🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Google tv kullanıyorum program izleren tv bi sure sonra ekran koruma moduna geçiyor ekran koruyucusundan çıktın mı Sıla TV uygulaması kendini tekrar başlatıyor ve bu da film zevkini mahvediyor yerde bırakıyor

Google tv kullanıyorum program izleren tv bi sure sonra ekran koruma moduna geçiyor ekran koruyucusundan çıktın mı Sıla TV uygulaması kendini tekrar başlatıyor ve bu da film zevkini mahvediyor yerde bırakıyor
Teşekkür ederim kardeşim, detaylı bildirim için. 🙏

Google TV’de yayın/film izlerken bir süre sonra ekran koruyucunun devreye girmesi ve ekran koruyucudan çıkınca SılaTV PRO’nun yeniden başlayarak izlenen içeriği bırakması normal kullanım açısından istediğimiz bir davranış değil.

Konuyu not aldım. Özellikle oynatma sırasında Google TV’nin Ambient Mode/ekran koruyucuya geçmemesi ve uygulamanın arka plana gidip geri geldiğinde oynatma durumunu doğru koruması tarafını inceleyeceğim.

Mümkünse kullandığın Google TV cihazının marka/modelini ve bunun Canlı TV, film, dizi veya AceStream’den hangisinde olduğunu da yazarsan çok faydalı olur. Aynı durumu test ederek sonraki güncelleme için değerlendireceğim.

Bildirim için tekrar teşekkür ederim. 📺👍

Teşekkür ederim kardeşim, detaylı bildirim için. 🙏

Google TV’de yayın/film izlerken bir süre sonra ekran koruyucunun devreye girmesi ve ekran koruyucudan çıkınca SılaTV PRO’nun yeniden başlayarak izlenen içeriği bırakması normal kullanım açısından istediğimiz bir davranış değil.

Konuyu not aldım. Özellikle oynatma sırasında Google TV’nin Ambient Mode/ekran koruyucuya geçmemesi ve uygulamanın arka plana gidip geri geldiğinde oynatma durumunu doğru koruması tarafını inceleyeceğim.

Mümkünse kullandığın Google TV cihazının marka/modelini ve bunun Canlı TV, film, dizi veya AceStream’den hangisinde olduğunu da yazarsan çok faydalı olur. Aynı durumu test ederek sonraki güncelleme için değerlendireceğim.

Bildirim için tekrar teşekkür ederim. 📺👍
Tcl 65C655 tv modeli AceStream uygulamasını google play storeden indirdim kurdum hepsi bu

Tcl 65C655 tv modeli AceStream uygulamasını google play storeden indirdim kurdum hepsi bu
Teşekkür ederim kardeşim, cihaz bilgisi için. 🙏
Sorunun kaynağını tespit ettik ve gerekli düzeltmeyi yaptık. Testlerde de ekran koruyucu problemi giderilmiş görünüyor. ✅

Yarın yeni SılaTV PRO v3.2.3 sürümünü yükleyeceğim. Yeni sürüm yayınlandığında buradan duyuracağım.

Bildirimin sayesinde bu önemli sorunu fark edip düzelttik, tekrar teşekkür ederim. 📺👍

Teşekkür ederim kardeşim, cihaz bilgisi için. 🙏
Sorunun kaynağını tespit ettik ve gerekli düzeltmeyi yaptık. Testlerde de ekran koruyucu problemi giderilmiş görünüyor. ✅

Yarın yeni SılaTV PRO v3.2.3 sürümünü yükleyeceğim. Yeni sürüm yayınlandığında buradan duyuracağım.

Bildirimin sayesinde bu önemli sorunu fark edip düzelttik, tekrar teşekkür ederim. 📺👍

Ben de ilgilendiğiniz için çok memnun oldum çok teşekkür ederim

Ekli dosyayı görüntüle 30682

📌 SılaTV PRO — GÜNCEL SÜRÜM

📺 SılaTV PRO v3.2.1 YAYINDA! 🇹🇷

⚡ Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma.

⚡ SılaTV PRO’nun yeni sürümü kullanıma hazır.

🎬 DEV FİLM & DİZİ ARŞİVİ
📡 Canlı TV ve geliştirilmiş EPG
✨ Premium Platformlar ve Hero alanı
🎞️ Poster, tür, oyuncu, yönetmen, puan ve fragman bilgileri
⏯️ Kaldığın Yerden Devam Et
⭐ Geliştirilmiş Favoriler
🔎 TV / Film / Dizi / AceStream destekli Global Arama
▶️ AceStream desteği
📺 Android TV kumanda optimizasyonları
🇹🇷 Yeni SılaTV PRO görsel kimliği
⚡ Performans ve kararlılık iyileştirmeleri

🔄 MEVCUT KULLANICILAR

Uygulama içerisinden:

Ayarlar → Güncellemeyi Kontrol Et → Güncelle

seçeneğini kullanabilir.

📥 APK DOĞRUDAN İNDİRME

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

📦 Sürüm: v3.2.1
📅 Yayın: 11 Ağustos 2026
📱 APK: ~18.7 MB

İlk güncellemede Android uygulama yükleme izni isterse izin verip SılaTV PRO'ya geri dönerek Güncelle seçeneğine tekrar basabilirsiniz.

📡 SılaTV PRO

⚡ Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma.

📺🍿 Herkese keyifli seyirler. 🇹🇷
Kanal görüntüleri çok güzel fakat uygulama çok geç açılıyor. İzleyebilmek için ekstra bir uygulama daha kurmak gerekiyor. Uygulama hızlandırılmalı ve tek uygulama olmalı. Birde kumanda tuşlarıyla geçiş yok her bir kanala girip çıkmak gerekiyor

Kanal görüntüleri çok güzel fakat uygulama çok geç açılıyor. İzleyebilmek için ekstra bir uygulama daha kurmak gerekiyor. Uygulama hızlandırılmalı ve tek uygulama olmalı. Birde kumanda tuşlarıyla geçiş yok her bir kanala girip çıkmak gerekiyor
Teşekkür ederim kardeşim, detaylı geri bildirim için. 🙏 Kanal görüntülerini beğenmene sevindim.

Uygulamanın açılış süresi ve kumandayla kanallar arasında daha hızlı geçiş konularını not aldım, bunları sonraki geliştirmelerde inceleyeceğim.

Ek uygulama konusu AceStream yayınlarıyla ilgili; AceStream altyapısının çalışabilmesi için cihazda AceStream Engine bulunması gerekiyor. Normal yayınlarda buna ihtiyaç yok.

Özellikle kumandayla kanaldan çıkmadan önceki/sonraki kanala geçiş fikri güzel, bunu ayrıca değerlendireceğim. 👍📺

Ben de ilgilendiğiniz için çok memnun oldum çok teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim. 🙏 Sizlerin geri bildirimleri bizim için çok değerli. Sayenizde gözden kaçan noktaları fark edip SılaTV PRO’yu daha iyi hale getiriyoruz. İlginiz ve desteğiniz için ben de teşekkür ederim. ️📺

@altanaktan1971 Hocam öncelikle Dreamstar Nova 2 / Türkiye / VPN kapalı testiniz ve detaylı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. 🙏📺

VPN kullanmadan sorunsuz çalıştığını farklı cihazlardan teyit etmemiz bizim için gerçekten önemli. SılaTV PRO’da özellikle üzerinde durduğumuz konulardan biri, kullanıcıyı sürekli VPN açıp kapatmak zorunda bırakmadan mümkün olduğunca rahat bir kullanım sunmak.

NOT 1 – Favoriler bölümünde “fragman arıyor” konusu:
İlk mesajımda bu konuda sizi yanlış anlamış olabilirim hocam. Bunun üzerine Favoriler bölümünü tekrar açıp kontrol ettim.

Mevcut GOLDEN #2 FINAL sürümünde Favoriler ekranında fragman arama veya normal arama butonu bulunmuyor. Ayrıca ekran şu anda film favorileri mantığında çalışıyor ve boş olduğunda açıkça:

⭐ Favoriniz yok – Film bilgi ekranındaki ❤️ butonuyla favori ekleyebilirsiniz.”

mesajını gösteriyor.

Bu nedenle sizde gördüğünüz “fragman aranıyor” durumunun tam olarak hangi ekranda ortaya çıktığını netleştirmek istiyorum. Mümkünse o yazının/ekranın bir fotoğrafını paylaşabilir misiniz? Ayrıca hangi menüye girip hangi öğeye bastıktan sonra çıktığını da yazarsanız aynı işlemleri birebir uygulayıp test edeceğim.

Eğer gerçekten belirli bir işlem sonucunda yanlışlıkla fragman araması tetikleniyorsa elbette düzeltiriz. Ancak şu an yaptığım kontrolde Favoriler ekranında böyle bir seçenek veya buton göremedim. Bu nedenle ekran görüntüsünü görmeden çalışan bölüme gereksiz müdahale etmek istemiyorum. 👍

NOT 2 – Ayarlar bölümünde “SılaTV v1.0” görünmesi:
Bunu da kontrol edeceğim. Kullandığınız sürüm GOLDEN #2 FINAL olmasına rağmen Ayarlar bölümünde v1.0 görünüyorsa, büyük ihtimalle oradaki sürüm yazısı gerçek uygulama sürümünden bağımsız/sabit kalmış.

Bu, uygulamanın eski sürümünü kullandığınız anlamına gelmiyor. Görsel olarak kafa karıştırdığı için bunu sonraki düzenlemede düzelteceğim. Mümkünse bundan sonra Ayarlar ekranındaki sürüm bilgisinin uygulamanın gerçek sürüm bilgisinden otomatik alınmasını sağlayacağız; böylece yeni sürümlerde aynı karışıklık tekrar yaşanmaz.

NOT 3 – “Güncelleme kontrol et” hata vermesi:
Bunu özellikle inceleyeceğim hocam. Güncelleme kontrolünün sunucudaki/GitHub’daki güncel sürüm bilgisine ulaşması gerekiyor. Hata veriyorsa bağlantı veya güncelleme kontrol mekanizması tarafında bakılması gereken bir durum olabilir.

Bu bildiriminizi de ayrıca listeye aldım. Güncelleme sisteminde gerçekten bir problem varsa kaynağını tespit edip düzeltmeye çalışacağım.

📌 Sonuç olarak:
NOT 1:
Favoriler ekranını kontrol ettim; fragman/arama seçeneği görünmüyor. Sizden mümkünse ekran görüntüsü bekliyorum.
NOT 2: Ayarlardaki v1.0 yazısını kontrol edip gerçek sürüm bilgisiyle uyumlu hale getireceğim.
NOT 3: Güncelleme kontrolündeki hatayı ayrıca inceleyeceğim.

Bu şekilde cihaz modeli + ülke + VPN durumu + karşılaştığınız sorunları tek tek yazmanız geliştirme açısından gerçekten çok yardımcı oluyor.

Özellikle Dreamstar Nova 2 üzerinde Türkiye’den VPN KAPALI şekilde çalıştığını doğrulamanız bizim için ayrıca değerli bir geri bildirim. 🌍✅

Tekrar teşekkür ederim hocam. 🙏 Sorun gördüğünüz yerleri yazmaya devam edin; doğrulayabildiğimiz hataları tek tek ele alacağız. 📺Ekli dosyayı görüntüle 30665
Hocam selam
Yoğunluktan cevap veremedim kusura bakmayın lütfen
Yukarıda size iyi ifade edememişim söylemeye çalıştığım canlı tv de fragmanı izle dediğimizde fragmanı arıyor diyordu onu demek istemiştim canlı tv de fragman olmaz malum önizleme olabilir acaba o mu diye denerken görmüştüm uyarıyı
diğer konular zaten güncelleme ile gelecekmiş sorun yok
bu arada benim acestream eski de kalmış program içinden update edemedim programı kaldırdım yeniden kurdum ve aşağıdaki mesajdan kurtuldum belki işinize yarar diye belirteyim istedim.
Son olarak acestream spor 3.4.5.ve 6 sıra kanallar prebufferingte kalıyor program ile alakalı değil sanırım byebyedpi ile denedim gene çalışmadı bilgisini vereyim dedim.
Kolaylıklar dilerim

Ekli dosyalar

• ccc1d2dd-51c5-4fd4-b876-bf344817971f.jpg
    ccc1d2dd-51c5-4fd4-b876-bf344817971f.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 4
Hocam selam
Yoğunluktan cevap veremedim kusura bakmayın lütfen
Yukarıda size iyi ifade edememişim söylemeye çalıştığım canlı tv de fragmanı izle dediğimizde fragmanı arıyor diyordu onu demek istemiştim canlı tv de fragman olmaz malum önizleme olabilir acaba o mu diye denerken görmüştüm uyarıyı
diğer konular zaten güncelleme ile gelecekmiş sorun yok
bu arada benim acestream eski de kalmış program içinden update edemedim programı kaldırdım yeniden kurdum ve aşağıdaki mesajdan kurtuldum belki işinize yarar diye belirteyim istedim.
Son olarak acestream spor 3.4.5.ve 6 sıra kanallar prebufferingte kalıyor program ile alakalı değil sanırım byebyedpi ile denedim gene çalışmadı bilgisini vereyim dedim.
Kolaylıklar dilerim
Hocam selam, estağfurullah, hiç sorun değil. Yoğunluk olur; dönüş yaptığınız için ben teşekkür ederim. 🙏

Şimdi ne demek istediğinizi daha net anladım. Canlı TV bölümünde gördüğünüz “fragmanı izle / fragman aranıyor” uyarısından bahsediyorsunuz. Haklısınız; canlı TV kanalında fragman mantıklı değil. Orada olsa olsa kanal için bir önizleme mantığı olabilir. Bu konuyu ayrıca kontrol edeceğim; açıklamanız sayesinde hangi bölümü kastettiğiniz netleşti.

Diğer konuların güncellemeyle gelecek olması konusunda da sorun yok. Bu arada uygulama üzerinde çalışmalar devam ediyor. Özellikle kullanıcıların bildirdiği konuları tek tek değerlendiriyoruz. Açılış hızının iyileştirilmesi ve Canlı TV/Spor izlerken kumandanın CH+/CH− tuşlarıyla kanaldan çıkmadan önceki/sonraki kanala geçiş üzerinde de çalışma yapıldı. Testler tamamlandıktan sonra bunları yeni sürümle paylaşmayı planlıyoruz.

AceStream güncellemesiyle ilgili verdiğiniz bilgi de çok faydalı. Eski sürümün uygulama içinden güncellenmemesi SılaTV PRO'dan kaynaklanan bir durum olmayabilir. Programı kaldırıp yeniden kurduğunuzda güncel sürümün kurulmuş olması da bunu destekliyor. Yine de kullanıcılarımız benzer bir durum yaşarsa artık neye bakmamız gerektiği konusunda elimizde güzel bir bilgi var.

AceStream Spor bölümündeki 3., 4., 5. ve 6. sıra kanalların “prebuffering” aşamasında kalması konusunu da özellikle not aldım. Aynı kanalları başka bir uygulamada da deneyip yine çalışmadığını söylemeniz önemli; bu durumda sorun büyük ihtimalle SılaTV PRO'nun oynatıcısından ziyade ilgili AceStream kaynağı/content-id, peer durumu veya o anki yayının erişilebilirliği tarafında olabilir. AceStream P2P mantığıyla çalıştığı için bazı yayınlar listede görünse bile yeterli kaynak/peer olmadığında prebuffering aşamasında kalabiliyor. Yine de biz kendi tarafımızdaki AceStream akışını da kontrol etmeye devam edeceğiz.

Ekran görüntüsünü de gördüm. Oradaki uyarıyı ayrıca değerlendireceğim; gönderdiğiniz ekran görüntüsü ve ayrıntılı açıklamalar gerçekten işimizi kolaylaştırıyor.

Yeni sürümü yayınlamadan önce mümkün olduğunca gerçek kullanım senaryolarını test ediyoruz. Siz de karşılaştığınız şeyleri böyle hangi bölüm, hangi kanal ve ne yaptığıyla birlikte yazarsanız çok faydalı oluyor.

İlginiz, testleriniz ve ayrıntılı geri bildiriminiz için tekrar çok teşekkür ederim hocam. 🙏📺
Kolaylıklar dilerim.

Fenerbahce macini tv100 (ace yayini aciliyor) den izleyeyim dedim ama yayin yok ve eski trt sembolu cikiyor :)

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-08-11 at 20.17.22.jpeg
    WhatsApp Image 2026-08-11 at 20.17.22.jpeg
    210.8 KB · Görüntüleme: 4
@nyzkvsgl Hocam öncelikle açık ve samimi geri bildiriminiz için teşekkür ederim. 🙏📺 Eleştirinizi de gayet iyi anlıyorum; özellikle bir kanal değiştirirken tekrar reklam görmek kullanıcı açısından can sıkıcı olabiliyor.

Ancak burada önemli bir konuyu netleştirmek isterim: SılaTV PRO içerisinde reklam sistemi bulunmuyor. Uygulamamız reklama kapalıdır ve kullanıcıya reklam göstermiyoruz. SılaTV PRO tarafında kanal açarken, film/dizi izlerken veya M3U/player özelliklerini kullanırken tarafımızdan eklenen reklam yoktur. 🚫📢

Sizin gördüğünüz reklamlar SılaTV PRO’ya ait değil, AceStream tarafına aittir. AceStream altyapısındaki yayınlar için cihazda AceStream Engine/Player kullanıldığı için, AceStream kendi ücretsiz kullanım politikasına göre reklam veya “Ödül” ekranı gösterebiliyor. Bunun gösterilip gösterilmemesi ve ne sıklıkta çıkacağı SılaTV PRO’nun kontrolünde değil.

“Bir uygulamayı kullanmak için ikinci uygulama gerekiyor” konusundaki eleştirinize de katıldığım nokta var. AceStream yayınlarının çalışma yapısı gereği şu an AceStream altyapısına ihtiyaç duyuluyor. Normal Canlı TV, Film/Dizi ve diğer bölümler için AceStream zorunlu değildir; yalnızca AceStream altyapısındaki özel yayınlar bu motora ihtiyaç duyuyor.

Hatta bu konuyu daha iyi hale getirebilmek için AceStream tarafını ayrıca araştırıyoruz. Amacımız mümkün olduğu takdirde AceStream Engine arka planda çalışırken yayının SılaTV PRO’nun kendi playerında açılabileceği daha bütünleşik ve resmî bir yapı oluşturmak. Ancak AceStream'in kendi reklam/Ödül mekanizmasını izinsiz kaldırmak veya atlatmak gibi bir yöntem kullanmayacağız. Yapılacaksa resmî ve düzgün bir entegrasyon olacak.

Şunu özellikle belirtmek isterim: SılaTV PRO’ya reklam eklemek gibi bir düşüncemiz yok. Uygulamanın sade, hızlı ve reklamsız kalması bizim için önemli. ️📺

AceStream konusundaki eleştirinizi de görmezden gelmiyorum; aksine bu tür geri bildirimler hangi tarafı geliştirmemiz gerektiğini gösteriyor. İleride daha iyi ve kullanıcıyı ikinci bir playerla mümkün olduğunca az uğraştıran resmî bir çözüm oluşturabilirsek mutlaka değerlendireceğiz.

Deneyip görüşünüzü açıkça yazdığınız için tekrar teşekkür ederim hocam. Olumlu veya olumsuz bütün geri bildirimler geliştirme sürecinde bizim için değerli. 🙏👍
usta bende sizin uygulamadan kaynaklı olmadığını yazmıştım ace den kaynaklı reklam var ace stream yazmadım diye sizin uygulamadan zannettiniz sanırım bende farkındayım ace stream dan olduğunu olmasa keşke iyi bir uygulama olabilir aslında kusura bakma bana iki uygulama sacma geldiği için kullanmıyorum başkada biyorumum olmayacak başarılar dilerim

Fenerbahce macini tv100 (ace yayini aciliyor) den izleyeyim dedim ama yayin yok ve eski trt sembolu cikiyor :)
Hocam bildirim için teşekkür ederim. 🙏 TV100’ü özellikle AceStream tarafından ben de kontrol ettim. Kanal açılıyor ancak şu anda gerçek yayın yerine sizin gönderdiğiniz görüntüdeki gibi eski TRT test ekranı geliyor.

Bu durum SılaTV PRO’dan kaynaklanmıyor. Uygulama kendisine verilen AceStream yayını açıyor; fakat ilgili TV100 AceStream kaynağının/content-id’nin şu anda gönderdiği görüntü bu. Yani uygulama tarafında TV100 yerine TRT logosu eklenmiş veya yanlış kanal oynatılıyor gibi bir durum yok.

AceStream kaynakları zaman zaman yayın sahibi/kaynak tarafında değişebiliyor, kapanabiliyor veya başka bir görüntü verebiliyor. Kaynak tekrar doğru TV100 yayını vermeye başladığında SılaTV PRO da onu gösterecektir.

Yine de ben listeyi takip edeceğim; elimizde çalışan ve daha güncel bir TV100 AceStream kaynağı olursa liste tarafında gerekli güncellemeyi yaparız.

Ekran görüntüsüyle bildirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. 👍📺

usta bende sizin uygulamadan kaynaklı olmadığını yazmıştım ace den kaynaklı reklam var ace stream yazmadım diye sizin uygulamadan zannettiniz sanırım bende farkındayım ace stream dan olduğunu olmasa keşke iyi bir uygulama olabilir aslında kusura bakma bana iki uygulama sacma geldiği için kullanmıyorum başkada biyorumum olmayacak başarılar dilerim
Estağfurullah hocam, kusura bakılacak hiçbir durum yok. 🙏 Ben mesajınızı yanlış anlamışım; siz zaten reklamın AceStream tarafından geldiğini belirtmişsiniz. Açıklamanız için teşekkür ederim.

AceStream konusunda söylediğinizi de anlıyorum. SılaTV PRO’da AceStream yayınlarının çalışabilmesi için şu an ayrıca AceStream Engine gerekiyor. Bunun iki uygulama kullanmak istemeyen kişiler için tercih edilmeyebileceğinin farkındayım. Biz de bunu hiçbir kullanıcıya zorunlu tutmuyoruz; AceStream kullanmak isteyen kurup kullanır, istemeyen hiç kurmadan SılaTV PRO’nun diğer bölümlerini kullanabilir.

Sonuçta uygulamayı kullanmak da tamamen tercih meselesi. Beğenen indirir ve izler, kendisine uygun bulmayan da kaldırabilir; bu konuda kimseye bir zorlama yok. Bizim amacımız mümkün olduğunca ücretsiz, kullanışlı ve sürekli geliştirilen bir uygulama ortaya koymak. Gelen olumlu veya olumsuz yorumları da bu nedenle dikkate alıyoruz.

Ayrıca uygulamayı denediğiniz ve görüşünüzü açıkça paylaştığınız için teşekkür ederim. Herkesin beklentisi farklı olabilir, buna da saygı duyuyorum. Size de başarılar ve iyi seyirler dilerim. 🙏📺

Estağfurullah hocam, kusura bakılacak hiçbir durum yok. 🙏 Ben mesajınızı yanlış anlamışım; siz zaten reklamın AceStream tarafından geldiğini belirtmişsiniz. Açıklamanız için teşekkür ederim.

AceStream konusunda söylediğinizi de anlıyorum. SılaTV PRO’da AceStream yayınlarının çalışabilmesi için şu an ayrıca AceStream Engine gerekiyor. Bunun iki uygulama kullanmak istemeyen kişiler için tercih edilmeyebileceğinin farkındayım. Biz de bunu hiçbir kullanıcıya zorunlu tutmuyoruz; AceStream kullanmak isteyen kurup kullanır, istemeyen hiç kurmadan SılaTV PRO’nun diğer bölümlerini kullanabilir.

Sonuçta uygulamayı kullanmak da tamamen tercih meselesi. Beğenen indirir ve izler, kendisine uygun bulmayan da kaldırabilir; bu konuda kimseye bir zorlama yok. Bizim amacımız mümkün olduğunca ücretsiz, kullanışlı ve sürekli geliştirilen bir uygulama ortaya koymak. Gelen olumlu veya olumsuz yorumları da bu nedenle dikkate alıyoruz.

Ayrıca uygulamayı denediğiniz ve görüşünüzü açıkça paylaştığınız için teşekkür ederim. Herkesin beklentisi farklı olabilir, buna da saygı duyuyorum. Size de başarılar ve iyi seyirler dilerim. 🙏📺
Slm hocam benim 1000mbps internetim var tvbox a kablolu bağlantı ancak acestream yayınların kalitesi çok düşük bu durum neden kaynaklanıyor olabilir acaba teşekkürler

Hocam yeni güncelleme de 3.2.5 de hiçbir yayın açılmıyor bilginize

Hocam yeni güncelleme de 3.2.5 de hiçbir yayın açılmıyor bilginize
Hocam siz uygulama içinden güncelleme yapmamışsınız, o yüzden eski sürüm kalmış. Uygulama içinden güncellemeyi yapıp tekrar deneyin, yayınlar açılacaktır. 👍

İsterseniz güncel v3.2.5 APK buradan da indirebilirsiniz:

Slm hocam benim 1000mbps internetim var tvbox a kablolu bağlantı ancak acestream yayınların kalitesi çok düşük bu durum neden kaynaklanıyor olabilir acaba teşekkürler
Hocam, 1000 Mbps internet hızınız fazlasıyla yeterli. 👍 AceStream’de görüntü kalitesinin düşük olması çoğu zaman sizin internet hızınızdan değil, yayını paylaşan kaynağın kalitesi ve o anki paylaşımcı (peer) sayısından kaynaklanır.

AceStream P2P sistemiyle çalıştığı için bazı yayınlar çok kaliteli ve stabil olurken, bazı yayınlarda kaynak düşük kalitede olabilir veya yeterli paylaşımcı bulunmayabilir. Bu kısım SılaTV PRO tarafından belirlenmiyor; uygulama mevcut AceStream kaynağını oynatıyor.

TV Box’ın kablolu bağlı olması zaten en doğru kullanım. Mümkünse aynı kanalın farklı AceStream kaynağı varsa onu da deneyebilirsiniz. 👍

Paylaşım / kaynak linkimiz:

Son düzenleme:
Harikasın,emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri