Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

Mi Box 2.gen çalışmadı bende de .

Son düzenleme:

Herkese Esenlikler Dostlar.

Sinetech Forum açıldı Ben de Hayırlı Olsuna Geldim.

Gelirken de Doğal Olarak Elimiz Boş Gelmedik Tabii.

Adetten olduğundan, Sinetech Takipçilerine Özel Bir Hediye Getirdim.

"TiviMate Premium IPTV Player"

Uygulama; TiviMate Premium Modlanmış Full Sürümdür.

TvBox Uyumludur. Tam Kumanda Kontrollüdür.

Mobillerde Kullanması Dokunmatik desteği olmadığından Zordur.

Android Emülatörlerde Kullanabilirsiniz.

VirüsTotal Taraması yapılmış Tertemizdir. Sonuçlarına Bakabilirsiniz.

Buradan da Rar Password: "sinetech"

Keyifli Seyirler Esenlikler.

Önemli Not: Uygulama Mi Tv Box Birinci nesil (Android 9) Sistemde sorunsuz kurulup çalışıyor. Mi Tv Box 2.Nesil ve Android 9 üzeri sistemlerde denenmemiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 105

.​

Güzel uygulama kabul ama nedense bana biraz kullanışsız geliyor, var mı benim gibi düşünen?

3
Yanlış bilgi verip dezanformasyon yapma güzel kardeşim. Açıklamada hangi Android sürümleriyle uyumlu olduğuna dair bilgi mevcut.
Bakın konuyu okumadan laf olsun diye yorum yapmayın lütfen. Ben Android cihaz diyorum mi box ile bir çok özelliği aynıdır bazı programlar çalışmayabilir Android cihaz ile uyumlu degil diyorum.

11 de çalışmadı :( Para verilip kurbana girer gibi ortakta alınabilir :) Biz bu yola başvuracağız gibi.

Güzel uygulama kabul ama nedense bana biraz kullanışsız geliyor, var mı benim gibi düşünen?
Bu sürümü dene dostum. Eski kullandığım sürümdür. Benim Android 14 tel. da çalışıyor. " "

Android TV 9 (x86) sorunsuz çalışıyor arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: shy
3

Bakın konuyu okumadan laf olsun diye yorum yapmayın lütfen. Ben Android cihaz diyorum mi box ile bir çok özelliği aynıdır bazı programlar çalışmayabilir Android cihaz ile uyumlu degil diyorum.
Bu sürümü dene Eski kullandığım sürümdür. Benim Android 14 tel. da çalışıyor. "İndir"

Teşekkürler, mi stick 4k üzerine kurdum çalışmadı, yani kurulum tamamlanıyor fakat program başlamadan çıkış yapıp ana sayfaya dönüyor. Belli de ben beceremedim ama böyle bir durum var, bilginize
Bu sürümü dene dostum. Eski kullandığım sürümdür. Benim Android 14 tel. da çalışıyor. "İndir"

Daha önce bir yığın apk yüklemiştim hiçbiri çalışmadı paylaştığın ''TvMate 2.1.5 Premium apk'' mecool km2 plus ta çalıştı teşekkür ederim.

Herkese Esenlikler Dostlar.

Sinetech Forum açıldı Ben de Hayırlı Olsuna Geldim.

Gelirken de Doğal Olarak Elimiz Boş Gelmedik Tabii.

Adetten olduğundan, Sinetech Takipçilerine Özel Bir Hediye Getirdim.

"TiviMate Premium IPTV Player"

Uygulama; TiviMate Premium Modlanmış Full Sürümdür.

TvBox Uyumludur. Tam Kumanda Kontrollüdür.

Mobillerde Kullanması Dokunmatik desteği olmadığından Zordur.

Android Emülatörlerde Kullanabilirsiniz.

VirüsTotal Taraması yapılmış Tertemizdir. Sonuçlarına Bakabilirsiniz.

Buradan da Rar Password: "sinetech"

Keyifli Seyirler Esenlikler.

Önemli Not: Uygulama Mi Tv Box Birinci nesil (Android 9) Sistemde sorunsuz kurulup çalışıyor. Mi Tv Box 2.Nesil ve Android 9 üzeri sistemlerde denenmemiştir.

Edit: Android 10 ve üzeri cihazlarda sorun yaşayanlar bu sürümü denesinler.

TvMate 2.1.5 Premium Rar Password "sinetech" " "

Ekli dosyayı görüntüle 105

.​

bu sürüm hatalı.premium sadece TiviMate.2.8.0.Premium.apk Dosya Boyutu 18 MB olacak. bunu kaldırıp 2.8.0 olanı koyun.ayrıca tivimate nin hiç bir sürümü telefon ile uyumlu çalışmaz .zaten açılışta uyumlu değil diye uyarıyor.android tv box da sorunsuz çalışır.tvbox olanlar için mükemmel uygulama senelerdir bunu kullanıyorum.

Son düzenleme:
bu sürüm hatalı.premium sadece TiviMate.2.8.0.Premium.apk Dosya Boyutu 18 MB olacak. bunu kaldırıp 2.8.0 olanı koyun
1- Bence hata sürümde değil senin emir kipiyle kurduğun cümlede

ayrıca tivimate nin hiç bir sürümü telefon ile uyumlu çalışmaz
2- Uyumlu olmadığı açıklamada zaten yazıyor.

tvbox olanlar için mükemmel uygulama senelerdir bunu kullanıyorum.
3- Madem ki çok bilmiş ve ve kullanmışsın, "e o zaman sen paylaşsaydın" derler adama!

1- Bence hata sürümde değil senin emir kipiyle kurduğun cümlede

2- Uyumlu olmadığı açıklamada zaten yazıyor.

3- Madem ki çok bilmiş ve ve kullanmışsın, "e o zaman sen paylaşsaydın" derler adama!
terbiyesizlik yapma adam gibi sana yazdım.fazlada bıdı bıdı yapma ,forumda fazladan aynı konu olmasın diye senin konunda editlersin diye yazdım.bende biliyom paylaşmayı.cevap veripde uzatma fazla.

Konuyu görüntüleyenler

Geri