🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık final sürümü oluşturduğuna göre hocam seni ve uygulamanı primestore uygulama marketimizde görmenin vakti geldi 🎉
Tabii hocam, memnuniyetle. 😊🎉 SılaTV PRO v4.0.0 final sürümü hazır ve gerçek Android TV cihazında test edildi. Premıstore’da yer almasına izin veriyorum. Emeğinize ve desteğinize teşekkür ederim. 🙏📺

Tabii hocam, memnuniyetle. 😊🎉 SılaTV PRO v4.0.0 final sürümü hazır ve gerçek Android TV cihazında test edildi. Premıstore’da yer almasına izin veriyorum. Emeğinize ve desteğinize teşekkür ederim. 🙏📺
Hocam yanlış anladın. Uygulamani biz değil senin yüklemen gerek. Aynı Playstore mantığı gibi geliştiriciler kendi uygulamalarini yükleyip takip etmesi üzerine yaptık uygulamayı. Yüklerken kafana takılan bişey olursa dmden sorabilirsin

Uygulamayi indirdim kurdum uygulama açılıyo 5 sn bekliyo kapanıyor sebebi nedir acaba kanallar hazırlanıyor yazısında uygulamadan atıyor

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık. Önceki sürümü kullanmıştım gayet akıcı çalışıyordu. Paylaşımınız için teşekkürler

Eve geçince deneyeceğim.

Sila tv yi play storeye yükle

Hocam yanlış anladın. Uygulamani biz değil senin yüklemen gerek. Aynı Playstore mantığı gibi geliştiriciler kendi uygulamalarini yükleyip takip etmesi üzerine yaptık uygulamayı. Yüklerken kafana takılan bişey olursa dmden sorabilirsin
Tamam hocam, şimdi anladım 😊 Ben sizi uygulamayı direkt markete yükleyeceksiniz diye anlamışım. Açıkçası uygulamayı başka bir market için tekrar yüklemek ve ayrıca takip etmekle uğraşmak istemiyorum. 😅 Şimdilik Google Play tarafına odaklanacağım. Yine de teklifiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam. 🙏📺

Uygulamayi indirdim kurdum uygulama açılıyo 5 sn bekliyo kapanıyor sebebi nedir acaba kanallar hazırlanıyor yazısında uygulamadan atıyor
Merhaba hocam, geri bildiriminiz için teşekkür ederim. 🙏
v4.0.1 sürümünde açılış sistemi yeniden optimize edildi ve uygulama artık çok daha hızlı açılıyor. 🚀 Benim yaptığım testlerde uygulama yaklaşık 2 saniyede açılıyor ve “Kanallar hazırlanıyor” ekranında bekleme sorunu giderildi.

Eğer sizde hâlâ yaklaşık 5 saniye bekleyip kapanma sorunu varsa, uygulamayı tamamen kaldırıp v4.0.1’i temiz kurmanızı rica ederim. Sorun devam ederse cihaz modelinizi ve mümkünse hata ekranını/log kaydını gönderin, detaylı inceleyelim. 👍📺

Emeğinize sağlık. Önceki sürümü kullanmıştım gayet akıcı çalışıyordu. Paylaşımınız için teşekkürler

Eve geçince deneyeceğim.
Estağfurullah hocam, güzel sözleriniz için asıl ben teşekkür ederim. 🙏😊 Eve geçince deneyin, umarım yeni sürüm de önceki sürüm gibi sorunsuz ve daha hızlı şekilde çalışır. Güle güle kullanın, keyifli seyirler. 📺👍

Sila tv yi play storeye yükle
Merhaba hocam, inşallah SılaTV PRO’yu Google Play Store’a yüklemek için çalışmalar devam ediyor. 😊 Şu anda Google’ın yeni geliştirici hesapları için istediği kapalı test sürecini tamamlıyoruz; 12 testçinin en az 14 gün boyunca kesintisiz testte kalması gerekiyor. Bu sürecin tamamlanmasına yaklaşık 1,5 hafta kaldı.

