🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamünaleyküm gardaşım eline emeğine sağlık gardaşım Allah senden razı olsun televizyona yüklemek için yardımcı olur musun gardaşım mümkünse
Aleykümselam kardeşim, Allah razı olsun güzel sözlerin için. 🙏 Tabii ki yardımcı olurum. Uygulamayı pazartesi akşamı burada paylaşacağım. Paylaştıktan sonra televizyona nasıl kurulacağını da adım adım anlatırız, merak etme. 📺👍

Allah Hayırlı ve Başarılı Eylesin İNŞALLAH
Allah razı olsun kardeşim 🙏 Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte güzel ve sorunsuz şekilde kullanacağız. 📺

Güvenlik uyarısını veriyor TLF na inmiyor
Hasan kardeşim, şu an paylaştığım mesaj tanıtım/bilgilendirme amaçlı. 😊 Yeni SılaTV PRO sürümünü henüz yayınlamadım. Pazartesi akşamı güncel APK’yı paylaşacağım. O zaman indirme ve kurulum konusunda sorun yaşayan arkadaşlara da adım adım yardımcı olurum. 👍📺

iyi gunler ace stream yayınlar uygulamada açılsın başka program yuklemeyelim

iyi gunler ace stream yayınlar uygulamada açılsın başka program yuklemeyelim
Merhaba, güzel öneriniz için teşekkür ederim 👍
AceStream konusunda amacımız da mümkün olduğunca kullanıcıyı başka uygulamalara yönlendirmeden, yayınları doğrudan SilaTV PRO içerisinden açabilmek. Bu konu geliştirme planımızda yer alıyor. Mevcut çalışan sistemi bozmadan, stabil ve kolay kullanılabilir bir çözüm üzerinde çalışacağız. Gelişme oldukça buradan bilgi paylaşacağım. 🙏

🚨 SılaTV PRO – ALTIN SÜRÜM GELİYOR! 🟡📺

Arkadaşlar, uzun süredir üzerinde çalıştığımız SılaTV PRO’nun yeni ALTIN sürümü hazır!

⚡ AceStream sistemi güncellendi
📡 Yepyeni ve genişletilmiş kanal listesi
🔄 Yeni M3U altyapısı
🎬 Film • Dizi • Canlı TV • Spor
📺 Android TV / kumanda uyumlu

Son kontrollerimi tamamlıyorum. ✅

🔥 Yeni APK + güncel M3U bağlantısı 1–2 saat içinde burada paylaşılacak.

Hazır olun… SılaTV PRO ALTIN geliyor. 🟡🔥

Ekli dosyalar

• ChatGPT Image 10 Ağu 2026 14_11_34.png
    ChatGPT Image 10 Ağu 2026 14_11_34.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 19
🚨 SılaTV PRO – ALTIN SÜRÜM GELİYOR! 🟡📺

Arkadaşlar, uzun süredir üzerinde çalıştığımız SılaTV PRO’nun yeni ALTIN sürümü hazır!

⚡ AceStream sistemi güncellendi
📡 Yepyeni ve genişletilmiş kanal listesi
🔄 Yeni M3U altyapısı
🎬 Film • Dizi • Canlı TV • Spor
📺 Android TV / kumanda uyumlu

Son kontrollerimi tamamlıyorum. ✅

🔥 Yeni APK + güncel M3U bağlantısı 1–2 saat içinde burada paylaşılacak.

Hazır olun… SılaTV PRO ALTIN geliyor. 🟡🔥
AceStream Da bir sıkıntı vardı o düzeltildi mi acaba

AceStream Da bir sıkıntı vardı o düzeltildi mi acaba
Evet hocam, AceStream tarafını da elden geçirdik. 👍 Yeni sürümde güncel listeyle birlikte test edildi. Son kontrolleri tamamlayıp kısa süre içinde paylaşacağım. Deneyip geri bildirimlerinizi de bekliyorum. 📺⚡

Evet hocam, AceStream tarafını da elden geçirdik. 👍 Yeni sürümde güncel listeyle birlikte test edildi. Son kontrolleri tamamlayıp kısa süre içinde paylaşacağım. Deneyip geri bildirimlerinizi de bekliyorum. 📺⚡
Hocam tvbox da kullanılabilir değilmi

Hayırlı ve Başarılı Olsun İNŞALLAH

🟡 SılaTV PRO GOLDEN #2 yayında!

Yeni MASTER M3U altyapısı ve güncellenmiş AceStream sistemiyle GOLDEN #2 kullanıma hazır. 📺⚡

📦 APK doğrudan indirme:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Android TV / Android cihazlarında deneyen arkadaşlar geri bildirimlerini yazarsa sevinirim. 👍

Herkese iyi seyirler. 📺✨ChatGPT Image 10 Ağu 2026 14_11_34.png

Hocam tvbox da kullanılabilir değilmi
Evet hocam 👍 Android işletim sistemli TV Box cihazlarda kullanılabilir. 📺
GOLDEN #2 Android TV / TV Box kullanımı için hazırlandı. Kurup denerseniz cihaz modelinizle birlikte geri bildiriminizi de beklerim. 🟡⚡

Hayırlı ve Başarılı Olsun İNŞALLAH
Çok teşekkür ederim hocam. 🙏 Güzel dilekleriniz için sağ olun. İnşallah hep birlikte sorunsuz ve güzel şekilde kullanırız. 📺🟡🤲

Rica ederim üstad
Zaten uğraşıyorsun program için yardımcı olayım dedim elimden geldiğince
merakla bekliyoruz son sürümü
Emeklerine sağlık kolay gelsin

Evet hocam 👍 Android işletim sistemli TV Box cihazlarda kullanılabilir. 📺
GOLDEN #2 Android TV / TV Box kullanımı için hazırlandı. Kurup denerseniz cihaz modelinizle birlikte geri bildiriminizi de beklerim. 🟡⚡
Hocam tvbox a yükledim ve kullanıyorum eline emeğine yüreğine sağlık çok güzel şimdilik bir sorun yok başarılarının devamını diliyorum

Hocam tvbox a yükledim ve kullanıyorum eline emeğine yüreğine sağlık çok güzel şimdilik bir sorun yok başarılarının devamını diliyorum
Bu arada cihazım mecoll km2 plus delüx

AceStream ücretli üyelik istiyor nasıl ücretsiz yapabilirim?

Emeğineze sağlık ama acestream istiyor uygulama içine entegre edecem demiştiniz konuşmaları yanlış okumadiysam
18901.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri