Sinetech isminin anlamını merak ettim

Aslında ilk kurduğum zamanlar ana konunun sinema ve teknoloji olmasını istiyordum ama sinema kısmı biraz zayıf kaldı.
Aslında şişmanlatmalıyız hocam :) Bir ara el atalım ona da

Aslında şişmanlatmalıyız hocam :) Bir ara el atalım ona da
Valla tek başına zor oluyor, aslında her akşam mutlaka bir şeyler izliyoruz eşimle, sinema ile alakalı da anlatacak çok şeyim var ama o videoları hazırlamak daha meşakkatli. Her türlü desteğe açığım bu arada.

Valla tek başına zor oluyor, aslında her akşam mutlaka bir şeyler izliyoruz eşimle, sinema ile alakalı da anlatacak çok şeyim var ama o videoları hazırlamak daha meşakkatli. Her türlü desteğe açığım bu arada.
Elimizden ne gelirse..

Bende film izlemeyi çok seviyorum hatta ses sistemsiz bile izlemeye karşıyım ailece izleriz , hatta büyük ekran tv de yetmedi projeksiyon aldım şimdi sürekli sinema yapıyoruz evde :cool:

Hocam(sinetech) gercekten sizi ilk gordugumde 12k aboneniz vardi nerden nerelere bende forum açildigindan bu zamana kadar elimden geldigince forumu ustlere tasiyorum teknoloji arkadasima soyledim boyle bir forum var simdi forumdan çikamiyor bende oyle Tesekkurler (y)

Son düzenleme:
Abi akıl vermek gibi olmasın da bir yan kanal açsa izlediğin filmleri dizileri iyi kötü eleştirsen çok fazla spoiler vermeden izlenir gibi

Abi akıl vermek gibi olmasın da bir yan kanal açsa izlediğin filmleri dizileri iyi kötü eleştirsen çok fazla spoiler vermeden izlenir gibi
Zaten hedef oydu ama vakit yok kardeşim. Hatta karşılıklı sohbet şeklinde düşünüyorduk ama şu ana kadar olmadı.

Bende film izlemeyi çok seviyorum hatta ses sistemsiz bile izlemeye karşıyım ailece izleriz , hatta büyük ekran tv de yetmedi projeksiyon aldım şimdi sürekli sinema yapıyoruz evde :cool:
O zaman izledikçe yorumlarını, tavsiyelerini bekleriz.

♥️
Beğeni yapmak destektir.
Yanındayım demektir.
Seni okuyorum seni önemsiyorum demektir.
Yorum yapmak sıcaklığını ve samimiyetini Hissediyorum demektir.
♥️
Okuduğumu anladım ve seni tamamlamak İstiyorum demektir..
Bilmem anlatabildim mi.!
Sayfamızın kıymetli DOSTLARI♥️
Beğenileriniz, yorumlarınız, paylaşımlarınız bol olsun!.. 🕊🕊🕊♥️ İYİKİ VARSINIZ ♥️🕊🕊🕊
___Hani iyi ki varsın demeyi haketmiş insanlar var ya,
______Hah işte onlar Allah'ın bizi sevindiren en harika armağanlarıdırlar..
_______İyi ki var onlar...
________İyi ki varsınız....Dostlarım Benim ♥️
Veee......
Sayfamızda bize ayırdığınız değerli zamanlarınız, Beğeni ve yorumlarınız ve hatta sayfamızın tanıtımı için değerli paylaşımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.🤲🏻🤲🏻 Ellerinize, Yüreklerinize, Gözlerinize Sağlık ♥️
Güzel Bir Ocak ayına Erişmek Dileğiyle
Sonsuz Sevgilerimle♥️

Geri