Bu süre içerisinde uygulamayı farklı Android TV cihazlarında test etmeye, karşılaşılan sorunları düzeltmeye ve son kontrolleri yapmaya devam edeceğim. Amacım acele edip sorunlu bir sürüm yayınlamak değil, stabil ve düzgün çalışan SılaTV PRO’yu Google Play’e sunmak. 🚀

Süre tamamlandıktan sonra Google Play Console üzerinden üretim erişimi için başvuru yapılacak ve Google’ın inceleme süreci başlayacak. İnceleme tamamlandığında uygulamayı doğrudan Google Play Store üzerinden indirilebilir hale getirmeyi hedefliyorum.

Kısacası biraz daha sabır hocam 🙏 Yaklaşık 1,5 hafta daha test sürecimiz var; ardından Google Play yolculuğuna geçiyoruz. 📺😊
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Merhaba hocam, inşallah SılaTV PRO’yu Google Play Store’a yüklemek için çalışmalar devam ediyor. 😊 Şu anda Google’ın yeni geliştirici hesapları için istediği kapalı test sürecini tamamlıyoruz; 12 testçinin en az 14 gün boyunca kesintisiz testte kalması gerekiyor. Bu sürecin tamamlanmasına yaklaşık 1,5 hafta kaldı.

Bu süre içerisinde uygulamayı farklı Android TV cihazlarında test etmeye, karşılaşılan sorunları düzeltmeye ve son kontrolleri yapmaya devam edeceğim. Amacım acele edip sorunlu bir sürüm yayınlamak değil, stabil ve düzgün çalışan SılaTV PRO’yu Google Play’e sunmak. 🚀

Süre tamamlandıktan sonra Google Play Console üzerinden üretim erişimi için başvuru yapılacak ve Google’ın inceleme süreci başlayacak. İnceleme tamamlandığında uygulamayı doğrudan Google Play Store üzerinden indirilebilir hale getirmeyi hedefliyorum.

Kısacası biraz daha sabır hocam 🙏 Yaklaşık 1,5 hafta daha test sürecimiz var; ardından Google Play yolculuğuna geçiyoruz. 📺😊
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Hocam ellerinize sağlık uygulamanın güncel indirme linki paylaşabilir misiniz rica etsem 🙏🏼

ilk yüklemede uzunca bir beklemek gerekiyor daha sonrada eğer cihazınızda yoksa ace stream yükletiyor, ama neticede açılıyor sorun yok. emeğin için teşekkür ederim. bu kadar uğraşmışsın, beğenmeyenlere şaşıyorum.

Hocam ellerinize sağlık uygulamanın güncel indirme linki paylaşabilir misiniz rica etsem 🙏🏼
Teşekkür ederim hocam, ilginiz ve güzel düşünceniz için. 🙏😊 İnşallah SılaTV PRO’yu Play Store’da da en kısa zamanda görmek nasip olacak. 📺

Play Store’a yükleme çalışmamız devam ediyor. Şu anda Google’ın uygulamayı üretime almadan önce istediği kapalı test sürecindeyiz. Bu süreç belirli bir süre tamamlanmadan doğrudan Play Store’da herkese açık olarak yayın yapamıyoruz. Şu an test sürecimizin tamamlanmasına yaklaşık 1,5 hafta kadar bir süre kaldı.

Kapalı test süreci tamamlandıktan sonra üretim erişimi için Google’a başvuru yapacağız. Sonrasında Google’ın inceleme ve onay süreci başlayacak. Google tarafından onaylandıktan sonra SılaTV PRO’yu resmi olarak Google Play Store üzerinden yayınlamayı hedefliyoruz. 🚀

Bizim için önemli olan acele edip sorunlu veya yeterince test edilmemiş bir sürümü Play Store’a koymak değil; mümkün olduğunca hızlı, stabil ve sorunsuz çalışan bir sürümü kullanıcılarla buluşturmak. Özellikle son yayınladığımız v4.0.1 sürümünde açılış performansını tekrar iyileştirdik ve gerçek Android TV cihazındaki testlerimizde uygulamanın yaklaşık 2 saniyede açıldığını gördük. Ayrıca uygulama içindeki güncelleme sistemini de gerçek cihazda test ettik ve güncellemenin sorunsuz şekilde gerçekleştiğini doğruladık.

Play Store süreci tamamlanana kadar güncel v4.0.1 sürümünü GitHub üzerinden indirebilirsiniz. Güncel sürüm ve tüm sürümler burada:

🔗 SılaTV PRO GitHub Releases:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

📥 SılaTV PRO v4.0.1 — Direkt APK İndirme:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Play Store yayınlandığında ayrıca buradan duyurusunu da paylaşacağız hocam. 😊👍

İlginiz, desteğiniz ve SılaTV PRO’yu Play Store’da görmek istemeniz bizim için gerçekten çok değerli. 🙏

İnşallah az kaldı. Önce test sürecini tamamlayalım, ardından Google’ın inceleme sürecini bekleyelim. Her şey sorunsuz ilerlerse SılaTV PRO’yu Play Store’da da hep birlikte göreceğiz. 🚀📺

Şimdilik güncel v4.0.1 sürümünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Keyifli seyirler hocam. 🙏😊📺

Telefon İçin Değil Galiba Çok Kasıyor Ayrıca 1 Tane Bile Kanal Dahi Açamadım

ilk yüklemede uzunca bir beklemek gerekiyor daha sonrada eğer cihazınızda yoksa ace stream yükletiyor, ama neticede açılıyor sorun yok. emeğin için teşekkür ederim. bu kadar uğraşmışsın, beğenmeyenlere şaşıyorum.
Aleyküm selam hocam 🙏😊 Güzel ve samimi yorumunuz için asıl ben teşekkür ederim. Böyle yorumlar gerçekten bütün emeğe değiyor. ️

İlk kurulumdaki bekleme konusunda söylediklerinize kesinlikle katılıyorum hocam. Özellikle uygulama ilk kez kurulduğunda bazı cihazlarda gerekli hazırlıkların yapılması ve eğer cihazda AceStream Node bulunmuyorsa onun kurulması nedeniyle ilk açılış diğer açılışlara göre biraz daha uzun sürebiliyor. Sonrasında uygulama açıldığında ise normal kullanım çok daha hızlı ve akıcı şekilde devam ediyor.

Aslında bu projede en çok önem verdiğim konulardan biri de hız, stabilite ve sadelik. Piyasada gerçekten çok fazla uygulama var. Fakat maalesef birçok uygulamada zamanla işin kullanıcı tarafı yerine ücret, reklam ve farklı ticari beklentiler ön plana çıkabiliyor. Ben SılaTV PRO’yu geliştirirken en başından beri farklı bir yol izlemek istedim.

SılaTV PRO’yu ücretli, reklamlarla dolu veya kullanıcıyı sürekli bir şey satın almaya yönlendiren bir uygulama haline getirmek kesinlikle istemiyorum. 🙏

Benim için önemli olan, insanların televizyonunun karşısına geçtiğinde uygulamayı açıp mümkün olduğunca hızlı bir şekilde kanallarına ulaşabilmesi. Gereksiz reklamlarla uğraşmasın, sürekli ödeme ekranı görmesin, uygulama ağırlaşmasın ve “acaba şimdi ne çıkacak?” diye düşünmesin.

Kaliteli, hızlı, sade ve mümkün olduğunca sorunsuz bir uygulama yapmak benim asıl hedefim. 📺🚀

Özellikle son sürümlerde açılış hızına ayrıca çok önem verdim. Bazı değişikliklerden sonra bazı cihazlarda açılış problemleri yaşanınca geri dönüp tekrar tekrar test ettik. Sonunda çalışan ve hızlı olan sistemi korumaya karar verdik. Şu anki v4.0.1 sürümünde gerçek cihaz testlerinde uygulamanın yaklaşık 2 saniye içerisinde açıldığını gördük. Benim için bu gerçekten önemli bir sonuç oldu. Çünkü kullanıcı uygulamaya bastığında dakikalarca veya uzun süre beklemek yerine mümkün olduğunca jet gibi açılmasını istiyorum. ⚡🚀

VPN konusundaki düşüncenize de ayrıca değinmek istiyorum hocam. 😊 Bizim hedefimiz zaten uygulamanın normal kullanımında VPN'e ihtiyaç duyulmadan mümkün olduğunca hızlı ve stabil çalışması. Tabii internet sağlayıcısı, bulunduğunuz bölge, bağlantı kalitesi, cihaz ve kullanılan yayın kaynağı gibi birçok dış etken bizim kontrolümüz dışında olabiliyor. Bu nedenle her kullanıcıda aynı sonucu yüzde yüz garanti etmek mümkün değil. Ama uygulamanın kendi tarafında gereksiz bir yavaşlık oluşturmamak ve bağlantıyı mümkün olduğunca verimli kullanmak için elimizden geleni yapıyoruz.

AceStream tarafında da özellikle çok uğraştık. İlk başta farklı cihazlarda servis, bağlantı ve başlangıç sorunlarını tek tek tespit edip çözdük. Şimdi ise çalışan sistemi gereksiz yere değiştirmemeye özellikle dikkat ediyoruz. Çünkü bazen bir özelliği eklemekten daha önemli olan şey, çalışan bir sistemi bozmamaktır. 😊

Bu uygulamayı geliştirirken açıkçası sadece “bir uygulama yaptım, yayınladım” mantığıyla hareket etmiyorum. Kullanıcıların yorumlarını okuyorum, yaşadıkları problemleri dikkate alıyorum ve mümkün olduğunca gerçek cihazlarda test ederek ilerliyorum. Sizlerin yaptığı bu tür geri bildirimler de bu yüzden benim için çok değerli.

“İlk yüklemede biraz beklemek gerekiyor ama sonunda açılıyor, sorun yok” şeklindeki dürüst yorumunuz da bizim için ayrıca faydalı. Çünkü hem yaşanan durumu doğru şekilde aktarıyorsunuz hem de emeği görüp destekliyorsunuz. 🙏

“Bu kadar uğraşmışsın, beğenmeyenlere şaşıyorum” sözünüz ise gerçekten çok mutlu etti hocam. 😊 İnternette herkesin beklentisi farklı olabiliyor; kimi bir özelliği beğeniyor, kimi başka bir şeyi eksik buluyor. Bunlar normal. Benim için önemli olan, yapılan eleştiriyi de olumlu yorumu da dikkate alıp uygulamayı daha iyi hale getirmek.

İnşallah bundan sonraki sürümlerde de aynı anlayışla devam edeceğiz. Reklamsız, gereksiz ücretlendirmelerden uzak, hızlı, kaliteli ve kullanıcıyı yormayan bir SılaTV PRO yapmak istiyorum.️ 📺

Sizlerin desteği oldukça da geliştirmeye devam edeceğim hocam. Böyle güzel bir yorum bırakıp emeğimizi takdir ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim. 🙏😊

Allah razı olsun, güzel sözleriniz gerçekten moral oldu.
SılaTV PRO’yu güle güle kullanın hocam, keyifli seyirler. 📺🍿
İyi ki varsınız. 🙏🚀

Telefon İçin Değil Galiba Çok Kasıyor Ayrıca 1 Tane Bile Kanal Dahi Açamadım
Hocam öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederim. 🙏😊 Yaşadığınız durumu paylaşmanız bizim için önemli.

Evet hocam, burada haklı olduğunuz bir nokta var. SılaTV PRO’nun ana hedefi telefon değil, Android TV ve TV Box cihazları. Uygulamayı özellikle televizyon kumandasıyla rahat kullanılabilecek, büyük ekranlarda hızlı ve akıcı çalışacak şekilde geliştiriyoruz. 📺

Telefonda da açılabilmesi ve çalışabilmesi güzel ama telefon tarafı bizim için TV tarafı kadar öncelikli değil. Bu nedenle bazı telefonlarda uygulamanın ağır çalışması, arayüzün tam olarak telefona uygun davranmaması veya yayınların düzgün şekilde başlamaması gibi sorunlar yaşanabilir.

Özellikle “1 tane bile kanal açamadım” demenizi de dikkate alıyorum hocam. Eğer isterseniz kullandığınız telefonun marka/modelini ve mümkünse Android sürümünü yazın. Hangi cihazda denediğinizi bilirsek sorunun cihaz kaynaklı mı, yayın kaynaklı mı yoksa uygulamanın telefon uyumluluğuyla mı ilgili olduğunu daha sağlıklı değerlendirebiliriz.

SılaTV PRO’yu geliştirirken önceliğimiz her zaman Android TV tarafında hızlı, stabil ve kaliteli bir kullanım sunmak oldu. Özellikle son sürüm olan v4.0.1’de açılış hızına çok fazla önem verdik ve gerçek TV cihazlarında yaptığımız testlerde uygulamanın yaklaşık 2 saniye içerisinde açıldığını gördük. 🚀⚡

Telefon konusunda ise ilerleyen dönemlerde cihaz uyumluluğunu ve mobil kullanımı ayrıca geliştirmek mümkün. Fakat şu anda çalışan TV sistemini bozacak şekilde acele bir değişiklik yapmak istemiyoruz. Önce mevcut sistemi sağlam ve stabil şekilde korumak bizim için daha önemli.

