Sinetch-İPTV Checker&Player

Thanos

Paylaşımcı
Konular
53
Umarım daha önce paylaşılmamıştır; Github'da çok basit HTML üzerinden çalışan bir İPTV Checker buldum. Dili İspanyolcaydı, DeepSeek sağ olsun dilini Türkçeye çevirdi.
Yapacağınız şey; verdiğim Metin Belegsini HTML/UFT-8 olarak farklı kaydetmeniz. Sonra masaüstüne hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onun simgesine benzer bir kısa yol atacak.
Bu kadar basit, kolay gelsin.

Maximum Bağlantı Sayısı; 1 ise
Boşta Olan Bağlantılar da; 1 ise
Demek ki; boştadır ve rahat rahat kullanabilirsiniz.
Diyelim Max; 3 Boşta ise; 2 var; o zaman 2 kişilik boş yer var demektir.
Max; 3 Boşta 3 ise kimse yok demektir.
Max ;3 Boşta; 0 ise '' koltuklar dolu' demektir.

Chrome, FireFox ve Opera'da sorunsuz çalışıyor.
IPTV-CHECKER'a M3u8 oynatıcı ekledim, birinci mesajda; ikinci dosyada.
Şu an denediğim kadarıyla PC Firefox'da çalışıyor ama küçük bir sorunu var; CORS sorunu yaşıyor.
Onu da Firefox'a küçük bir eklenti ile aşarsınız; CORS Everywhere eklentisi ile. Belki sizde bu sorun yaşanmaz, o da sizin şansınıza.
Kanal listesi check edikten sonra; Kopyala seçeneğine tıklıyorsunuz; URL'yi kopyalandıktan sonra; sonu m3u_plus&output=m3u8 Biten bir URL veriyor.
URL'yi oynatıcı barına yapıştırdıktan sonra Listeyi Yükle diyorsunuz az sonra liste yükleniyor ama CORS sorunu durumu sizde de olacaksa; önce FireFox'u açın; sonra CORS Everywhere'ı aktif edin öyle tarama ve oynatma yapın!
Şayet liste yüklenmez ise; F5 ile sayfayı yenileyin, liste yüklenir.
IPTV LİSTESİ açacaksanız; sonunun m3u_plus&output=m3u8 Bitmesi gerekiyor. Onun dışında sıradan M3U da açar.
Biraz zahmetli gibi ama ben beğendim ve çok uğraştım. Kodları DeepSeek yazdı ama çıldırttı beni! ama fikir bana ait.
Son olarak; Ben beğendim, çünkü EXE değil ve çok hafif. Umarım beğenirsiniz.
Edit; Chrome üzerinden daha istikrarlı çalışıyor. Bu eklentiyi Chrome kurun; Allow CORS: Access-Control-Allow-Origin 0.2.0 ve çalıştırdıktan sonra Checker' başlatın. Chrome daha istikrarlı.

Güncelleme; Thanos&Latte Ortak yapımı Checker&PlayerHtml 3.seçenek olarak eklendi.
@Latte, bir kaç deneme sonra fark etmiştim aslında ama açıklamaya zamanım yoktu; paylaştığım koda" sadık" kalmadığınız için; her ne kadar Playlist m3u/dosya içi m3u8 açsa da gerçek manada İPTV listeleri oynatmıyordu, o kısmı bozmuşsunuz.
İPTV listesini ancak bu şekilde çağırsaydı oynatırdı"&type=m3u_plus&output=m3u8" Hakeza oynatıcı için de geçerli bu.
Bir de HTML'nin hafifliliğini ek özelliklerle biraz boğup Exe kıvamına getirmişsiniz. TemaRengi/GörünümDeğiştirme kısımlarını kaldırdım.
Şimdi çok haif ve gerçek manada İPTV Listeleri'ni oynatıyor önceki hali gibi. Buyrun siz de deneyin.
Bunu da ikimizin ortak yapımı olarak ve 3. Seçenek başlığyla konuya sabitliyorum, kolay gelsin.

Ek; Sizin düzenledidiğiniz sürümüne de oynatıcı akışı geliyordu ama formatı desteklmediği için; oynatıcı algılıyor ama oynatamıyordu.

Ekli dosyalar

• Thanos&Latte-Checker&Player.txt
    26.5 KB · Görüntüleme: 598
Son düzenleme:
Umarım daha önce paylaşılmamıştır; Github'da çok basit HTML üzerinden çalışan bir İPTV Checker buldum. Dili İspanyolcaydı, DeepSeek sağ olsun dilini Türkçeye çevirdi.
Yapacağınız şey; verdiğim Metin Belegsini HTML/UFT-8 olarak farklı kaydetmeniz. Sonra masaüstüne hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onun simgesine benzer bir kısa yol atacak.
Bu kadar basit, kolay gelsin.
Paylaşım güzel ellerine sağlık @Thanos fakat aramızda Html olarak kaydetmeyi bilmeyenler olabilir bende onlar için küçük bir tarif vereyim.

@Thanos 'un verdiği txt dosyasını açıyoruz sol üst köşeden dosya sekmesine tıklayıp farklı kaydet seçeneğini seçiyoruz solda masaüstünü seçtikten sonra dosya adındaki txt yazısını silip html yazmanız gerekecek (IPTV Checker.html ) Daha sonra altında kodlama seçeneği var oradanda utf-8 yapıp kaydet diyoruz. Sonra masüstüne chrome logolu yada tarayıcınız neyse o logolu IPTV Checker.html gelecek onu tıklayıp açıyorsunuz bu kadar.

Edit: Üzerinde bazı değişikler yaparak bende paylaşayım istedim @Thanos 'un izniyle

Ekli dosyalar

• IPTV Checker.txt
    8.6 KB · Görüntüleme: 161
Eline sağlık, gayet güzel tarif etmişsin Baron66
Ceheck etmedim ama PC'den kısayolu ayarlandıktan sonra telefona attım sayfa oradan da açılıyor. Büyük bir ihtimalle telefon üzerinden de çalışır, denemek isteyen baksın.

Edit ; :LOL: ✌️ Sinetech

1741256164148
teşekkür ederiz

1741256673386

Elinize sağlık arkadaşlar ,free iptv için gayet güzel virus barındırmayan paylaşım olmuş.

Denemedim ama geçen aklıma geldi tam html işi diye. İdeal paylaşım, teşekkür ederiz

Paylaşım güzel ellerine sağlık @Thanos fakat aramızda Html olarak kaydetmeyi bilmeyenler olabilir bende onlar için küçük bir tarif vereyim.

@Thanos 'un verdiği txt dosyasını açıyoruz sol üst köşeden dosya sekmesine tıklayıp farklı kaydet seçeneğini seçiyoruz solda masaüstünü seçtikten sonra dosya adındaki txt yazısını silip html yazmanız gerekecek (IPTV Checker.html ) Daha sonra altında kodlama seçeneği var oradanda utf-8 yapıp kaydet diyoruz. Sonra masüstüne chrome logolu yada tarayıcınız neyse o logolu IPTV Checker.html gelecek onu tıklayıp açıyorsunuz bu kadar.

Edit: Üzerinde bazı değişikler yaparak bende paylaşayım istedim @Thanos 'un izniyle

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250306-175236.png
    Screenshot_20250306-175236.png
    128.5 KB · Görüntüleme: 94
bende neden çalışmadı acaba...

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    23.5 KB · Görüntüleme: 37
Tuhaf bir şey yaptı; ben bu DNS ile paneli taratırken; ( ) o bana bu DNS'nin yan adresini verdi( ) ki bu da ben de çalışıyor, önceki de. Aslında iyi de yaptı; sonradan verdiği DNS Mobil internette de aktif.
Relax Panel yan DNS'i :) Relax Panel' girmekte sorun yaşanlar; bu yeni DNS'i denesinler

Ekli dosyalar

• Relax panel.jpg
    Relax panel.jpg
    27.3 KB · Görüntüleme: 40
Çoklu tataja
Tuhaf bir şey yaptı; ben bu DNS ile paneli taratırken; ( ) o bana bu DNS'nin yan adresini verdi( ) ki bu da ben de çalışıyor, önceki de. Aslında iyi de yaptı; sonradan verdiği DNS Mobil internette de aktif.
Relax Panel yan DNS'i :) Relax Panel' girmekte sorun yaşanlar; bu yeni DNS'i denesinler
Çoklu tarama yapılabiliyor mu bak o açıdan denemedim

Eğer DNS sende engelli değilse, banlamamışsa veya url çalışıyorsa; sonuna _plus ekleyip tekrar dener misin?
Çünkü çalışıyor, bir sorun görünmüyor.
yine çalışmadı malesef

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    24.2 KB · Görüntüleme: 24

Geri