Sinetch-İPTV Checker&Player

şuan başka bir m3u yu başka bir tarayıcı ile (Brave) iki şekilde denedim fakat yine sonuç yok... :mad: :mad::mad:

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    26.8 KB · Görüntüleme: 41
şuan başka bir m3u yu başka bir tarayıcı ile (Brave) iki şekilde denedim fakat yine sonuç yok... :mad: :mad::mad:
Boşu boşuna beni uğraştırdın, resimden yazıcam diye; gözüm kör oldu. Bari yazsaydın URL adresini.

Vavoo

Boşu boşuna beni uğraştırdın, resimden yazıcam diye; gözüm kör oldu. Bari yazsaydın URL adresini.
kardeşim sende sadece chrome ile çalışır diye belirtseydin bende bu kadar uğraşmasaydım....
Bak Chrome ile final....:D

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    44.1 KB · Görüntüleme: 39
İyi Bilgi: Windows PowerToys kurulu iken [Win + Shift + T] tuşları ile herhangi bir alani fare ile seçerek gorseldeki seçimi metin olarak kopyalayabilirsiniz :)
PowerToys sadece bu işe yaramıyor tabi, [Win + V] ile clipboard(pano)'dan eski kopyalanan şeyleri de yapiştirabiliyorsunuz vs.. PowerToys iyidir hoştur.

Opera ile çalışıyor şimdi denedim. Bence hepsi ile çalışıyordur zaten de, uzatmayalım o kısımı :D

Umarım daha önce paylaşılmamıştır; Github'da çok basit HTML üzerinden çalışan bir İPTV Checker buldum. Dili İspanyolcaydı, DeepSeek sağ olsun dilini Türkçeye çevirdi.
Yapacağınız şey; verdiğim Metin Belegsini HTML/UFT-8 olarak farklı kaydetmeniz. Sonra masaüstüne hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onun simgesine benzer bir kısa yol atacak.
Bu kadar basit, kolay gelsin.
Teşekkürler, eline emeğine sağlık.

Tuhaf bir şey yaptı; ben bu DNS ile paneli taratırken; ( ) o bana bu DNS'nin yan adresini verdi( ) ki bu da ben de çalışıyor, önceki de. Aslında iyi de yaptı; sonradan verdiği DNS Mobil internette de aktif.
Relax Panel yan DNS'i :) Relax Panel' girmekte sorun yaşanlar; bu yeni DNS'i denesinler
Evet yan paneli taramış.

●─➤ᴘʏᴛʜᴏɴ ᴍ𝟹ᴜ ᴛᴀʀᴀᴍᴀ
╭─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ ☢Baron66☢
🔸 𝗺3𝘂𝗟𝗶𝗻𝗸 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗱 𝗫🌟🌟🌟
🔸🌐 Host ➤
♦️🌍 Real ➤
🔸📡 Port ➤ 8080
♦️👩‍ User ➤ tufan232
♦️🔑 Pass ➤ K2CK55eCMp
🔸📆 Exp. ➤ 2025-06-24 00:00:00
🔸👩 Act Con ➤ 0
🔸👪 Max Con ➤ 2
🔸🌐 Status ➤ Active
🔸⏰ TimeZone➤ Europe/Istanbul
╰─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ ☢Baron66☢
╭➤🎬 Kanal Sayısı➤1201
├●🎬 Film Sayısı➤15902
├●🎬 Dizi Sayısı➤1111
╰─➤𝗺3𝘂𝗟𝗶𝗻𝗸 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗱 𝗫🌟🌟🌟
├●🔗m3u_Url➤
▰▰ᴾʸᵗʰᵒⁿ ᴾʳᵒᵍʳᵃᵐᵐᵉʳ ᵇʸ baron66▰▰
├«❖» «❖» Kategori➤

yine çalışmadı malesef
User pass patlamış bunları dene bakalım nasıl bir sonuç alacaksın.

➡️
➡️
➡️
➡️
➡️
➡️
➡️
➡️
➡️
➡️
➡️

Umarım daha önce paylaşılmamıştır; Github'da çok basit HTML üzerinden çalışan bir İPTV Checker buldum. Dili İspanyolcaydı, DeepSeek sağ olsun dilini Türkçeye çevirdi.
Yapacağınız şey; verdiğim Metin Belegsini HTML/UFT-8 olarak farklı kaydetmeniz. Sonra masaüstüne hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onun simgesine benzer bir kısa yol atacak.
Bu kadar basit, kolay gelsin.

Maximum Bağlantı Sayısı; 1 ise
Boşta Olan Bağlantılar da; 1 ise
Demek ki; boştadır ve rahat rahat kullanabilirsiniz.
Diyelim Max; 3 Boşta ise; 2 var; o zaman 2 kişilik boş yer var demektir.
Max; 3 Boşta 3 ise kimse yok demektir.
Max ;3 Boşta; 0 ise '' koltuklar dolu' demektir.

Chrome'da denendi çalışıyor. Diğer taracılara garanti veremem.
Ellerinize, emeğinize sağlık.
Çalışıyor ve çok yararlı.

Teşekkürler android telefonda çalışıyor bilginize

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-07-16-39-42-007_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-07-16-39-42-007_com.android.chrome.jpg
    205.3 KB · Görüntüleme: 20
IPTV-CHECKER'a M3u8 oynatıcı ekledim, birinci mesajda; ikinci dosyada.
Şu an denediğim kadarıyla PC Firefox'da çalışıyor ama küçük bir sorunu var; CORS sorunu yaşıyor.
Onu da Firefox'a küçük bir eklenti ile aşarsınız; CORS Everywhere eklentisi ile. Belki sizde bu sorun yaşanmaz, o da sizin şansınıza.
Kanal listesi check edikten sonra; Kopyala seçeneğine tıklıyorsunuz; URL'yi kopyalandıktan sonra; sonu m3u_plus&output=m3u8 Biten bir URL veriyor.
URL'yi oynatıcı barına yapıştırdıktan sonra Listeyi Yükle diyorsunuz az sonra liste yükleniyor ama CORS sorunu durumu sizde de olacaksa; önce FireFox'u açın; sonra CORS Everywhere'ı aktif edin öyle tarama ve oynatma yapın!
Şayet liste yüklenmez ise; F5 ile sayfayı yenileyin, liste yüklenir.
IPTV LİSTESİ açacaksanız; sonunun m3u_plus&output=m3u8 Bitmesi gerekiyor. Onun dışında sıradan M3U da açar.
Biraz zahmetli gibi ama ben beğendim ve çok uğraştım. Kodları DeepSeek yazdı ama çıldırttı beni! :) ama fikir bana ait.
Son olarak; Ben beğendim, çünkü EXE değil ve çok hafif. Umarım beğenirsiniz.
Edit; Chrome üzerinden daha istikrarlı çalışıyor. Bu eklentiyi Chrome kurun; Allow CORS: Access-Control-Allow-Origin 0.2.0 ve çalıştırdıktan sonra Checker' başlatın. Chrome daha istikrarlı.

Son düzenleme:
Çok başarılı teşekkürler.

İzniniz olursa geliştirip kendi projemde de kullanabilir miyim kaynak kodlarını ?

Geri