Bir de şunu özellikle belirtmek isterim hocam: “Telefon için değil galiba” tespitiniz doğru. 😊 SılaTV PRO’yu elimize telefonu alıp kullanmak için değil, televizyonun karşısına geçip kumandayı elimize aldığımızda rahatça kullanabilelim diye geliştiriyoruz. 📺🎮

Dolayısıyla telefon tarafında yaşadığınız performans sorununu anlıyorum. Eleştiriniz bizim için değerli ve kesinlikle göz ardı etmiyoruz. 👍

Eğer Android TV, Google TV, TV Box veya NVIDIA Shield gibi bir cihazınız varsa, mümkünse orada da denemenizi tavsiye ederim. Uygulamanın asıl hedeflediği platform orası ve performans farkını çok daha net görebilirsiniz.

Yine de telefonda hiç kanal açılmaması konusunu ayrıca incelemek isterim. Cihazınızın marka/modelini yazarsanız hocam, en azından hangi cihazda bu problemi yaşadığınızı bilelim. Belki bizim tarafımızda düzeltebileceğimiz bir uyumluluk problemi vardır.

Güzel veya olumsuz olması hiç fark etmez, kullanıcıların gerçek cihazlarda yaşadığı deneyimleri bizimle paylaşması SılaTV PRO’nun gelişmesi açısından çok önemli. 🙏

Eleştiriniz için tekrar teşekkür ederim hocam. İnşallah ilerleyen sürümlerde telefon tarafını da daha iyi hale getiririz. ️

TV tarafında ise hedefimiz belli: hızlı açılan, akıcı çalışan, gereksiz reklamlarla kullanıcıyı yormayan ve mümkün olduğunca kaliteli bir SılaTV PRO. 🚀📺

Denediğiniz cihazın modelini yazarsanız memnuniyetle bakalım hocam. 🙏😊

elinize saglık next boxta mukemmel çalışıyor.samsung tizen sisteminde çalıştırabilirmiyiz

elinize saglık next boxta mukemmel çalışıyor.samsung tizen sisteminde çalıştırabilirmiyiz
Hocam çok teşekkür ederim, güzel yorumunuz ve geri bildiriminiz için. 🙏😊 Next Box’ta mükemmel çalıştığını duymak gerçekten çok sevindirdi. Zaten SılaTV PRO’yu geliştirirken en çok önem verdiğimiz konulardan biri farklı Android TV / TV Box cihazlarında mümkün olduğunca hızlı, akıcı ve stabil çalışması. 📺🚀

Next Box gibi Android tabanlı cihazlarda uygulamanın performansının iyi olması bizim için ayrıca önemli. Çünkü uygulamanın asıl hedef platformu Android TV, Google TV ve Android TV Box cihazları. Bu cihazlarda kumanda kullanımı, büyük ekran arayüzü, kanal geçişleri, oynatıcı ve özellikle AceStream tarafını buna göre geliştiriyoruz.

Samsung Tizen konusunda ise durum biraz farklı hocam. 😊

Samsung televizyonlarda kullanılan Tizen işletim sistemi Android değil. Dolayısıyla Android için hazırladığımız SılaTV PRO APK'sı Samsung Tizen televizyonlara doğrudan kurulamaz. APK dosyası Android işletim sistemi için hazırlanıyor; Tizen ise farklı bir işletim sistemi ve farklı bir uygulama altyapısı kullanıyor.

Yani örneğin:

Android TV / Google TV / Android TV Box → SılaTV PRO APK çalışır. ✅

Next Box gibi Android tabanlı Box cihazları → SılaTV PRO çalışır. ✅

Amazon Fire TV Stick → Android tabanlı olduğu için uygun kurulumla çalışabilir. ✅

Samsung Tizen TV → Android APK doğrudan çalışmaz. ❌

Samsung Tizen için ayrıca Tizen'e özel bir uygulama geliştirmek gerekir. Bu da mevcut Android uygulamasını televizyona yüklemekten biraz daha farklı bir geliştirme süreci demek.

