Sinetech YouTube kanalı hacklenmiş

Muhtemelen hacklendi kanal ismide değişmiş @Sinetech

Gitmiş kanal malesef.

Ekli dosyalar

• 20250127_125027.jpg
    20250127_125027.jpg
    178.2 KB · Görüntüleme: 47
Kripto veya Elon Musk canlı yayını yapılıyorsa eğer: Kanal çalınmış.
Amerika siyaseti canlı yayını yapılıyorsa eğer: Kanal satılmış oluyor.
Kanal çalınmış çok belli. @Sinetech geçmiş olsun. Umarım geri alabilirsin.

Koşun lan ambulans falan çağırın ölmeden Kanal yoksa arkasından Fatiha okumak zorunda kalacaz 🫣

Çok geçmiş olsun tez zamanda kanal geri alınır inşallah. Benim için endişe veren olay ise @Sinetech gibi dikkatli ve bilgili bir kişi bu tuzağa düşebiliyor ise bizler kendimize pek güvenmemeliyiz bence. Benim tahminim bizlere içerik üretebilmek için gelen e-postalar da ki uygulama paylaşımlarından kaynaklanan bir saldırı olabileceği aklıma geliyor. Kendi de bizlere gerekli açıklamayı ve uyarıları yapacaktır kanımca. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Beyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.

haber verin haberi olsun

Beyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.
Çok geçmiş olsun :cry:

Adminim Allah izniyle geri alacaksın Rabbim hakkını bırakmasın kimseye.

Muhtemelen youtube da bir açık var yoksa böyle durmadan hacklemek pek kolay değil. Bilinçli kullanıcı olan birisi bu kadar çabuk hacklenmez. Zamanında Ruhi Çenet hacklendiğinde de kendi kendime aynısını söylemiştim. Bu kadar dikkate rağmen gidip inatla youtube hesabı hacklenip btc gibi coin yayını yapıyolar demek ki bir açık mevcut ve bunu rahatça kullanıyolar. Umarım en kısa zamanda alırsınız. @Sinetech

cok gecmiş olsun.son birkac yıldır sanal elemin cılkı cıktı iyice
şahsen bütün sosyal medya hesaplarımı kapadım
browser lara artık ne şifre ne de bookmark ekliyorum
her ay format sonrası başka google hesabı acıorum 1 ay onu kullanıyorum
yapay zekanın ilerideki gelişmelerini de düşününce internet alemi beni korkutuyor.
hatta akıllı telefonu, eski tuşlu telefonla değiştirmeyi bile düşünüyorum

Geçmiş olsun @Sinetech

Bizim yapabileceğimiz birşeyler var mı bu konuda?

Mesela e-posta gönderilmesi gereken bir yer var ise kanal sahibinin izni olmadan değiştirildiği veya kontrol edildiği gibi bilgileri yazabiliriz kanalı ve sahibini tanıyoruz diye eğer gerekiyorsa ve işe yarayacaksa elbette.

Maalesef rapor etme kısmında ilgili yerler yok. Kimliğe bürünmekten rapor etmek isteyince başka bir YouTube kanal kimliğini soruyor O'nu mu taklit ediyor gibisine.

Geri