🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤️ HAYIRLI CUMALAR SİNETECH AİLESİ — SılaTV PRO İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI! 🚀📺

Yaklaşık iki aydır üzerinde büyük emek verdiğim SılaTV PRO son testlerini de başarıyla geçti. 📺🔥

Özellikle AceStream Hybrid sistemi, Türk ve Dünya yayınları gerçek cihaz üzerinde test edildi ve sonuç gerçekten çok güzel.

🎁 Bu uygulama SineTech ailesine benden hediye.

📅 Pazartesi akşamı
🇦🇺 Avustralya saatiyle SılaTV PRO yayında!

Hafta sonu son kontrollerimizi yapıyoruz.

Pazartesi görüşmek üzere arkadaşlar. 🚀❤️

Son düzenleme:
❤️ ONCELIKLE HAYIRLI CUMALAR,SineTech arkadaşlarım, sonunda hazır!

Yaklaşık iki aydır üzerinde büyük emek verdiğim SılaTV PRO son testlerini de başarıyla geçti. 📺🔥

Özellikle AceStream Hybrid sistemi, Türk ve Dünya yayınları gerçek cihaz üzerinde test edildi ve sonuç gerçekten çok güzel.

📅 Pazartesi akşamı

Öncelikle hayırlı olsun , Avustralya saatiyle kaçta olacak ?

Öncelikle hayırlı olsun , Avustralya saatiyle kaçta olacak ?
Çok teşekkür ederim arkadaşım. ️🙏
Pazartesi akşamı yayınlayacağım. Kesin saati hafta sonu son testlerden sonra burada ayrıca duyuracağım. 🇦🇺📺
İki aya yakın emek verdim, aceleye getirmeden sizlere mümkün olduğunca sorunsuz bir sürüm vermek istiyorum.
SılaTV PRO, SineTech ailesine benden hediye. 🎁🚀
Güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim. 🙏

Son düzenleme:
Hayırlı olsun elinize sağlık
birşey sormak istiyorum bi ara bende AtakTV ye Acestream entegre etmek istemiştim ama apk boyutu çok artıyor siz nasıl yaptınız yani apk boyutu problemini nasıl çözdünüz

Hayırlı olsun elinize sağlık
birşey sormak istiyorum bi ara bende AtakTV ye Acestream entegre etmek istemiştim ama apk boyutu çok artıyor siz nasıl yaptınız yani apk boyutu problemini nasıl çözdünüz
Çok teşekkür ederim Atakan hocam, sağ olasın. 🙏❤️

Sen de uygulama geliştirdiğin için yaşadığın APK boyutu meselesini çok iyi anlıyorum. AceStream tarafında ben de bunun üzerinde epey uğraştım.

Benim çözümüm AceStream motorunu doğrudan APK’nın içine gömmek yerine entegrasyonu uygulama tarafında yapmak oldu. SılaTV PRO, cihazdaki AceStream Engine ile haberleşiyor; böylece motorun bütün yükünü APK’nın içine taşımamış oluyoruz.

Asıl uğraştıran bölüm ise farklı AceStream kaynaklarını tek yapıda düzgün çalıştırmaktı. Sonunda Hybrid bir yapı kurdum ve gerçek cihaz testlerinde stabil çalışmasını sağladım. Şu anda Türk ve yabancı AceStream yayınları gayet güzel açılıyor. 👍

İstersen yayınladıktan sonra yapıyı ayrıca konuşuruz hocam; geliştirici gözüyle senin görüşlerini de duymak isterim. 🤝📺

Tekrar teşekkür ederim, güzel yorumun için. ❤️

Çok teşekkür ederim Atakan hocam, sağ olasın. 🙏❤️

Sen de uygulama geliştirdiğin için yaşadığın APK boyutu meselesini çok iyi anlıyorum. AceStream tarafında ben de bunun üzerinde epey uğraştım.

Benim çözümüm AceStream motorunu doğrudan APK’nın içine gömmek yerine entegrasyonu uygulama tarafında yapmak oldu. SılaTV PRO, cihazdaki AceStream Engine ile haberleşiyor; böylece motorun bütün yükünü APK’nın içine taşımamış oluyoruz.

Asıl uğraştıran bölüm ise farklı AceStream kaynaklarını tek yapıda düzgün çalıştırmaktı. Sonunda Hybrid bir yapı kurdum ve gerçek cihaz testlerinde stabil çalışmasını sağladım. Şu anda Türk ve yabancı AceStream yayınları gayet güzel açılıyor. 👍

İstersen yayınladıktan sonra yapıyı ayrıca konuşuruz hocam; geliştirici gözüyle senin görüşlerini de duymak isterim. 🤝📺

Tekrar teşekkür ederim, güzel yorumun için. ❤️
Eyvallah sağol nacizane ben geliştirici bile sayılmam acemi şekilde uğraşıyorum
Sıkıntı herkes Acestream uygulamasını kurmak istemiyor tek bir uygulama ile herşeyin çalışmasını istiyor
Bende biraz titiz bir insan olduğum için eğer uygulamayı ben beğenmezsem kimse beğenmez mantığıyla hareket ediyorum yani yeri geliyor bir tane panel sistemini eklemek için 2 gün uğraştığım oldu ama bir şekilde çözülüyor ama Acestram motorununda entegre edilmiş hali oluyorsa bende o şekilde yapayım diye sormuştum bakalım uygulama çıktığı zaman yine istişare ederiz beraber tekrardan hayırlı uğurlu ve daim olsun dileklerimle kolay gelsin.

Eyvallah sağol nacizane ben geliştirici bile sayılmam acemi şekilde uğraşıyorum
Sıkıntı herkes Acestream uygulamasını kurmak istemiyor tek bir uygulama ile herşeyin çalışmasını istiyor
Bende biraz titiz bir insan olduğum için eğer uygulamayı ben beğenmezsem kimse beğenmez mantığıyla hareket ediyorum yani yeri geliyor bir tane panel sistemini eklemek için 2 gün uğraştığım oldu ama bir şekilde çözülüyor ama Acestram motorununda entegre edilmiş hali oluyorsa bende o şekilde yapayım diye sormuştum bakalım uygulama çıktığı zaman yine istişare ederiz beraber tekrardan hayırlı uğurlu ve daim olsun dileklerimle kolay gelsin.
Eyvallah Atakan hocam, estağfurullah. 🙏️ Bence bu işlerde “acemi” diye bir şey yok; uğraşa uğraşa, bozup düzelte düzelte hepimiz öğreniyoruz. Zaten iki gün tek bir özellik için uğraşman bile ne kadar titiz çalıştığını gösteriyor. 😊

Dediğin konuda da sana tamamen katılıyorum. Kullanıcı mümkün olduğunca tek uygulamayı açsın, ekstra kurulumlarla ve ayarlarla uğraşmasın istiyor. Benim de SılaTV PRO’da ulaşmak istediğim nokta mümkün olduğunca sade ve sorunsuz bir kullanım.

AceStream motorunun tamamen uygulamanın içine gömülü olması konusu ise ayrı bir mesele. Benim şu anki yapımda entegrasyon var ama motor APK’nın içine gömülü değil; bunu özellikle yanlış anlaşılmasın diye belirteyim. 👍

Uygulama Pazartesi çıktıktan sonra sen de incele hocam. Sonrasında mutlaka istişare ederiz; senin uygulamanda yaptıklarını da konuşuruz. Bilgi paylaştıkça güzelleşiyor. 🤝

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Senin de çalışmalarında başarılar, kolay gelsin hocam. ️🙏

📅 Pazartesi akşamı

Hayırlı olsun elinize sağlık Bekliyoruz

Hayırlı olsun elinize sağlık Bekliyoruz
Çok teşekkür ederim arkadaşım, güzel dileklerin için. ️
İnşallah beklediğinize değecek. 😊 Son kontrollerimi yapıyorum; şu ana kadar testlerimiz çok güzel gidiyor.
Pazartesi akşamı SılaTV PRO, SineTech ailesiyle buluşuyor. 📺🚀
Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Hayırlı olsun hocam 🙏 Emeğine sağlık

Hayırlı olsun hocam 🙏 Emeğine sağlık
Çok teşekkür ederim . 🙏 Güzel dileklerin için sağ olasın. Uzun bir emeğin ardından son testlerimizi de yapıyoruz. İnşallah Pazartesi SılaTV PRO’yu hep birlikte keyifle kullanacağız. 📺🚀
Güle güle kullanmanız dileğiyle. 🤝

Avustralyada yaşayan biri olarak ekstra ilgiliyim bu uygulamaya. İnşallah güzel olacak.

Avustralyada yaşayan biri olarak ekstra ilgiliyim bu uygulamaya. İnşallah güzel olacak.
Çok teşekkür ederim hocam. 🙏
Avustralya’dan bir arkadaşımızın ayrıca ilgi göstermesi beni gerçekten mutlu etti. 🇦🇺🤝🇹🇷
Ben de burada yaşadığım için uygulamayı geliştirirken özellikle Avustralya’daki kullanım şartlarını ve yayınları da düşündüm.
Uzun zamandır üzerinde emek veriyorum, son testler de çok güzel gidiyor. 📺🔥
İnşallah SılaTV PRO beklentinizi karşılar ve uzun süre keyifle kullanırsınız.
Pazartesi akşamı görüşmek üzere hocam. 🚀

Üstad emekleriniz için teşekkür ederim. arm v7 box a kurdum, acestream engine istedi, uptowndan indirip kurdum, giriş yaptığımda premium istiyor, bu konuda yapmam gereken farklı bir durum mu? var

Üstad emekleriniz için teşekkür ederim. arm v7 box a kurdum, acestream engine istedi, uptowndan indirip kurdum, giriş yaptığımda premium istiyor, bu konuda yapmam gereken farklı bir durum mu? var
Çok teşekkür ederim hocam, sağ olasın. 🙏

AceStream konusunda şimdilik Premium alma ve farklı sürümler kurup cihazı fazla kurcalama derim. AceStream Engine’in Android tarafında farklı mimariler ve farklı sürümleri var; özellikle ARM v7 boxlarda kurulan Engine sürümüne göre davranış değişebiliyor. Bazı sürümlerde giriş/Premium ekranı da farklı şekilde karşımıza çıkabiliyor.

Ben SılaTV PRO’yu geliştirirken AceStream tarafında bununla uzun süre uğraştım ve farklı yöntemler denedim. Sonunda uygulamada AceStream Hybrid bir yapı oluşturdum ve gerçek cihaz üzerinde uzun süreli testlerini de yapıyorum. 📺🔥

O nedenle sen şimdilik mevcut kurulumunu bozma hocam. Pazartesi SılaTV PRO yayınlansın, önce uygulamayı kurup beraber test edelim. Senin ARM v7 cihazında hangi Engine/sürüm kombinasyonunun doğru çalıştığını o zaman daha net görürüz.

Gerekirse kullandığın Android sürümünü, cihaz mimarisini ve AceStream Engine sürüm numarasını karşılaştırırız ve ona göre ilerleriz. Böylece gereksiz yere Premium satın almamış veya farklı APK’lar deneyerek çalışan kurulumu bozmamış olursun.

Kısacası hocam: Pazartesiyi bekle, şimdilik Premium alma. 👍
SılaTV PRO çıktıktan sonra ARM v7 cihazını da beraber test ederiz. Sonucu burada paylaşırsan diğer arkadaşlara da faydası olur. 🤝📺🔥

Eline sağlık hocam bekliyoruz

Eline sağlık hocam bekliyoruz
Çok teşekkür ederim ,sağ olasın. 🙏
Beklediğinize değmesi için elimden geldiğince ince ince uğraşıyorum. Son kontrollerimi de yapıyorum, Pazartesi akşamı SılaTV PRO sizlerle. 📺🚀🔥
İnşallah kurup kullandığınızda sizlerin de hoşuna gider. Güzel yorumunuz ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. 🤝

📅 Pazartesi akşamı

Selamünaleyküm gardaşım eline emeğine sağlık gardaşım Allah senden razı olsun televizyona yüklemek için yardımcı olur musun gardaşım mümkünse

Allah Hayırlı ve Başarılı Eylesin İNŞALLAH

Arkadaşlar, uzun süredir üzerinde büyük emekle çalıştığım SılaTV PRO artık hazır. ❤️📺

Son testlerimi de başarıyla tamamladım. Canlı TV, Türk ve Dünya yayınları, geliştirdiğim AceStream Hybrid sistemi, film/dizi bölümleri, favoriler ve modern Android TV arayüzüyle çok güzel bir uygulama ortaya çıktı.

Uygulamayı ilk olarak SineTech arkadaşlarımla paylaşacağım.

🎁 SineTech ailesine benden hediye.

📅 YAYIN: PAZARTESİ AKŞAMI
🇦🇺 Avustralya saatiyle

Hafta sonu son kontrollerimi yapacağım ve Pazartesi akşamı uygulamayı grupta paylaşacağım.

SılaTV PRO — Pazartesi görüşmek üzere. 🚀🔥

📥 İndirme

En son sürümü buradan indirebilirsiniz:

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Güvenlik uyarısını veriyor TLF na inmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri