🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 31005
Değerli grup arkadaşları,

Bugün sizlerle içimden geçen bir şeyi paylaşmak istiyorum.

SılaTV PRO’yu gecemi gündüzüme katarak geliştirdim. Aylarca Saatlerce uğraştım, hataları tek tek düzelttim, defalarca test yaptım ve sonunda ortaya hepimizin rahatlıkla kullanabileceği güzel, hızlı ve kararlı bir uygulama çıkarmaya çalıştım.

Fakat açıkçası bu süreçte biraz kırıldım. Özellikle Google Play test aşamasında grubumuzdan destek istemiştim. Ne yazık ki 2-3 arkadaşımız dışında bana yardımcı olan pek kimse olmadı. Elbette kimseye kızgın değilim, kimseyi de suçlamıyorum. Herkesin işi, gücü ve kendi hayatı var; buna saygımız sonsuz.

Ama insan bu kadar emek verdiği, karşılığında hiçbir şey beklemeden paylaşmaya çalıştığı bir projede, kendi grubundan biraz daha fazla destek görmek istiyor. Bazen küçücük bir yardım, bir test veya geri dönüş bile o emeği veren insan için gerçekten çok değerli oluyor.

Buna rağmen vazgeçmedim. Çalışmaya, geliştirmeye ve sorunları çözmeye devam ettim. SılaTV PRO v3.3.2’yi de bugün sizlerle paylaştım. Bundan sonrası için tek isteğim; kullanan arkadaşlarımızın uygulamayı deneyip iyi veya kötü görüşlerini bizimle paylaşmaları.

Destek veren, testlere katılan ve bir mesajıyla bile yanımızda olduğunu hissettiren az sayıdaki arkadaşımıza ayrıca gönülden teşekkür ediyorum. 🙏

Ben yine elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. 📺

SılaTV PRO v3.3.2 yayınlandı. 🚀

Bu sürümde uygulamanın hız, akıcılık, Android TV kullanımı ve canlı yayın deneyimi önemli ölçüde geliştirildi. En büyük yenilik ise yeni Çoklu İzleme özelliği oldu.

📺 Yeni — Çoklu İzleme​

✅ Aynı anda 4 canlı yayını tek ekranda izleme
✅ 2x2 çoklu ekran düzeni
✅ Kanalların otomatik seçilmesi
✅ Her ekran için manuel kanal değiştirme
✅ değiştir butonuyla kanal seçim penceresi
✅ Sadece aktif ekranın sesi açık
✅ D-Pad ile ekranlar arasında hızlı geçiş
✅ Seçili ekranın belirgin focus çerçevesi
✅ OK ile seçili yayını tam ekrana alma
✅ Diğer yayınları durdurmadan tek pencerenin kanalını değiştirme
✅ Multi-View kapatıldığında player kaynaklarının güvenli şekilde serbest bırakılması

⚡ Performans ve Hız İyileştirmeleri​

✅ Uygulama açılışı hızlandırıldı
✅ Menü geçişleri daha akıcı hale getirildi
✅ Düşük RAM kullanan Android TV cihazları için optimizasyonlar yapıldı
✅ Büyük kanal listelerinde gereksiz tekrar işlemler azaltıldı
✅ Liste ve ekran geçişlerinde performans iyileştirmeleri yapıldı
✅ Görsel bellek kullanımı optimize edildi
✅ 4 ekran Multi-View kullanımında akıcı çalışma hedeflendi

🚀 Hızlı Kanal Geçişi​

✅ Canlı TV'de hızlı kanal ZAP desteği
✅ Aynı player içerisinde kanal değiştirme
✅ Hızlı art arda kanal geçişlerinde daha kararlı davranış
✅ Kanal değişimlerinde player ekranından çıkmaya gerek kalmaz

▶️ Geliştirilmiş Player​

✅ Kırmızı ve daha belirgin ilerleme çubuğu
✅ Play / Pause
✅ İleri / geri sarma
✅ Ses dili seçimi
✅ Altyazı / CC desteği
✅ Görüntü sığdırma seçenekleri
✅ Dahili player
✅ Harici player desteği
✅ Film ve dizilerde kaldığın yerden devam etme

⭐ Favoriler​

✅ Canlı TV, Film ve Dizi favorileri
✅ Büyük favori listelerinde daha kararlı çalışma
✅ Favorilere hızlı erişim
✅ Mevcut favori sistemi korunmuştur

🔐 PIN / Ebeveyn Kontrolü​

✅ İsteğe bağlı PIN koruması
✅ Seçili bölümlere erişimi sınırlandırma
✅ Android TV D-Pad uyumlu PIN ekranı
✅ PIN bilgileri düz metin olarak saklanmaz

💾 Yedekleme / Geri Yükleme​

✅ Favorileri yedekleme
✅ İzleme geçmişini yedekleme
✅ Kullanıcı tercihlerini yedekleme
✅ Kaynak bilgilerini güvenli şekilde yedekleme
✅ Şifreli export / import sistemi
✅ Bozuk veya yanlış yedek dosyalarında uygulamanın çökmesini önleyen kontroller

🔎 Arama ve Filtreler​

✅ Canlı TV, Film ve Dizi araması
✅ İçerikleri daha hızlı bulma
✅ Arama sonuçlarında geliştirilmiş filtreleme
✅ Büyük listelerde daha akıcı arama deneyimi

📅 EPG Program Rehberi​

✅ Şimdi / Sonraki program bilgileri
✅ Program saatleri
✅ EPG bilgisi bulunmayan kanallarda güvenli fallback
✅ Canlı TV ekranında daha düzenli program bilgisi

🔗 Çoklu Yayın Kaynağı Desteği​

✅ M3U URL
✅ Yerel M3U / M3U8 dosyası
✅ Xtream Codes
✅ STB / MAG Portal
✅ Birden fazla kayıtlı kaynak arasında geçiş

🌀 AceStream​

✅ Mevcut AceStream desteği korunmuştur
✅ Bağlantı ve oynatma kararlılığı korunmuştur
✅ Mevcut external engine akışı değiştirilmemiştir

📺 Android TV​

✅ Android TV için optimize edilmiş arayüz
✅ Kumanda / D-Pad desteği
✅ Belirgin focus sistemi
✅ Büyük ekran kullanımına uygun tasarım
✅ Daha hızlı ve akıcı menü deneyimi
✅ Multi-View kumanda ile tamamen kullanılabilir

🎨 Görsel Kimlik​

✅ Yeni mavi SılaTV PRO marka tasarımı
✅ Yeni launcher ikonu
✅ Yeni splash ekranı
✅ Mavi / beyaz marka renkleri
✅ Kırmızı player progress bar
✅ TV kullanımına uygun modern görünüm

🔄 Güncelleme Sistemi​

✅ Uygulama içi güncelleme kontrolü
✅ GitHub üzerinden APK güncelleme desteği
✅ SHA-256 dosya doğrulama
✅ Yeni sürüm değişikliklerini uygulama içerisinde görüntüleme

🧪 Test​

Bu sürüm:

✅ Android emülatörde test edildi
✅ Gerçek Android TV cihazında kapsamlı olarak test edildi
✅ Multi-View 4 ekran testi yapıldı
✅ Manuel kanal değiştirme testi yapıldı
✅ D-Pad / focus testi yapıldı
✅ Player, Resume, Favoriler, PIN, Backup/Restore ve AceStream regression testleri yapıldı

📥 SılaTV PRO v3.3.2 APK İndir

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

🔵 SılaTV PRO​

Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma.

Daha hızlı. Daha akıcı. Daha kararlı. 📺⚡
Ellerinize sağlik kardeṣ güzel paylasim basarili calismalar dilerim tesekkürler

Ellerinize sağlik kardeṣ güzel paylasim basarili calismalar dilerim tesekkürler
Çok teşekkür ederim kardeşim, güzel yorumun ve desteğin için. 🙏

Bu vesileyle küçük bir duyuru da yapayım: SılaTV PRO v3.3.3 güncellemesini yayınladık. 🚀📺

Bu sürümde özellikle sizlerden gelen geri bildirimlere ağırlık verdik. En önemli yeniliklerden biri 🗂️ Kategori Yönetimi oldu. Artık M3U kategorilerinizi gizleyip/gösterebilir, yukarı-aşağı taşıyarak istediğiniz sıraya koyabilirsiniz. Yaptığınız düzenlemeler de kaydediliyor; uygulamayı yeniden açtığınızda sıralamanız korunuyor.

Bunun yanında Film/Dizi ayrımı ve sezon-bölüm algılama sistemi geliştirildi, dizi bölüm ekranlarının yerleşimi düzenlendi, Android TV ana menüsü daha kompakt hale getirildi ve D-Pad gezinmesinde iyileştirmeler yapıldı. Telefon/tablet ve yatay-dikey ekran uyumluluğu üzerinde de çalışıldı.

Çoklu İzleme, AceStream, Favoriler, Player ve mevcut temel özelliklerimiz aynen korunuyor. Ayrıca uygulama içi güncelleme sistemi de aktif; v3.3.3 gerçek Android cihazında indirme ve kurulum olarak test edildi. ✅

Bir notu da özellikle belirtmek isterim: SılaTV PRO tamamen ücretsizdir, reklam içermez ve ücretli üyelik/abonelik gerektirmez. Amacımız reklam veya ücret değil; sizlerin önerileriyle kaliteli, sade ve kullanışlı bir uygulama ortaya çıkarmak. Sizler sayesinde SılaTV PRO her geçen gün daha da güçleniyor.✅

📥 SılaTV PRO v3.3.3 APK:

Tekrar teşekkür ederim kardeşim. Güzel günlerde kullanın. 🙏
SılaTV PRO v3.3.3 — AÇ. SEÇ. İZLE. 📺🔥

Uygulayı çok beğendim. Özellikle acestream yayınlarını, malum yayınlar için ilk sıraya aldım uygulamanızı. İnşallah güncel kalmaya devam eder.

Ellerinize sağlık, teşekkür ederim.

Uygulayı çok beğendim. Özellikle acestream yayınlarını, malum yayınlar için ilk sıraya aldım uygulamanızı. İnşallah güncel kalmaya devam eder.

Ellerinize sağlık, teşekkür ederim.
Değerli yorumunuz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 🙏

Uygulamayı beğenmeniz, özellikle AceStream bölümünü aktif olarak kullanıp yayınlarınız için ilk sıraya almanız gerçekten çok mutlu etti. Böyle geri dönüşler, SılaTV PRO’yu geliştirmeye devam etmek için en büyük motivasyonumuz.

SılaTV PRO tamamen ücretsizdir ve ücretsiz kalacaktır. Uygulamayı ileride ücretli hale getirmek veya reklamlarla doldurmak gibi bir düşüncemiz yok. Amacımız; mümkün olduğunca hızlı, sade, reklamsız, kaliteli ve kullanıcı dostu bir uygulama ortaya çıkarmak.

Her yeni sürümde mevcut çalışan özellikleri koruyarak uygulamayı biraz daha ileri taşımaya çalışıyoruz. AceStream, Çoklu İzleme, Canlı TV, Film/Dizi, Favoriler, M3U desteği ve Android TV kullanımı gibi temel özellikleri geliştirmeye devam edeceğiz. Aynı zamanda kullanıcılarımızdan gelen önerileri de dikkate alarak yeni özellikleri test edip, gerçekten faydalı ve kararlı olanları uygulamaya eklemeyi hedefliyoruz.

Ayrıca AceStream tarafını daha da güçlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki geliştirmelerde, uygun ve çalışır kaynaklar sağlanabildiği ölçüde yaklaşık 250–300 AceStream kanalından oluşabilecek daha geniş bir kanal desteği üzerinde de çalışmayı düşünüyoruz.

Burada önceliğimiz sadece kanal sayısını artırmak değil; mümkün olduğunca çalışan, düzenli ve kaliteli bir AceStream deneyimi sunmak olacak. Yeni eklemeleri önce test edip, uygulamanın mevcut sağlam yapısını bozmadan kullanıma sunmayı hedefliyoruz. 📺🔥

Bizim için önemli olan çok fazla özellik eklemekten ziyade, eklediğimiz özelliklerin düzgün ve kararlı çalışması. Bu nedenle geliştirmeleri test ederek ve çalışan yapıyı mümkün olduğunca bozmadan ilerliyoruz.

Sizlerin desteği ve geri bildirimleri sayesinde SılaTV PRO her geçen gün daha da güçleniyor. 🙏️ Beğendiğiniz özellikleri, eksik gördüğünüz noktaları veya “şu da olsa güzel olur” dediğiniz fikirleri paylaşmaya devam edin. Gelen öneriler sonraki sürümlerin şekillenmesinde gerçekten yardımcı oluyor.

Tekrar güzel yorumunuz, desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın. 🙏📺

SılaTV PRO
AÇ. SEÇ. İZLE. — VPN ile uğraşma.
🚀

Son düzenleme:

Uygulamayı beğenmeniz, özellikle AceStream bölümünü aktif olarak kullanıp yayınlarınız için ilk sıraya almanız gerçekten çok mutlu etti. Böyle geri dönüşler, SılaTV PRO’yu geliştirmeye devam etmek için en büyük motivasyonumuz.

SılaTV PRO tamamen ücretsizdir ve ücretsiz kalacaktır. Uygulamayı ileride ücretli hale getirmek veya reklamlarla doldurmak gibi bir düşüncemiz yok. Amacımız; mümkün olduğunca hızlı, sade, reklamsız, kaliteli ve kullanıcı dostu bir uygulama ortaya çıkarmak.

Her yeni sürümde mevcut çalışan özellikleri koruyarak uygulamayı biraz daha ileri taşımaya çalışıyoruz. AceStream, Çoklu İzleme, Canlı TV, Film/Dizi, Favoriler, M3U desteği ve Android TV kullanımı gibi temel özellikleri geliştirmeye devam edeceğiz. Aynı zamanda kullanıcılarımızdan gelen önerileri de dikkate alarak yeni özellikleri test edip, gerçekten faydalı ve kararlı olanları uygulamaya eklemeyi hedefliyoruz.

Ayrıca AceStream tarafını daha da güçlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki geliştirmelerde, uygun ve çalışır kaynaklar sağlanabildiği ölçüde yaklaşık 250–300 AceStream kanalından oluşabilecek daha geniş bir kanal desteği üzerinde de çalışmayı düşünüyoruz.

Burada önceliğimiz sadece kanal sayısını artırmak değil; mümkün olduğunca çalışan, düzenli ve kaliteli bir AceStream deneyimi sunmak olacak. Yeni eklemeleri önce test edip, uygulamanın mevcut sağlam yapısını bozmadan kullanıma sunmayı hedefliyoruz. 📺🔥

Bizim için önemli olan çok fazla özellik eklemekten ziyade, eklediğimiz özelliklerin düzgün ve kararlı çalışması. Bu nedenle geliştirmeleri test ederek ve çalışan yapıyı mümkün olduğunca bozmadan ilerliyoruz.

Sizlerin desteği ve geri bildirimleri sayesinde SılaTV PRO her geçen gün daha da güçleniyor. 🙏️ Beğendiğiniz özellikleri, eksik gördüğünüz noktaları veya “şu da olsa güzel olur” dediğiniz fikirleri paylaşmaya devam edin. Gelen öneriler sonraki sürümlerin şekillenmesinde gerçekten yardımcı oluyor.

Tekrar güzel yorumunuz, desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın. 🙏📺

SılaTV PRO
🚀
Tarzınızı takdir ettim, bu uygulamayı kullanma konusunda daha da şevklendirdi beni. Çevremdeki insanlara da önereceğimden emin olabilirsiniz.

