Yardım Sinem3u noldu?

chrbrv

Üye
Konular
1
Merhaba iOS tablette cloudstream’da kekik update yaptım sinem3u kısayollu olan,bulunan kanal 0 diye çıktı.yenisi nasıl?

Merhaba iOS tablette cloudstream’da kekik update yaptım sinem3u kısayollu olan,bulunan kanal 0 diye çıktı.yenisi nasıl?
Sinem3u ne bilmiyorum. Depo ekle kısmından kekikdevam yazmanız yeterli eklentiler karşınıza gelecektir yüklemek istediğinizi yükleyebilirsiniz.

Sinem3u ne bilmiyorum. Depo ekle kısmından kekikdevam yazmanız yeterli eklentiler karşınıza gelecektir yüklemek istediğinizi yükleyebilirsiniz.
o kısaltma adresi bit.ly/simem3u'yu diyor kekikakademi listesinin kısaltma linkini yani 😅

Ha tamam abi bilmiyordum :D
@Sinetech videolarında bu adresi veriyordu genelde. Listeye direkt ulaşılabilmesi için kısa link aynı drive adresi gibi 😅

Sorunun cevabına gelirsek eğer listede hala duruyor. Fakat içerisindeki kanallara erişemeyebilirsiniz depo dondurulduğu için.

@patr0n 'un verdiği cloudstream deposunu ekleyebilirsiniz canlı tv ile izlemek için ya da kekikdevam için olan eski kekikakademi listesinin çalışan halini kullanmak için yeni oluşturduğum kısa linki kullanabilirsiniz sinem3u yerine.

Kod:
https://bit.ly/m3ukekik

ya da aynı adrese özel ayarladığım QR kod ile yükleyebilirsiniz.

1742171219678

Ben Apple’da nasıl kurulum yaparım cloudsteam bir yarım istiyorum
Apple cihazlar için android cihazlarda kullanılan cloudstream uygulaması yok.

Tek yapabileceğiniz oradaki m3u listesini kullanabilmek olur.

Listeyi eklersen bende yapayım kardeşim
Bir üst mesajda yazdım ama dikkat etmediniz sanırım.

Kod:

Bu adres kısaltılmış halidir. Bunu iptv oynatıcı uygulamasına yazmanız yeterli olmalı.

@Sinetech özel mesajlarınız kapalı olduğu için buradan etiketleyerek yazıyorum kusura bakmayın.

Malumunuz çok zamandır kullandığımız kekik kısaltma adresi eski listeye yönlendirilmiş olduğu için artık kullanılamıyor. Ben bu konu içerisinde kekikdevam için kendi oluşturduğum kısaltma adresini ekledim fakat eğer siz sinem3u'ya müdahale edebiliyor yani yönetebiliyorsanız benim kısaltma adresinin yönlendirdiği adres ile yeniden düzenler misiniz? Bu konuyu ve yeni kısaltmayı göremeyenler eski adres üzerinden ekleyip hüsrana uğramamış olurlar.

Kolay gelsin 🤟

bi ara engine ip tv vardı azda olsa çekiyodu yanlışlıla sildim elinde ola nvarmı

@Sinetech videolarında bu adresi veriyordu genelde. Listeye direkt ulaşılabilmesi için kısa link aynı drive adresi gibi 😅

Sorunun cevabına gelirsek eğer listede hala duruyor. Fakat içerisindeki kanallara erişemeyebilirsiniz depo dondurulduğu için.

@patr0n 'un verdiği cloudstream deposunu ekleyebilirsiniz canlı tv ile izlemek için ya da kekikdevam için olan eski kekikakademi listesinin çalışan halini kullanmak için yeni oluşturduğum kısa linki kullanabilirsiniz sinem3u yerine.

Kod:

ya da aynı adrese özel ayarladığım QR kod ile yükleyebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 5692

abi spor kategorisinde hemen hicbirinin acilmamasi olagan mi?

abi spor kategorisinde hemen hicbirinin acilmamasi olagan mi?
Hangi adrestekiler açılmıyor? Konu ve mesajlar biraz uzayınca yakalaması zor oluyor da. m3ukekik adresindekilerse eğer şimdi baktım.

Tabi Spor kanallarını ben ekleyip güncellemiştim sadece onlar açılıyorlar ve trt spor kanalları açılıyor evet diğerleri kırmızı yani erişilemiyor görünüyor.
Listeyi güncellemek gerekiyor ama o açılmayanlar otomatik domain ile alınıyordu sanırım emin değilim. Repo sahibinin onları güncellemesi daha iyi olacaktır.

Yani şansa sadece elimin değdileri çalışıyormuş 😅

1742853023190

Hangi adrestekiler açılmıyor? Konu ve mesajlar biraz uzayınca yakalaması zor oluyor da. m3ukekik adresindekilerse eğer şimdi baktım.

Tabi Spor kanallarını ben ekleyip güncellemiştim sadece onlar açılıyorlar ve trt spor kanalları açılıyor evet diğerleri kırmızı yani erişilemiyor görünüyor.
Listeyi güncellemek gerekiyor ama o açılmayanlar otomatik domain ile alınıyordu sanırım emin değilim. Repo sahibinin onları güncellemesi daha iyi olacaktır.

Yani şansa sadece elimin değdileri çalışıyormuş 😅

Ekli dosyayı görüntüle 5985

evet abi, bahsettigin adrestekiler acilmadi. isinizi duzgun yapin kardesim, cuvalla para veriyoruz bi de 😁

Geri