🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ekran görüntüsünü gördüm. 👍 Bu ekran SılaTV PRO’ya ait değil, Ace Stream uygulamasının kendi reklam/Premium ekranıdır.

Cihazınızda kurulu olan mevcut/eski Ace Stream uygulamasını tamamen kaldırın. Ardından cihazınızdaki Google Play Store’dan Ace Stream’i yeniden indirip temiz kurulum yapın ve SılaTV PRO içerisinden tekrar deneyin.

Eski sürümün üzerine güncelleme yapmak yerine tamamen kaldırıp Play Store’dan yeniden kurmanızı özellikle tavsiye ederim. 👍
Sonucu da yazarsanız birlikte kontrol ederiz. 📺🙏

Güzel uygulama tşk.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. 🙏

SılaTV PRO’da en çok önem verdiğimiz konulardan biri hız ve sağlam altyapı oldu. Hatta iddiamız şu: uygulamayı açtığınızda sizi uzun yükleme ekranlarında bekletmeden, mümkün olduğunca 5 saniye civarında kullanıma hazır hale gelmesi. ⚡📺 Elbette cihaz ve internet bağlantısına göre bu süre değişebilir.

Bunun arkasında görünen arayüzden çok, görünmeyen tarafta yaptığımız çalışma var. Özellikle VPN ile uğraştırmadan çalışan altyapının hızlı ve kararlı olması için yaklaşık 1,5 ay boyunca altyapı üzerinde çalıştım. Çünkü bana göre bir uygulamanın görüntüsü ne kadar güzel olursa olsun, altyapısı sağlam değilse uzun vadede iyi bir kullanıcı deneyimi veremez.

Kanal geçişlerinden listelerin yüklenmesine, film ve dizilerden AceStream bölümüne kadar amacımız aynı: Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma. 🚀

Bu arada küçük bir bilgi daha: 🟣 Mor renkle gösterilen kanallarımız AceStream üzerinden aktif edilmiştir. AceStream kullanan arkadaşlarımız bu kanalları da deneyebilirler. 👍

SılaTV PRO ücretsizdir ve geliştirmeye devam edeceğiz. Böyle güzel geri dönüşler de yaptığımız emeğin karşılığını fazlasıyla veriyor. Güle güle kullanın, iyi seyirler. 🙏📺

Son düzenleme:
Değerli yorumunuz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. 🙏😊

Kaldığın Yerden Devam ve Favoriler özelliklerimiz uygulamada mevcut. Özellikle Kaldığın Yerden Devam bölümünü son sürümlerde daha da geliştirdik; film ve dizilerde izlediğiniz noktayı hatırlayacak şekilde çalışıyor. 👍

Posterlerin daha büyük gösterilmesi veya boyutunun Ayarlar bölümünden kullanıcı tarafından seçilebilmesi öneriniz ise gerçekten güzel. Bunu notlarımız arasına aldık ve uygulamanın mevcut yapısını bozmadan nasıl ekleyebileceğimizi değerlendireceğiz. 📺

SılaTV PRO’yu kullanıcılarımızdan gelen böyle güzel önerilerle adım adım daha kullanışlı ve kaliteli hale getirmeye devam edeceğiz. Emeğe verdiğiniz değer için ayrıca teşekkür ederim. 🙏
Elinize emeğinize sağlık teşekkürler

Elinize emeğinize sağlık teşekkürler
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. 🙏😊

SılaTV PRO yaklaşık 4 ay önce sıfırdan başladığım bir projeydi. Bugün 895 indirme/erişim seviyesine gelmiş olması beni bile şaşırtıyor. Kullanıcılardan gelen geri bildirimlerle uygulamayı sürekli geliştiriyoruz. 👍

Özellikle hız konusunda oldukça iddialıyım. 😊 Uygulamayı mümkün olduğunca hafif ve hızlı tasarladım; yaklaşık 6 saniye içinde kullanıma hazır hale geliyor. Uzun beklemeler ve gereksiz ekranlar yok: Aç, seç ve izle. 📺⚡

Ama bizim için mesele sadece yeni özellik eklemek değil. En başından beri uygulamanın altyapısını sağlam kurmaya önem verdik. Çünkü her zaman söylediğim gibi: “Altyapısı kuvvetli olan bina kolay kolay çökmez.” 🏗️💪 Yeni özellikleri de bu sağlam temelin üzerine, mevcut çalışan sistemi bozmadan ekliyoruz.

