Sitede Drive Butonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Siteye Drive linki için buton eklenebilir link değiştikçe adminler linki günceller bu sayede site üstünden direkt drive adresine ulaşılabilir @Sinetech @Akyol

Link yıllardır değişmedi, bit.ly/sinetech6128

Bir de şu var, Youtube kanalının amacı videoları izlenmesi, çoğu zaman video yayına girmeden drive'a girip indiren yüzlerce kişi oluyor, drive da aslında kullanıcıların işini kolaylaştırmak için var ama Youtube kanalına balta vurmaması da lazım. Hatta bana küfür edip drive'ı hala kullanan insanlara da engel olmak için eskiden adresi sık sık değiştirip, videoların içinde açıklıyordum ama özellikle yaşı büyük abilerimiz amcalarımız zorlandığı için çok uzun zamandır drive adresi değişmiyor.

Ama buton da koyarız tabii ki hiç problem değil :)

Bir de şu var, Youtube kanalının amacı videoları izlenmesi, çoğu zaman video yayına girmeden drive'a girip indiren yüzlerce kişi oluyor, drive da aslında kullanıcıların işini kolaylaştırmak için var ama Youtube kanalına balta vurmaması da lazım. Hatta bana küfür edip drive'ı hala kullanan insanlara da engel olmak için eskiden adresi sık sık değiştirip, videoların içinde açıklıyordum ama özellikle yaşı büyük abilerimiz amcalarımız zorlandığı için çok uzun zamandır drive adresi değişmiyor.

Abi ben şey açısından demiştim forumda drive linkinin ulaşımı açısından bir konu görmüştüm o yüzden söyledim nasıl uygun görürseniz öyle olsun dediğiniz gibi yt kanalına engel bi durum söz konusu olacaksa butona gerek yok ben 24 yaşında bir genç olduğum için her işimi rahatlıkla halledebiliyorum yaşı büyük abilerim için böyle bir istekte bulunmuştum :)

drive içindeki uygulamaları severek kullanıyorum. şöyle bir şey dikkatimi çekti, sizden küçük bir istekte bulunabilir miyim. Youtube'da tanıtımını yaptığınız uygulamaları drive içine atarken hem ilgili youtube linkini hemde uygulamanın kategorisini veya ne işe yaradığını bir txt dosyasına yazıp atabilir misiniz. Youtube videosunu görür görmez uygulamayı deneyemiyorum. Daha sonra denemek istediğimde ise hangi uygulama ne içindi diye düşünüyorum. Mesela youtuba yeni bir video atmışsınız, videoya konu uygulama CHD dosyasının altında demişsiniz. Aynı uygulama CinemaHD diye bir klasör var onun içinde de var. Ama eski bir sürüm.

Veriler alınıyor diyor bişey olduğu yok

Abi ben şey açısından demiştim forumda drive linkinin ulaşımı açısından bir konu görmüştüm o yüzden söyledim nasıl uygun görürseniz öyle olsun dediğiniz gibi yt kanalına engel bi durum söz konusu olacaksa butona gerek yok ben 24 yaşında bir genç olduğum için her işimi rahatlıkla halledebiliyorum yaşı büyük abilerim için böyle bir istekte bulunmuştum :)
Lütfen,Yaşı Büyük Ağabeyleri Bahane Etmenize Gerek Yok. Ben de Onlardan Biriyim Yıllardır kendi işimi kendim hallediyorum.Sıkışan 65 Yaş ve üstünü bahane ediyor.Yapmayın,doğru değil.Selam Ve Sevgiler

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım. Box lardan google drive a file manager programlar ile girilmiyor. Yandex çalışıyor. Browser ile google drive tam bir işkence. Bir kopyasını da yandex disk olarak oluştursanız sakıncası var mı? Biz box kullananlar çok rahat eder.

Lütfen,Yaşı Büyük Ağabeyleri Bahane Etmenize Gerek Yok. Ben de Onlardan Biriyim Yıllardır kendi işimi kendim hallediyorum.Sıkışan 65 Yaş ve üstünü bahane ediyor.Yapmayın,doğru değil.Selam Ve Sevgiler
Sıkışan derken beni ne kadar tanıyorsunuz da sıkıştığımı ifade ediyorsunuz ? Tam olarak yaşı büyük üyeler için istedim yanlış falan yok bunda sıkıştığım falanda yok sizin yaptığınız doğru değil.
Hem beni tanımıyorsunuz hemde yazmak için yazmışsınız sıkıştığımı ifade ediyorsunuz. :)

Sıkışan derken beni ne kadar tanıyorsunuz da sıkıştığımı ifade ediyorsunuz ? Tam olarak yaşı büyük üyeler için istedim yanlış falan yok bunda sıkıştığım falanda yok sizin yaptığınız doğru değil.
Hem beni tanımıyorsunuz hemde yazmak için yazmışsınız sıkıştığımı ifade ediyorsunuz. :)
Sen üslup olarak da içerik olarak da hatalısın.

Sen üslup olarak da içerik olarak da hatalısın.
Siz üslup olarak gayet düzgünsünüz değil mi tanımadığınız birisine sen diye hitap ederken bana üslup hatasından bahsetmeyin. Şimdi gidip konuyu okuyun gereksiz tartışma mesajlarından uzak durun.

Sanırım bende yaşı büyük abilerimiz amcalarımız sınıfındayım. Sabrınız ve düşünceleriniz nedeniyle teşekkür ederim. Saygılar.

alinganlik yapmissin abi.

alinganlik yapmissin abi.
Hayır, alınganlık falan yok bu konu açılalı çok zaman oldu o zamanlar herkes drive linkini bulmakta ve gitmekte güçlük çekiyordu o zamanlar böyle bir öneride bulunmuştum ve sebebi tamamen yaşı büyük forum üyelerinin daha rahat erişmesi içindi ben neden sıkışıpta böyle bir şey isteyim ki az çok tanıdınız beni sence kendim için drive butonu ister miyim ? 😅

Hayır, alınganlık falan yok bu konu açılalı çok zaman oldu o zamanlar herkes drive linkini bulmakta ve gitmekte güçlük çekiyordu o zamanlar böyle bir öneride bulunmuştum ve sebebi tamamen yaşı büyük forum üyelerinin daha rahat erişmesi içindi ben neden sıkışıpta böyle bir şey isteyim ki az çok tanıdınız beni sence kendim için drive butonu ister miyim ? 😅

hayir elbette. forumun en paylasimci insanisin belki de. ama alintiladigim mesajda biraz uslup bana sikintili geldi. belki de ben oyle hissettim. sen iyi birisin.

hayir elbette. forumun en paylasimci insanisin belki de. ama alintiladigim mesajda biraz uslup bana sikintili geldi. belki de ben oyle hissettim. sen iyi birisin.
Teşekkür ederim ama ben düzgün bir şekilde yazdığımı düşünüyorum şöyle düşündüm beni tanımıyor ve hakkımda kesin yargı verilmiş bu yüzden öyle yazmışta olabilirim ama dediğim gibi gayet normal yazmıştım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri