Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kanal da canlı bitcoin yayını var şuan Ruhi Çenet te de olmuştu galiba kanal hacklenmiş
Çok geçmiş olsunBeyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.
Çok geçmiş olsun gerçekten öyle yıllarca verilen emek çaba inşallah geri alacağızBeyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.
Umarım başarırsınız.Beyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.
Adminim Allah izniyle geri alacaksın Rabbim hakkını bırakmasın kimseye.Beyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.