Sinetch-İPTV Checker&Player

Son hali bu.
Checker'da, senin bilgi kartlarını kullandım. ( Ortak çalışma olarak en başa sabitliyorum)
Öncekine haline göre; Artık liste dağınık değil, kategoriler halinde sıralanıyor ve tıklandığında kategoriye ait kanallar görünüyor.
Plus olan listeleri şu şekilde çağırmak gerekiyor( m3u_plus&output=m3u8) Yoksa oynatıcı algılasa bile görüntüyü oynatmaz.
Düzenlemiş listerin sonu m3u olarak bitebilir o sorun değil, çünkü onlar alt dosyada zaten m3u8 olarak belierlenmiş.

Ekli dosyalar

• Thanos&Latte-Checker&Player.txt
    26.5 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Son hali bu.
Checker'da, senin bilgi kartlarını kullandım. ( Ortak çalışma olarak en başa sabitliyorum)
Öncekine haline göre; Artık liste dağınık değil, kategoriler halinde sıralanıyor ve tıklandığında kategoriye ait kanallar görünüyor.
Plus olan listeleri şu şekilde çağırmak gerekiyor( m3u_plus&output=m3u8) Yoksa oynatıcı algılasa bile görüntüyü oynatmaz.
Düzenlemiş listerin sonu m3u olarak bitebilir o sorun değil, çünkü onlar alt dosyada zaten m3u8 olarak belierlenmiş.

Çok güzel.
powerboard'ın sinema listesi kusursuz.
kekikdevam m3u listesi kusursuz.

Yani bir video listesi bir de m3u8 listesi denedim. İkisinde de gayet rahat ve güzel çalıştı. Ellerinize sağlık 🤟

Github'da bu kodu hazırlayan İspanyol'a da teşekkür etmek lazım, kimdi hatırlamıyorum ama teşekkürlerimizi Evren'e yolluyoruz o iletsin o'na;
Gracias Amigo :) ✌️

lutfen yardım arkadaslar tx yazan bolumu sılıp masaustune mı kaydedıyorduk nasıl yapılır ben kaydettığımde belge olarak kalıyor ?

şimdi oldu teşekkürler

Son hali bu.
URL link toplayıcı web sitesi vardı ilk sürümü onu html kodu yapma şansınız var mı

Umarım daha önce paylaşılmamıştır; Github'da çok basit HTML üzerinden çalışan bir İPTV Checker buldum. Dili İspanyolcaydı, DeepSeek sağ olsun dilini Türkçeye çevirdi.
Yapacağınız şey; verdiğim Metin Belegsini HTML/UFT-8 olarak farklı kaydetmeniz. Sonra masaüstüne hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onun simgesine benzer bir kısa yol atacak.
Bu kadar basit, kolay gelsin.

Maximum Bağlantı Sayısı; 1 ise
Boşta Olan Bağlantılar da; 1 ise
Demek ki; boştadır ve rahat rahat kullanabilirsiniz.
Diyelim Max; 3 Boşta ise; 2 var; o zaman 2 kişilik boş yer var demektir.
Max; 3 Boşta 3 ise kimse yok demektir.
Max ;3 Boşta; 0 ise '' koltuklar dolu' demektir.

Chrome, FireFox ve Opera'da sorunsuz çalışıyor.

Edit; Chrome üzerinden daha istikrarlı çalışıyor. Bu eklentiyi Chrome kurun; Allow CORS: Access-Control-Allow-Origin 0.2.0 ve çalıştırdıktan sonra Checker' başlatın. Chrome daha istikrarlı.

Güncelleme; Thanos&Latte Ortak yapımı Checker&PlayerHtml 3.seçenek olarak eklendi.
@Latte, bir kaç deneme sonra fark etmiştim aslında ama açıklamaya zamanım yoktu; paylaştığım koda" sadık" kalmadığınız için; her ne kadar Playlist m3u/dosya içi m3u8 açsa da gerçek manada İPTV listeleri oynatmıyordu, o kısmı bozmuşsunuz.
İPTV listesini ancak bu şekilde çağırsaydı oynatırdı"&type=m3u_plus&output=m3u8" Hakeza oynatıcı için de geçerli bu.
Bir de HTML'nin hafifliliğini ek özelliklerle biraz boğup Exe kıvamına getirmişsiniz. TemaRengi/GörünümDeğiştirme kısımlarını kaldırdım.
Şimdi çok haif ve gerçek manada İPTV Listeleri'ni oynatıyor önceki hali gibi. Buyrun siz de deneyin.
Bunu da ikimizin ortak yapımı olarak ve 3. Seçenek başlığyla konuya sabitliyorum, kolay gelsin.

Ek; Sizin düzenledidiğiniz sürümüne de oynatıcı akışı geliyordu ama formatı desteklmediği için; oynatıcı algılıyor ama oynatamıyordu.
süper

Geri