Açıkçası şu anda önceliğimiz mevcut Android sürümünü daha da sağlamlaştırmak. Çünkü SılaTV PRO'nun içerisinde sadece basit bir kanal listesi yok; oynatıcı sistemi, kanal geçişleri, AceStream entegrasyonu, cihaz servisleri, güncelleme sistemi, kumanda ile kullanım ve büyük ekran arayüzü gibi birçok bölüm birlikte çalışıyor.

Özellikle son sürüm olan v4.0.1 ile birlikte açılış hızına da ciddi şekilde önem verdik. Önceki sürümde bazı cihazlarda yaşanan açılış problemlerini tespit edip startup tarafını tekrar düzenledik ve gerçek cihaz testlerinde uygulamanın yaklaşık 2 saniyede açıldığını gördük. ⚡🚀

Şimdi bizim için en önemli konu, çalışan bu sistemi gereksiz değişikliklerle riske atmadan geliştirmeye devam etmek. Yani “her platformda hemen olsun” diye acele etmek yerine önce Android TV tarafında kaliteli ve stabil bir temel oluşturmak istiyoruz.

Ama Samsung Tizen konusu kesinlikle aklımızın bir köşesinde hocam. 😊 Samsung kullanıcılarının da SılaTV PRO'yu doğrudan televizyonlarından kullanabilmesi elbette güzel olur. Bunun için ileride Tizen tarafına özel bir sürüm geliştirme imkânını değerlendirebiliriz.

Burada yalnızca uygulamayı Tizen'e taşımak değil, Tizen üzerinde yayın oynatma, kumanda kullanımı, arayüz, kanal geçişleri ve AceStream tarafının nasıl çalışacağı gibi konuların da ayrıca değerlendirilmesi gerekiyor. Özellikle AceStream desteği olduğu için iş sadece “Android uygulamasını Tizen'e çevirmekten” biraz daha kapsamlı hale geliyor.

Bu yüzden şu anda size “kesin şu tarihte Tizen'e geliyor” gibi bir söz vermek istemiyorum. Önce mevcut sistemi sağlam tutalım, kullanıcıların geri bildirimlerini toplamaya devam edelim. Daha sonra Tizen tarafını da teknik olarak değerlendiririz.

Bu arada Next Box'ta sorunsuz çalıştığını özellikle belirtmeniz bizim için çok değerli. 🙏 Çünkü gerçek kullanıcıların hangi cihazlarda nasıl sonuç aldığını bilmek geliştirme açısından çok faydalı oluyor. Siz Next Box üzerinde kullanırken herhangi bir takılma, kanal geçişinde gecikme, AceStream kanalında problem veya kumanda ile ilgili bir sıkıntı görürseniz onu da mutlaka yazın hocam. Bunlar bizim için gerçek cihaz testi gibi oluyor. 👍

SılaTV PRO'nun amacı da zaten mümkün olduğunca çok cihazda hızlı, sade, reklamsız ve kullanıcıyı yormayan bir deneyim sunmak. Bunun için adım adım ilerliyoruz. 📺

Özetle hocam: Next Box'ta çalışması çok güzel, çünkü Android tabanlı olduğu için SılaTV PRO'nun hedeflediği platformlardan biri. Samsung Tizen'da ise APK doğrudan çalışmaz; Tizen için ayrıca özel uygulama geliştirilmesi gerekir. Şimdilik Android TV tarafındaki sistemi daha da sağlamlaştırmaya devam ediyoruz. İleride Tizen için de uygun bir çözüm geliştirebilirsek bunu mutlaka değerlendiririz. 😊

Güzel geri bildiriminiz için tekrar çok teşekkür ederim hocam. Next Box'ta keyifle kullanın, güle güle kullanın. 🙏📺

Böyle cihaz bilgilerini ve gerçek kullanım deneyimlerini paylaşmanız SılaTV PRO'nun gelişmesine gerçekten yardımcı oluyor.

Emeğimize değer verip güzel yorum bıraktığınız için ayrıca teşekkür ederim. Allah razı olsun hocam. 🙏😊
Keyifli seyirler, SılaTV PRO ile güzel yayınlar dilerim. 📺🚀

peki usb uzerinden bir şekilde seyretme imkanı olabilirmi.kusura bakmayın bilmedigimden soruyorum

peki usb uzerinden bir şekilde seyretme imkanı olabilirmi.kusura bakmayın bilmedigimden soruyorum
Hocam estağfurullah, ne kusuru. 🙏😊 Tam tersine, çok güzel bir noktaya değindiniz. Hatta bu sorunuz sayesinde USB / Yerel Medya özelliğini SılaTV PRO’ya eklemeye karar verdik. 👍📺

Şu anda SılaTV PRO ağırlıklı olarak canlı yayınlar, filmler, diziler ve AceStream yayınları üzerine çalışıyor. Fakat özellikle Android TV Box ve Next Box gibi cihazlarda USB bellek veya harici disk kullanımı oldukça yaygın. Bu nedenle kullanıcıların kendi arşivlerindeki film ve dizileri de doğrudan SılaTV PRO üzerinden izleyebilmesi gerçekten güzel bir özellik olacak.

Örneğin USB belleğinizi veya harici diskinizi cihaza taktığınızda SılaTV PRO içerisinden:

💾 USB / Yerel Medya

bölümüne girip klasörlerinizi görebileceksiniz.

📁 Filmler
📁 Diziler
📁 Videolar
📁 Diğer klasörler

İçerideki MP4, MKV ve benzeri video dosyalarını seçip doğrudan Player üzerinden oynatabileceğiz. Yani ayrıca başka bir uygulama açmanıza gerek kalmadan, mümkün olduğunca her şeyi SılaTV PRO içerisinde yapmak istiyoruz. 🎬📺

Hatta ilerleyen aşamalarda kaldığın yerden devam etme, klasör yapısı, altyazı desteği ve son izlenenler gibi özellikleri de değerlendirebiliriz. Böylece SılaTV PRO sadece internet yayınlarını izlediğiniz bir uygulama değil, aynı zamanda televizyonunuzdaki kişisel medya arşivinizi de oynatabileceğiniz bir uygulama haline gelebilir. 🚀

Burada özellikle mevcut çalışan sistemi koruyarak ilerleyeceğiz. v4.0.1'de çalışan canlı yayın, Player, AceStream, açılış hızı ve güncelleme sistemine gereksiz şekilde müdahale etmeden, USB / Yerel Medya tarafını ayrı ve kontrollü şekilde geliştireceğiz.

Bu arada güzel haber şu hocam: USB / Yerel Medya özelliğini v4.0.2 sürümüne hazırlıyoruz. 🎉🚀

Yani öneriniz havada kalmayacak. İnşallah SılaTV PRO v4.0.2 ile USB bellek ve harici disk içerisindeki video dosyalarını doğrudan uygulama üzerinden oynatabileceksiniz. 📺🔥

Böyle kullanıcı önerileri bizim için gerçekten çok değerli. Çünkü uygulamayı sadece kendi düşündüğümüz özelliklerle değil, gerçek kullanıcıların ihtiyaçlarına göre de geliştirmek istiyoruz. Siz soruyorsunuz, biz de mümkün olanları değerlendirip uygulamaya kazandırmaya çalışıyoruz. 🙏

Güzel fikriniz için ayrıca teşekkür ederim hocam. 👏😊

v4.0.1 şu an stabil şekilde yoluna devam ediyor, v4.0.2'de ise USB / Yerel Medya tarafında güzel bir yenilik geliyor. 🚀📺

İnşallah taktığınız USB belleği açıp, filmi seçip, kumandadan tek tuşla “Oynat” dediğiniz günleri de göreceğiz hocam. 😄🎬

Tekrar teşekkür ederim, çok güzel bir öneri oldu. 🙏
Keyifli seyirler hocam, SılaTV PRO gelişmeye devam ediyor. ️📺🚀

Tamam hocam, şimdi anladım 😊 Ben sizi uygulamayı direkt markete yükleyeceksiniz diye anlamışım. Açıkçası uygulamayı başka bir market için tekrar yüklemek ve ayrıca takip etmekle uğraşmak istemiyorum. 😅 Şimdilik Google Play tarafına odaklanacağım. Yine de teklifiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam. 🙏📺

O zaman biz yükleyelim madem. apk olarak kurmak isteyen kurmak zorunda olanlar oluyor. Uygulama güzel kullanabilsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri