Sitede Drive Butonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P
Sıkışan derken beni ne kadar tanıyorsunuz da sıkıştığımı ifade ediyorsunuz ? Tam olarak yaşı büyük üyeler için istedim yanlış falan yok bunda sıkıştığım falanda yok sizin yaptığınız doğru değil.
Hem beni tanımıyorsunuz hemde yazmak için yazmışsınız sıkıştığımı ifade ediyorsunuz. :)
Peki siz;yaşlı dediğiniz hangi insanı tanıyorsunuz da onlar için istedim diyorsunuz.Yani siz yazınca tanıyorsunuz,biz yazınca tanımıyor oluyoruz.Sıkışma konusunu genel anlamda yazdım,sizi kasdetmedim.Ülkedeki Enfilasyonun artışını bile sizin büyük ağabey dediğiniz insanların üzerine yıkıyorlar.Neyse uzatmak istemiyorum.Anlamışsınızdır sanırım.Selam Ve Sevgiler

Konu amacının dışına çıktığı için kilitlenmiştir. Drive ile ilgili açıklamayı ilk yorumda bulabilirsiniz.

Arkadaşlar herkes birbirine yardımcı olmaya çalışırken, gereksiz yere olay farklı noktalara kayıyor.

Birincisi ben drive gibi bir dosya paylaşım ortamını sizlerle, en azından bazı temel uygulamaları güncel olarak rahatça indirelim diye açtım. Böyle bir zorunluluğum tabii ki yok, daha önce böyle bir dosya paylaşımı sadece kişisel web sitelerinde yapılıyordu ve en basit bir şeyi indirmek için 20 tane reklam, 30 tane açılır pencere ile uğraşmak zorundaydık ve bunu Tv Box ile yapmak imkansız gibiydi, ben de, (hem de bir kullanıcı olarak) en rahat nasıl ederiz diye düşündüm ve Sinetech Drive doğdu.

Sonrasında drive linklerini açıklamalarda paylaşmaya başladım ancak bu sefer de çok hızlı bir şekilde linklere DMCA uyarıları gelmeye ve dosyalar Google tarafından yasaklanmaya başladı. Bazı arkadaşlar videoların altında soruyor neden link paylaşmıyorsun diye, bunların hepsi denendi, en verimli hali (şu an için) bu şekilde olması.

Ayrıca şu an nasıl bilmiyorum ama bazı Box cihazlardaki Youtube uygulamasında kullanıcılar açıklamaları göremiyordu, oradaki linklere tıklayamıyordu.

Sonrasında bunu kısaltma servisleri ile (@patr0n 'un da dediği gibi özellikle yaşı büyük abilerimiz için) daha da basit ve kısa bir şekilde yaparız dedim ve önce tinyurl şimdilerde ise daha da kısa olduğu için bit.ly kullanmaya başladım.

Ancak ülkemizde o kadar çok -affedersiniz- kanı bozuk insan var ki, adam bütün drive'ı indiriyor, sürekli drive'ın içinde ama her videonun altına olumsuz yorum, daha video yayına girmeden dislike atmaya başlayınca, ben de video izlemeyen drive'ı kullanamasın diye sürekli olarak adresi değiştirmeye başladım ama yine yaşı bizden büyük ya da teknolojiye çok aşina olmayan kullanıcılarımız zorlandıklarını söyleyince, herkesin kötülüğü kendine deyip drive adresini çok uzun zamandır değiştirmiyorum.

Tekrar altını çizeyim böyle bir şeyi hiç bir benzer Youtube kanalı sizlere sunmuyor ama emin olun ne yaparsam yapayım hala hakaret eden, hala memnun edemediğimiz (ya da aslında memnun ama müthiş bir kıskançlık sendromu yaşıyor) çok fazla kişi var.

Drive herkese açıktır, drive butonu makul bir istek, @patr0n 'un da dediği gibi özellikle yaşı bizden büyük abilerimizden benzer istekler geliyor ama drive adresi gayet kısa ve kolay diye de düşünüyorum. Seviyeler bozulmadan tartışabildiğiniz için de (tartışılacak bir şey olmadığını düşündüğümü de söylemiş olayım) teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri