Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sinem3u ne bilmiyorum. Depo ekle kısmından kekikdevam yazmanız yeterli eklentiler karşınıza gelecektir yüklemek istediğinizi yükleyebilirsiniz.Merhaba iOS tablette cloudstream’da kekik update yaptım sinem3u kısayollu olan,bulunan kanal 0 diye çıktı.yenisi nasıl?
o kısaltma adresi bit.ly/simem3u'yu diyor kekikakademi listesinin kısaltma linkini yaniSinem3u ne bilmiyorum. Depo ekle kısmından kekikdevam yazmanız yeterli eklentiler karşınıza gelecektir yüklemek istediğinizi yükleyebilirsiniz.
Ha tamam abi bilmiyordumo kısaltma adresi bit.ly/simem3u'yu diyor kekikakademi listesinin kısaltma linkini yani![]()
@Sinetech videolarında bu adresi veriyordu genelde. Listeye direkt ulaşılabilmesi için kısa link aynı drive adresi gibiHa tamam abi bilmiyordum![]()
https://bit.ly/m3ukekik
Ben Apple’da nasıl kurulum yaparım cloudsteam bir yarım istiyorumMerhaba iOS tablette cloudstream’da kekik update yaptım sinem3u kısayollu olan,bulunan kanal 0 diye çıktı.yenisi nasıl?
Apple cihazlar için android cihazlarda kullanılan cloudstream uygulaması yok.Ben Apple’da nasıl kurulum yaparım cloudsteam bir yarım istiyorum
Bir üst mesajda yazdım ama dikkat etmediniz sanırım.Listeyi eklersen bende yapayım kardeşim
https://bit.ly/m3ukekik
iPhone store den cloodstream yaz arat şu sembol le çıkar karşına ordan indirebilir sinBen Apple’da nasıl kurulum yaparım cloudsteam bir yarım istiyorum
bende futbol kanalımı açmıyoriPhone store den cloodstream yaz arat şu sembol le çıkar karşına ordan indirebilir sin
Apple nasil cloudstream kurdun harbiden merak ediyorum gardasBen Apple’da nasıl kurulum yaparım cloudsteam bir yarım istiyorum
Ben bulamadimiPhone store den cloodstream yaz arat şu sembol le çıkar karşına ordan indirebilir sin
@Sinetech videolarında bu adresi veriyordu genelde. Listeye direkt ulaşılabilmesi için kısa link aynı drive adresi gibi
Sorunun cevabına gelirsek eğer listede hala duruyor. Fakat içerisindeki kanallara erişemeyebilirsiniz depo dondurulduğu için.
@patr0n 'un verdiği cloudstream deposunu ekleyebilirsiniz canlı tv ile izlemek için ya da kekikdevam için olan eski kekikakademi listesinin çalışan halini kullanmak için yeni oluşturduğum kısa linki kullanabilirsiniz sinem3u yerine.
Kod:https://bit.ly/m3ukekik
ya da aynı adrese özel ayarladığım QR kod ile yükleyebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 5692
Hangi adrestekiler açılmıyor? Konu ve mesajlar biraz uzayınca yakalaması zor oluyor da. m3ukekik adresindekilerse eğer şimdi baktım.abi spor kategorisinde hemen hicbirinin acilmamasi olagan mi?
Hangi adrestekiler açılmıyor? Konu ve mesajlar biraz uzayınca yakalaması zor oluyor da. m3ukekik adresindekilerse eğer şimdi baktım.
Tabi Spor kanallarını ben ekleyip güncellemiştim sadece onlar açılıyorlar ve trt spor kanalları açılıyor evet diğerleri kırmızı yani erişilemiyor görünüyor.
Listeyi güncellemek gerekiyor ama o açılmayanlar otomatik domain ile alınıyordu sanırım emin değilim. Repo sahibinin onları güncellemesi daha iyi olacaktır.
Yani şansa sadece elimin değdileri çalışıyormuş
Ekli dosyayı görüntüle 5985