Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aslında ilk kurduğum zamanlar ana konunun sinema ve teknoloji olmasını istiyordum ama sinema kısmı biraz zayıf kaldı.sadece merak ettim. birden aklıma geldi
Aslında şişmanlatmalıyız hocamAslında ilk kurduğum zamanlar ana konunun sinema ve teknoloji olmasını istiyordum ama sinema kısmı biraz zayıf kaldı.
Valla tek başına zor oluyor, aslında her akşam mutlaka bir şeyler izliyoruz eşimle, sinema ile alakalı da anlatacak çok şeyim var ama o videoları hazırlamak daha meşakkatli. Her türlü desteğe açığım bu arada.Aslında şişmanlatmalıyız hocamBir ara el atalım ona da
Elimizden ne gelirse..Valla tek başına zor oluyor, aslında her akşam mutlaka bir şeyler izliyoruz eşimle, sinema ile alakalı da anlatacak çok şeyim var ama o videoları hazırlamak daha meşakkatli. Her türlü desteğe açığım bu arada.
Bende film izlemeyi çok seviyorum hatta ses sistemsiz bile izlemeye karşıyım ailece izleriz , hatta büyük ekran tv de yetmedi projeksiyon aldım şimdi sürekli sinema yapıyoruz evde![]()
Forum içinde Kültür-Sanat-Eğitim başlığında sinema-dizi bölümü var buraya bırakabiliriz eleştirileri...Abi akıl vermek gibi olmasın da bir yan kanal açsa izlediğin filmleri dizileri iyi kötü eleştirsen çok fazla spoiler vermeden izlenir gibi
Zaten hedef oydu ama vakit yok kardeşim. Hatta karşılıklı sohbet şeklinde düşünüyorduk ama şu ana kadar olmadı.Abi akıl vermek gibi olmasın da bir yan kanal açsa izlediğin filmleri dizileri iyi kötü eleştirsen çok fazla spoiler vermeden izlenir gibi
O zaman izledikçe yorumlarını, tavsiyelerini bekleriz.Bende film izlemeyi çok seviyorum hatta ses sistemsiz bile izlemeye karşıyım ailece izleriz , hatta büyük ekran tv de yetmedi projeksiyon aldım şimdi sürekli sinema yapıyoruz evde![]()