Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Liste maalesef patates olmuşİsteyenler için; URL adresi
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Paylaşım için teşekkürler.
Evet, Titan Panel @Tezel60
( URL adresinin başındaki( h)ttp: adresini birleşik almayı unutmayın! )
Ekli dosyayı görüntüle 6260
@Akyol @Sinetech e yazabilirsiniz bu isteğinizi onlar da duruma göre değerlendirir diye düşünüyorumPatlamış bile. Aylarca çalışan linkler bile burada paylaşılınca patlıyor maalesef. Ve bana göre sebebi şu:
Resimde gördüğünüz üzere paylaşılan içerik arama motorlarında açıkça bulunabiliyor.
İçeriğin sahibi de arada bir sorguluyorsa böyle her şey ortada zaten, görüp kapatıyordur.
![]()
Diğer forumlar gibi , içeriğin gizlenebilmesi ve sadece beğeni atanların görebilmesi gibi özellikler gelmeli acilen.
Ben de bu link mevcuttu, diyeceksiniz ki neden paylaşmadın, ahanda tam olarak yukarıdaki mevzu yüzünden.
4-5 aydır sorun olmadı tam bu paylaşımın olduğu gün kapandı, tesadüf mü sizce?
Herkes faydalansın diye paylaşmak istiyorum elbet, fakat en sonunda başa dönüyoruz hem kimse faydalanamıyor hem ben de elimdekinden oluyorum.
Patlamış bile. Aylarca çalışan linkler bile burada paylaşılınca patlıyor maalesef. Ve bana göre sebebi şu:
Resimde gördüğünüz üzere paylaşılan içerik arama motorlarında açıkça bulunabiliyor.
İçeriğin sahibi de arada bir sorguluyorsa böyle her şey ortada zaten, görüp kapatıyordur.
![]()
Diğer forumlar gibi , içeriğin gizlenebilmesi ve sadece beğeni atanların görebilmesi gibi özellikler gelmeli acilen.
Ben de bu link mevcuttu, diyeceksiniz ki neden paylaşmadın, ahanda tam olarak yukarıdaki mevzu yüzünden.
4-5 aydır sorun olmadı tam bu paylaşımın olduğu gün kapandı, tesadüf mü sizce?
Herkes faydalansın diye paylaşmak istiyorum elbet, fakat en sonunda başa dönüyoruz hem kimse faydalanamıyor hem ben de elimdekinden oluyorum.
Bunlardan önce M3u Listeleri bu kategori daha da genişletilmeli. Örneğin: Xtream kategorisi, Stb emu kategorisi, M3u listeleri vs. ekstra olarak foruma üyelerin birbiriyle konuşma yapabildiği chatbox gerekiyor bu fikirleri konuya yorum yapmak yerine burada fikirlerini de dile getirmeli.Bütün konuları tek tek kontrol etmemiz maalesef mümkün değil. Sorun aslında konuyu açan kişide. Neden mi? Biz her seferinde diyoruz ki, konuya 2-3 cümle bir şey yazın. Biraz açıklama yapın. Sonrasında linki paylaşın. İşte o zaman o link gözükmeyecek. Ama bu konuda örnek olarak görüyorsunuz ki direkt link, sonra giriş bilgileri var. Haliyle de index alıyor.
Hatta bazıları link gizli olmasın diye http:// yazıp araya boşluk bırakıyor ve boşluğu silin yazıyor. Burada siz kullanıcıların bilinçli olması gerekiyor. Biz bir sürü önlem alsakta, beğeni zorunluluğu getirsekte durum yine aynı olacak.
Haklısınız olay kullanıcı da bitiyor ama eklemesi çok uğraş gerektirmiyorsa "beğeni ile görüntüleme" özelliği bir seçenek olarak bulunsa zararı olmaz diye düşünüyorum.Bütün konuları tek tek kontrol etmemiz maalesef mümkün değil. Sorun aslında konuyu açan kişide. Neden mi? Biz her seferinde diyoruz ki, konuya 2-3 cümle bir şey yazın. Biraz açıklama yapın. Sonrasında linki paylaşın. İşte o zaman o link gözükmeyecek. Ama bu konuda örnek olarak görüyorsunuz ki direkt link, sonra giriş bilgileri var. Haliyle de index alıyor.
Hatta bazıları link gizli olmasın diye http:// yazıp araya boşluk bırakıyor ve boşluğu silin yazıyor. Burada siz kullanıcıların bilinçli olması gerekiyor. Biz bir sürü önlem alsakta, beğeni zorunluluğu getirsekte durum yine aynı olacak.
Hocam iyi hoş diyorsun da paylaşılan hesaplar kapandıkça da içeriğe erişme özgürlüğümüz gidiyor, o saatten sonra mesajı görüntüleme özgürlüğüm olsa kaç yazar?Arkadaşlar bu konunun yeri burası olmamakla birlikte , forum içerisinde bir konunun içeriğini görmeyi bir butona bağlamak bana göre özgürlük kısıtlayıcı bir durumdur .
Bugün çalışan içerikler yarın çalışmıyor bu yüzden çalışmayan içeriklere bir de yorum yazılırsa en üste çıkıyor forumda çöp kutusu kategorisi eksik çalışmayan içerikleri raporlayıp çöp kutusuna atsa yetkililer daha temiz bilgiye erişme fırsatı buluruz.Hocam iyi hoş diyorsun da paylaşılan hesaplar kapandıkça da içeriğe erişme özgürlüğümüz gidiyor, o saatten sonra mesajı görüntüleme özgürlüğüm olsa kaç yazar?
Bu konuda @Akyol un yapılması gerekenleri açıkca yazdığını düşünüyorum.Hocam iyi hoş diyorsun da paylaşılan hesaplar kapandıkça da içeriğe erişme özgürlüğümüz gidiyor, o saatten sonra mesajı görüntüleme özgürlüğüm olsa kaç yazar?
BencedeOlanla idare etmek lazım![]()
elimizde site de bulunan arkadaşlarımızın paylaşımlarından 4 adet kıyıda kenarda alternatif var bılgısayar cokse onlarrı asla sılmem buradan atmaca patron baran latte ve bır kac arkadasımız olmak uzere onlara teşekkur ederız sayelerınde ızleme ımkanı buluyoruz ve paylaşımlarını onemsıyoruzİsterseniz telegram adresini takip edin orada baya link var