Son sürümlerde Kaldığın Yerden Devam, Favoriler, poster boyutu seçimi, kategori yönetimi ve oynatıcı geliştirmeleri gibi birçok yenilik geldi. Buna rağmen temel hedef değişmedi: hızlı, sade, stabil ve kullanışlı bir uygulama.

SılaTV PRO ayrıca ücretsiz ve reklamsız kalmaya devam edecek. Kullanıcılarımızdan gelen yorum ve öneriler de gelişimin önemli bir parçası.

İlginiz ve desteğiniz için tekrar çok teşekkür ederim. Daha yolun başındayız. 🙏😊

Ayrıca küçük bir haber de vereyim. 😊
SılaTV PRO’nun yeni güncellemesini hazırladık. Gerçek Android TV üzerinde kapsamlı testlerimizi tamamladık ve sonuçlar oldukça güzel. 📺✅

Yeni sürümde Canlı TV hızlı kanal paneli, geliştirilmiş geri izleme (Catch-up), poster boyutu seçimi, kategori yönetimi geliştirmeleri, Player/D-Pad iyileştirmeleri ve çeşitli performans düzenlemeleri bulunuyor.

Çok yakında yeni güncellemeyi de yayınlayacağız. Aç, seç ve izle. SılaTV PRO. 📺⚡😊

Son düzenleme:
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. 🙏😊

SılaTV PRO yaklaşık 4 ay önce sıfırdan başladığım bir projeydi. Bugün 895 indirme/erişim seviyesine gelmiş olması beni bile şaşırtıyor. Kullanıcılardan gelen geri bildirimlerle uygulamayı sürekli geliştiriyoruz. 👍

Özellikle hız konusunda oldukça iddialıyım. 😊 Uygulamayı mümkün olduğunca hafif ve hızlı tasarladım; yaklaşık 6 saniye içinde kullanıma hazır hale geliyor. Uzun beklemeler ve gereksiz ekranlar yok: Aç, seç ve izle. 📺⚡

Ama bizim için mesele sadece yeni özellik eklemek değil. En başından beri uygulamanın altyapısını sağlam kurmaya önem verdik. Çünkü her zaman söylediğim gibi: “Altyapısı kuvvetli olan bina kolay kolay çökmez.” 🏗️💪 Yeni özellikleri de bu sağlam temelin üzerine, mevcut çalışan sistemi bozmadan ekliyoruz.

Son sürümlerde Kaldığın Yerden Devam, Favoriler, poster boyutu seçimi, kategori yönetimi ve oynatıcı geliştirmeleri gibi birçok yenilik geldi. Buna rağmen temel hedef değişmedi: hızlı, sade, stabil ve kullanışlı bir uygulama.

SılaTV PRO ayrıca ücretsiz ve reklamsız kalmaya devam edecek. Kullanıcılarımızdan gelen yorum ve öneriler de gelişimin önemli bir parçası.

İlginiz ve desteğiniz için tekrar çok teşekkür ederim. Daha yolun başındayız. 🙏😊

Ayrıca küçük bir haber de vereyim. 😊
SılaTV PRO’nun yeni güncellemesini hazırladık. Gerçek Android TV üzerinde kapsamlı testlerimizi tamamladık ve sonuçlar oldukça güzel. 📺✅

Yeni sürümde Canlı TV hızlı kanal paneli, geliştirilmiş geri izleme (Catch-up), poster boyutu seçimi, kategori yönetimi geliştirmeleri, Player/D-Pad iyileştirmeleri ve çeşitli performans düzenlemeleri bulunuyor.

Çok yakında yeni güncellemeyi de yayınlayacağız. Aç, seç ve izle. SılaTV PRO. 📺⚡😊
İyi çalışmalar😍

uygulama APK android tabanli cihazlara uyumlu ama bluestacks gibi emulatoru pc nize kurup onun uzerinden kurabilirsiniz ama hic tavsiye etmem :)
Ben bluestacks emulatora kuramıyorum. Kuruluyor gibi ama simggesi gelmiyor. Emulatorum da güncel.1787646844920.png

İyi çalışmalar😍
Çok teşekkür ederim. 🙏😊 Güzel yorumlarınız ve desteğiniz gerçekten motive ediyor. SılaTV PRO’yu hep birlikte daha da geliştirmeye devam edeceğiz. Güle güle kullanın. ️📺

Ben bluestacks emulatora kuramıyorum. Kuruluyor gibi ama simggesi gelmiyor. Emulatorum da güncel.Ekli dosyayı görüntüle 31316
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederim. 🙏
SılaTV PRO öncelikli olarak Android TV / Google TV ve Android tabanlı TV cihazları için geliştiriliyor ve testlerimizi de ağırlıklı olarak gerçek Android TV cihazlarında yapıyoruz.

BlueStacks bir emülatör olduğu için bazı APK’larda kurulum tamamlanmış görünse bile uygulama simgesi ana ekrana gelmeyebiliyor veya TV uygulamalarının başlatılmasında uyumluluk sorunları yaşanabiliyor. Bu nedenle BlueStacks tarafında kesin uyumluluk garantisi veremiyorum.

Yine de geri bildiriminizi not aldım. 👍 İlerleyen geliştirmelerde emülatör uyumluluğunu da gözden geçireceğim. Mümkünse uygulamayı Android TV / Google TV cihazında denemenizi tavsiye ederim. 😊

MumuPlayer emulatorde sorunsuz çalışıyor.
Bilgilendirme ve test için çok teşekkür ederim . 🙏😊

SılaTV PRO’nun MEmu Player üzerinde sorunsuz çalıştığının teyit edilmesi bizim için de güzel bir bilgi oldu. BlueStacks tarafında yaşanan durum ise emülatöre özel bir uyumluluk problemi olabilir. Uygulamamız öncelikli olarak Android TV / Google TV cihazları için geliştirilip gerçek cihazlarda test ediliyor; buna rağmen farklı emülatörlerde çalışması da PC üzerinden kullanmak isteyen arkadaşlar için güzel bir alternatif. 👍

Bu arada bugün SılaTV PRO v3.3.5 sürümünü yayınladık. 🚀

Yeni sürümde; Canlı TV hızlı kanal paneli, desteklenen yayınlarda Geri İzle (Catch-up) geliştirmeleri, film ve dizi poster boyutu seçimi, gelişmiş M3U Kategori Yönetimi, Player/D-Pad/TV kumandası iyileştirmeleri ve dizi-bölüm ekranlarında çeşitli geliştirmeler bulunuyor. Çoklu İzleme, AceStream ve Favoriler gibi mevcut özelliklerimiz de korunarak genel kararlılık ve performans üzerinde çalışıldı.

v3.3.5 sürümünü emülatörde ve gerçek Android TV cihazında tek tek test ederek yayınladık. SılaTV PRO ücretsiz ve reklamsız olarak gelişmeye devam ediyor. 📺

📥 SılaTV PRO v3.3.5 APK:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Tekrar test edip bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Böyle geri bildirimler hem bize hem de uygulamayı deneyen diğer arkadaşlara yardımcı oluyor. 🙏

AÇ • SEÇ • İZLE 📺⚡

emeğine sağlık kardeşim başarılar diliyorum :)

emeğinize sağlık

Teşekkürler. Uygulama içinden güncelleme olayında sorun var galiba. Eski uygulamayı silip bunu tekrardan yüklemek zorunda kalıyorum.

Merhaba
Atv, A haber ve A spor'a müsait olunca bakar mısınız farklı çocuk kanalları çıkıyor
Ellerine sağlık çok güzel uygulama olmuş beğenerek kullanıyorum

uygulama APK android tabanli cihazlara uyumlu ama bluestacks gibi emulatoru pc nize kurup onun uzerinden kurabilirsiniz ama hic tavsiye etmem :)
hocam ben bluestacks a kurdum neden tavsiye etmiyorsun ?

Teşekkürler. Uygulama içinden güncelleme olayında sorun var galiba. Eski uygulamayı silip bunu tekrardan yüklemek zorunda kalıyorum.
Teşekkür ederim, bunu özellikle inceleyeceğim. 👍
Uygulama içi güncelleme sistemini v3.3.3 → v3.3.5 arasında gerçek cihazda test ettim ve bende güncelleme sorunsuz tamamlandı. Ancak sizde eski sürümü silip yeniden kurmak gerekiyorsa cihaz veya Android sürümüne bağlı farklı bir durum olabilir.

Mümkünse kullandığınız cihazın modelini, Android sürümünü ve Güncelle dediğinizde ekranda çıkan hata mesajını paylaşabilir misiniz? Varsa fotoğrafı da çok yardımcı olur. Böylece sorunu doğrudan o noktadan inceleyebilirim. Teşekkürler. 🙏

Merhaba
Atv, A haber ve A spor'a müsait olunca bakar mısınız farklı çocuk kanalları çıkıyor
Ellerine sağlık çok güzel uygulama olmuş beğenerek kullanıyorum
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederim. 🙏
ATV, A Haber ve A Spor’da yanlış kanal açılması sorununu not aldım. Bu durum bir süredir devam ettiği için yayın eşleşmelerini tek tek kontrol edip gerekli düzeltmeyi yapacağım.

Yeni sürümde bu konuyu da düzeltme listesine ekledim. Güzel yorumunuz ve desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim. 👍📺

hocam ben bluestacks a kurdum neden tavsiye etmiyorsun ?
Hocam BlueStacks’a kurulabiliyor ve sizde çalışıyorsa kullanabilirsiniz. 👍 Benim tavsiye etmememin sebebi uygulamanın esas olarak Android TV / Google TV cihazları ve kumanda kullanımı için geliştirilmiş olması.

BlueStacks daha çok telefon/tablet ortamını PC’de taklit ettiği için D-Pad, odak sistemi, video oynatıcı ve bazı donanım özelliklerinde gerçek Android TV cihazıyla birebir aynı davranmayabiliyor. Bu nedenle yaşanan bir sorunun uygulamadan mı yoksa emülatörden mi kaynaklandığını ayırmak zorlaşabiliyor.

Yani “çalışmaz” demiyorum; sorunsuz kullanıyorsanız devam edebilirsiniz. 🙂 Sadece uygulamayı en sağlıklı şekilde gerçek Android TV/Google TV cihazında test edip kullanmayı öneriyorum. 📺

emeğine sağlık kardeşim başarılar diliyorum :)
Çok teşekkür ederim kardeşim, güzel dileklerin için sağ ol. 🙏🙂
Sizlerin desteği ve geri bildirimleriyle uygulamayı geliştirmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki güncellemelerde performans tarafında bazı iyileştirmeler ve küçük düzeltmeler de olacak.
Güle güle kullanın, desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. 📺🚀

emeğinize sağlık
Çok teşekkür ederim, sağ olun. 🙏
Uygulamayı daha da hafifletmek ve bazı küçük hataları düzeltmek için yeni güncelleme üzerinde çalışıyoruz. İnşallah daha akıcı ve stabil hale gelecek. 📺✨

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri