Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

Konudaki sürümden daha güncel modlanmış sürüm var.
Kod:
TiviMate IPTV Player v2.8.0 [Premium]
Diye aratırsanız bulabilirsiniz.

Teşekkürler, mi stick 4k üzerine kurdum çalışmadı, yani kurulum tamamlanıyor fakat program başlamadan çıkış yapıp ana sayfaya dönüyor. Belli de ben beceremedim ama böyle bir durum var, bilginize
Eski cihazlar için olan uygulamayı yüklediğinizde olumlu cevap alınıyor.

Satın aldım harika birşey herşeyi duzenleyebilirsin

bunu kullanabilmek icin iptv üyelik olması mı lazım yoksa programı almak yeterli oluyor mu
Üyelik almanız veya iptv hesapları bulmanız gerek, sadece bir player programıdır.

Herkese Esenlikler Dostlar.

Sinetech Forum açıldı Ben de Hayırlı Olsuna Geldim.

Gelirken de Doğal Olarak Elimiz Boş Gelmedik Tabii.

Adetten olduğundan, Sinetech Takipçilerine Özel Bir Hediye Getirdim.

"TiviMate Premium IPTV Player"

Uygulama; TiviMate Premium Modlanmış Full Sürümdür.

TvBox Uyumludur. Tam Kumanda Kontrollüdür.

Mobillerde Kullanması Dokunmatik desteği olmadığından Zordur.

Android Emülatörlerde Kullanabilirsiniz.

VirüsTotal Taraması yapılmış Tertemizdir. Sonuçlarına Bakabilirsiniz.

Buradan da Rar Password: "sinetech"

Keyifli Seyirler Esenlikler.

Önemli Not: Uygulama Mi Tv Box Birinci nesil (Android 9) Sistemde sorunsuz kurulup çalışıyor. Mi Tv Box 2.Nesil ve Android 9 üzeri sistemlerde denenmemiştir.

Edit: Android 10 ve üzeri cihazlarda sorun yaşayanlar bu sürümü denesinler.

TvMate 2.1.5 Premium Rar Password "sinetech" " "

Ekli dosyayı görüntüle 105

.​

Bu Uygulama android telefon uzerınden her ne kadar kurulumu yapılmış açılmak istendığınde tvmate uygulaması devamlı duruyor
hatası ıle cevap alınıyor her ne kadar faydalı foru ıcı bulunan arkadaşlara kolaylık sağlaması adına yapılmış bır emek sarf edılmış lakın bızım kurulumumuzda error hatası mevcut tekrar hatanın nereden kaynaklandığı hak sebebının ne olduğu ve cozumu bılen var ıse paylasırsa sevınırız teşekkurler

Bu Uygulama android telefon uzerınden her ne kadar kurulumu yapılmış açılmak istendığınde tvmate uygulaması devamlı duruyor
hatası ıle cevap alınıyor her ne kadar faydalı foru ıcı bulunan arkadaşlara kolaylık sağlaması adına yapılmış bır emek sarf edılmış lakın bızım kurulumumuzda error hatası mevcut tekrar hatanın nereden kaynaklandığı hak sebebının ne olduğu ve cozumu bılen var ıse paylasırsa sevınırız teşekkurler
bu uygulama tvboxlar içindir.

bu uygulama tvboxlar içindir.
Günaydın yorumunuz ılgınız ve alakanızdan oturu mutesekkırım tvbox kısmını dıkkatlı okumadığımdan dolayı gorememısım anlayısınız ve bılgılendırıcı
cevabınız için teşekkur ederım hayırlı sabahlar kolay gelsın

Konuyu görüntüleyenler

Geri