Ayrıca emeklerinizin karşılığını ve masraflarınızı karşılamak adına reklam entegre etmenize karşı değilim, reklama boğmadan tabi. En nihayetinde karşılığında bir ücret almadan sürdürülebilir olmayabilir. Uyumayı açtığımızda 30 saniyelik bir reklam ve sonrasında 45 dakikada bir reklam olabilir. Maçın devre arasına denk gelir ☺️

Tarzınızı takdir ettim, bu uygulamayı kullanma konusunda daha da şevklendirdi beni. Çevremdeki insanlara da önereceğimden emin olabilirsiniz.

Ayrıca emeklerinizin karşılığını ve masraflarınızı karşılamak adına reklam entegre etmenize karşı değilim, reklama boğmadan tabi. En nihayetinde karşılığında bir ücret almadan sürdürülebilir olmayabilir. Uyumayı açtığımızda 30 saniyelik bir reklam ve sonrasında 45 dakikada bir reklam olabilir. Maçın devre arasına denk gelir ☺️
Değerli yorumunuz, desteğiniz ve çevrenize tavsiye edeceğinizi söylemeniz için gerçekten çok teşekkür ederim. 🙏❤️

Reklam konusundaki düşünceniz de tamamen iyi niyetli, bunun için ayrıca teşekkür ederim. Elbette geliştirme sürecinde zaman ve emek harcanıyor; ancak SılaTV PRO’yu geliştirirken öncelikli amacımız para kazanmak değil.

İstediğimiz şey; kullanıcıların rahatça kullanabileceği, mümkün olduğunca kaliteli, hızlı ve kararlı, ücretsiz ve reklamsız bir uygulama ortaya çıkarmak. Uygulamayı açtığınızda reklam beklemek yerine doğrudan içeriğinize ulaşmanız bizim için daha değerli. 😊

SılaTV PRO ücretsizdir ve hedefimiz ücretsiz kalmasıdır. Reklamlarla kullanıcı deneyimini bozmak veya uygulamanın temel özelliklerini ücretli hale getirmek gibi bir düşüncemiz şu anda yok.

Bizim için en büyük karşılık; uygulamanın gerçekten kullanılması, beğenilmesi, çevrenize tavsiye edilmesi ve sizlerden gelen hata bildirimleri ile öneriler sayesinde her sürümde biraz daha iyi hale gelmesi. 💪

Özellikle AceStream tarafına da önem vermeye devam edeceğiz. Önümüzdeki geliştirmelerde bu bölümü daha kullanışlı, düzenli ve güçlü hale getirmek için yeni fikirlerimiz var.

Kısacası desteğiniz bizim için reklam gelirinden çok daha kıymetli. Siz kullandıkça, önerdikçe ve geri bildirim verdikçe SılaTV PRO gelişmeye devam edecek.

Tekrar güzel sözleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın. 🙏📺

SılaTV PRO — AÇ. SEÇ. İZLE.
VPN ile boşuna uğraşma.
🔥

Kısa limki varmı malum Tv boxa yükleyeceğimde. Direkt apk yı kurmak yetiyor mu bu konuda biraz cahilimde.

Kısa limki varmı malum Tv boxa yükleyeceğimde. Direkt apk yı kurmak yetiyor mu bu konuda biraz cahilimde.
Merhaba, tabii ki. 👍
SılaTV PRO’yu Android TV Box cihazınıza doğrudan APK olarak kurmanız yeterli, ekstra bir kurulum veya farklı bir program gerekmiyor.

TV Box’ta tarayıcı üzerinden APK’yı indirip kurabilirsiniz. İlk kez dışarıdan APK kuruyorsanız cihazınız sizden “Bilinmeyen uygulamaları yüklemeye izin ver” onayı isteyebilir; kullandığınız tarayıcı veya dosya yöneticisi için buna izin verdikten sonra kurulumu tamamlayabilirsiniz.

📺 SılaTV PRO v3.3.3 APK:

Link biraz uzun olduğu için TV Box’ta yazması zor olabilir. Kısa indirme bağlantısı üzerinde de çalışalım, hazır olduğunda ayrıca paylaşırız. 👍

Kurulumdan sonra uygulamayı açmanız yeterli. Bir yerde takılırsanız kullandığınız TV Box modelini yazın, yardımcı oluruz.

Güle güle kullanın. 🙏📺
SılaTV PRO — AÇ. SEÇ. İZLE. 🔥

SılaTV PRO
🚀
Slm uygulamanız çok güzel benim için bir uygulamada kaldığın yerden devam et favoriye ekle birde posterler büyük olursa veya boyutunu biz ayarlarsak tadından yenmez şimdiden emeğinize sağlık teşekkürler😍

Merhaba, tabii ki. 👍
SılaTV PRO’yu Android TV Box cihazınıza doğrudan APK olarak kurmanız yeterli, ekstra bir kurulum veya farklı bir program gerekmiyor.

TV Box’ta tarayıcı üzerinden APK’yı indirip kurabilirsiniz. İlk kez dışarıdan APK kuruyorsanız cihazınız sizden “Bilinmeyen uygulamaları yüklemeye izin ver” onayı isteyebilir; kullandığınız tarayıcı veya dosya yöneticisi için buna izin verdikten sonra kurulumu tamamlayabilirsiniz.

📺 SılaTV PRO v3.3.3 APK:

Link biraz uzun olduğu için TV Box’ta yazması zor olabilir. Kısa indirme bağlantısı üzerinde de çalışalım, hazır olduğunda ayrıca paylaşırız. 👍

Kurulumdan sonra uygulamayı açmanız yeterli. Bir yerde takılırsanız kullandığınız TV Box modelini yazın, yardımcı oluruz.

Güle güle kullanın. 🙏📺
SılaTV PRO — AÇ. SEÇ. İZLE. 🔥
Hocam pc'ye kurulabiliyor mu acaba?

Ekli dosyayı görüntüle 31255

📺 SılaTV PRO v3.3.3 YAYINLANDI! 🚀

Arkadaşlar, bir süredir üzerinde çalıştığımız SılaTV PRO v3.3.3 güncellemesini yayınladık. Bu sürümde özellikle sizlerden gelen geri bildirimlere göre uygulamanın kullanımını kolaylaştıran yeni özellikler ve çeşitli düzenlemeler yaptık.

🗂️ Yeni Kategori Yönetimi

Artık M3U listenizdeki kategorileri gizleyebilir/gösterebilir ve yukarı-aşağı taşıyarak istediğiniz sıraya koyabilirsiniz. Yaptığınız düzenlemeler kaydedilir; uygulamayı kapatıp açtığınızda tekrar uğraşmanız gerekmez. Gizlenen kategoriler silinmez, yalnızca görünümden kaldırılır.

🎬 Film & Dizi sistemi geliştirildi

Film ve dizilerin yanlış bölümlerde görünmesine neden olabilen sınıflandırma sistemi iyileştirildi. Dizi sezon/bölüm algılama ve bölüm ekranındaki yerleşimler de düzenlendi.

📺 Android TV arayüzü yenilendi

Ana menü daha dengeli ve kompakt hale getirildi. D-Pad ile odak ve gezinme davranışlarında iyileştirmeler yapıldı.

📱 Telefon & Tablet uyumluluğu

Farklı ekran boyutlarında görünüm ve yatay/dikey kullanım geliştirildi. Böylece SılaTV PRO yalnızca Android TV'de değil, telefon ve tabletlerde de daha rahat kullanılabiliyor.

⚡ Genel iyileştirmeler

Büyük M3U listelerinde kullanım, arayüz düzeni ve genel kararlılık üzerinde çalışıldı. Çoklu İzleme, AceStream, Favoriler, Player ve mevcut temel özellikler korunarak geliştirmeler yapıldı.

🔄 Ayrıca uygulama içi güncelleme sistemi üzerinden v3.3.3 güncellemesi aktif. Güncelleme gerçek Android cihazında da indirme ve kurulum açısından test edildi. ✅

📺 Uygulamayı deneyen, hata bildiren ve önerileriyle katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi yine bekliyoruz.

— GitHub

💙 Sizlerle Birlikte Daha Güçlü

SılaTV PRO’yu geliştirmeye başladığımız günden beri gönderdiğiniz öneriler, hata bildirimleri ve geri dönüşler bizim için çok değerli. Sizler sayesinde uygulamamız her geçen gün daha güçlü, daha kullanışlı ve daha kaliteli hale geliyor.

🎁 SılaTV PRO tamamen ücretsizdir.
🚫 Reklam içermez.
💳 Ücretli üyelik veya abonelik gerektirmez.

Amacımız uygulamayı ücretlendirmek ya da reklamlarla doldurmak değil; kullanıcıların severek kullanabileceği kaliteli, sade, hızlı ve sürekli gelişen bir uygulama ortaya çıkarmak.

Yeni fikirlerinizi ve geri bildirimlerinizi paylaşmaya devam edin. SılaTV PRO’yu hep birlikte daha iyi hale getireceğiz. ❤️📺

AÇ. SEÇ. İZLE. — VPN ile uğraşma. 🔥
Geri sar izle varmı kanalllarda 24 saatlik

ACE Stream premium istiyor

Sürekli reklam çıkıyor

Güzel uygulama tşk.

Slm uygulamanız çok güzel benim için bir uygulamada kaldığın yerden devam et favoriye ekle birde posterler büyük olursa veya boyutunu biz ayarlarsak tadından yenmez şimdiden emeğinize sağlık teşekkürler😍
Değerli yorumunuz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. 🙏😊

Kaldığın Yerden Devam ve Favoriler özelliklerimiz uygulamada mevcut. Özellikle Kaldığın Yerden Devam bölümünü son sürümlerde daha da geliştirdik; film ve dizilerde izlediğiniz noktayı hatırlayacak şekilde çalışıyor. 👍

Posterlerin daha büyük gösterilmesi veya boyutunun Ayarlar bölümünden kullanıcı tarafından seçilebilmesi öneriniz ise gerçekten güzel. Bunu notlarımız arasına aldık ve uygulamanın mevcut yapısını bozmadan nasıl ekleyebileceğimizi değerlendireceğiz. 📺

SılaTV PRO’yu kullanıcılarımızdan gelen böyle güzel önerilerle adım adım daha kullanışlı ve kaliteli hale getirmeye devam edeceğiz. Emeğe verdiğiniz değer için ayrıca teşekkür ederim. 🙏

Hocam pc'ye kurulabiliyor mu acaba?
Merhaba hocam. 👋
SılaTV PRO şu an Android ve Android TV cihazlar için geliştirildi. Windows PC’ye doğrudan kurulabilen ayrı bir sürümümüz şu an bulunmuyor.

Ancak isterseniz bilgisayarda Android emülatörü üzerinden APK’yı çalıştırabilirsiniz. İlerleyen dönemlerde talep olması halinde Windows/PC desteğini de değerlendirebiliriz. 👍

İlginiz için teşekkür ederim, iyi seyirler. 🙏📺

Geri sar izle varmı kanalllarda 24 saatlik
Merhaba hocam. 👋
Şu anda SılaTV PRO’da tüm kanallar için genel bir 24 saat geri izle özelliği bulunmuyor. Geri izleme özelliği kullanılan yayın kaynağının Catch-up / arşiv desteği sunmasına da bağlı.

Ancak destekleyen yayınlarda geri izle / Catch-up özelliğini uygulama içerisinde daha kullanışlı hale getirme fikrini notlarımıza ekliyoruz. Güzel öneriniz için teşekkür ederiz. 🙏📺

ACE Stream premium istiyor
Hocam, AceStream kanallarını izlemek için Premium almak zorunda değilsiniz. 👍
Öncelikle cihazınızda daha önceden kurulu eski bir Ace Stream uygulaması varsa tamamen kaldırın. Ardından Google Play Store üzerinden güncel Ace Stream uygulamasını yeniden kurup SılaTV PRO içerisinden tekrar deneyin.

Bizim testlerimizde güncel sürümle kullanım daha sorunsuz oluyor. SılaTV PRO sizden ayrıca herhangi bir Ace Stream Premium üyeliği talep etmiyor. 📺👍
Takıldığınız bir yer olursa kullandığınız cihaz modelini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri