Sinirsiz panel 10000 kisilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Patlamış bile. Aylarca çalışan linkler bile burada paylaşılınca patlıyor maalesef. Ve bana göre sebebi şu:
Resimde gördüğünüz üzere paylaşılan içerik arama motorlarında açıkça bulunabiliyor.
İçeriğin sahibi de arada bir sorguluyorsa böyle her şey ortada zaten, görüp kapatıyordur.
image.png

Diğer forumlar gibi , içeriğin gizlenebilmesi ve sadece beğeni atanların görebilmesi gibi özellikler gelmeli acilen.
Ben de bu link mevcuttu, diyeceksiniz ki neden paylaşmadın, ahanda tam olarak yukarıdaki mevzu yüzünden.
4-5 aydır sorun olmadı tam bu paylaşımın olduğu gün kapandı, tesadüf mü sizce?
Herkes faydalansın diye paylaşmak istiyorum elbet, fakat en sonunda başa dönüyoruz hem kimse faydalanamıyor hem ben de elimdekinden oluyorum.

Patlamış bile. Aylarca çalışan linkler bile burada paylaşılınca patlıyor maalesef. Ve bana göre sebebi şu:
Resimde gördüğünüz üzere paylaşılan içerik arama motorlarında açıkça bulunabiliyor.
İçeriğin sahibi de arada bir sorguluyorsa böyle her şey ortada zaten, görüp kapatıyordur.
image.png

Diğer forumlar gibi , içeriğin gizlenebilmesi ve sadece beğeni atanların görebilmesi gibi özellikler gelmeli acilen.
Ben de bu link mevcuttu, diyeceksiniz ki neden paylaşmadın, ahanda tam olarak yukarıdaki mevzu yüzünden.
Herkes faydalansın diye paylaşmak istiyorum elbet, fakat en sonunda başa dönüyoruz hem kimse faydalanamıyor hem ben de elimdekinden oluyorum.
@Akyol @Sinetech e yazabilirsiniz bu isteğinizi onlar da duruma göre değerlendirir diye düşünüyorum

SPOILER yaparak gizlenebiliyor diye biliyorum, tabi uzman görüşü almak lazım

Spoiler veya daha güzeli bağlantı ekle butonunu kullanmak olabilir.
1743767606112

Bütün konuları tek tek kontrol etmemiz maalesef mümkün değil. Sorun aslında konuyu açan kişide. Neden mi? Biz her seferinde diyoruz ki, konuya 2-3 cümle bir şey yazın. Biraz açıklama yapın. Sonrasında linki paylaşın. İşte o zaman o link gözükmeyecek. Ama bu konuda örnek olarak görüyorsunuz ki direkt link, sonra giriş bilgileri var. Haliyle de index alıyor.

Hatta bazıları link gizli olmasın diye http:// yazıp araya boşluk bırakıyor ve boşluğu silin yazıyor. Burada siz kullanıcıların bilinçli olması gerekiyor. Biz bir sürü önlem alsakta, beğeni zorunluluğu getirsekte durum yine aynı olacak.
image.png

Bütün konuları tek tek kontrol etmemiz maalesef mümkün değil. Sorun aslında konuyu açan kişide. Neden mi? Biz her seferinde diyoruz ki, konuya 2-3 cümle bir şey yazın. Biraz açıklama yapın. Sonrasında linki paylaşın. İşte o zaman o link gözükmeyecek. Ama bu konuda örnek olarak görüyorsunuz ki direkt link, sonra giriş bilgileri var. Haliyle de index alıyor.

Hatta bazıları link gizli olmasın diye http:// yazıp araya boşluk bırakıyor ve boşluğu silin yazıyor. Burada siz kullanıcıların bilinçli olması gerekiyor. Biz bir sürü önlem alsakta, beğeni zorunluluğu getirsekte durum yine aynı olacak.
Bunlardan önce M3u Listeleri bu kategori daha da genişletilmeli. Örneğin: Xtream kategorisi, Stb emu kategorisi, M3u listeleri vs. ekstra olarak foruma üyelerin birbiriyle konuşma yapabildiği chatbox gerekiyor bu fikirleri konuya yorum yapmak yerine burada fikirlerini de dile getirmeli.

Haklısınız olay kullanıcı da bitiyor ama eklemesi çok uğraş gerektirmiyorsa "beğeni ile görüntüleme" özelliği bir seçenek olarak bulunsa zararı olmaz diye düşünüyorum.
Hesap paylaşımı yapılan forumların çoğunda bu özellik olduğu için sürekli oralarda takılanlar en azından alışkanlıklarını burada da devam ettirirler.
Dediğiniz gibi artık bir yerden sonra ne kadar özellik eklersen ekle iş kullanıcıya düşüyor ama en azında siz yapmış olun sonra kafanız rahat olsun.
Ama böyle bir şey sitenin yapısına uygun değilse ve zorluk çıkartacaksa sırf bunu eklemek için de siteyi bozmaya gerek yok. Saygılar.

Arkadaşlar bu konunun yeri burası olmamakla birlikte , forum içerisinde bir konunun içeriğini görmeyi bir butona bağlamak bana göre özgürlük kısıtlayıcı bir durumdur .

Arkadaşlar bu konunun yeri burası olmamakla birlikte , forum içerisinde bir konunun içeriğini görmeyi bir butona bağlamak bana göre özgürlük kısıtlayıcı bir durumdur .
Hocam iyi hoş diyorsun da paylaşılan hesaplar kapandıkça da içeriğe erişme özgürlüğümüz gidiyor, o saatten sonra mesajı görüntüleme özgürlüğüm olsa kaç yazar?
Bu arada spoiler yapılsa da indexleniyor çünkü spoiler'ın altındaki veri zaten sayfanın kodunda var, spoiler sadece görsel.

Son düzenleme:
Hocam iyi hoş diyorsun da paylaşılan hesaplar kapandıkça da içeriğe erişme özgürlüğümüz gidiyor, o saatten sonra mesajı görüntüleme özgürlüğüm olsa kaç yazar?
Bugün çalışan içerikler yarın çalışmıyor bu yüzden çalışmayan içeriklere bir de yorum yazılırsa en üste çıkıyor forumda çöp kutusu kategorisi eksik çalışmayan içerikleri raporlayıp çöp kutusuna atsa yetkililer daha temiz bilgiye erişme fırsatı buluruz.

Bu konuda @Akyol un yapılması gerekenleri açıkca yazdığını düşünüyorum.
Saygılarımla.

uzanti link isim ve sifre dogru hata yok yalniz kanal yükleme sifir. yani baglanti ya patlamis ve ya baglanti ya son verilmis. bosa ugrasmayin

patladı bile :)

Her şey harika muhteşem bir iste diyoruz 30 dakıka bilemedin 1 saat sonra bakıyor error hatası kanallar yok 1000 kişilik çıkan olursa bakabılıyormuyuz dıyecegım hanı zeki murende bızı gorecek mı dıye neyse en azından gorduk yenısıne sağlık

İsterseniz telegram adresini takip edin orada baya link var

İsterseniz telegram adresini takip edin orada baya link var
elimizde site de bulunan arkadaşlarımızın paylaşımlarından 4 adet kıyıda kenarda alternatif var bılgısayar cokse onlarrı asla sılmem buradan atmaca patron baran latte ve bır kac arkadasımız olmak uzere onlara teşekkur ederız sayelerınde ızleme ımkanı buluyoruz ve paylaşımlarını onemsıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri