🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca bu acestremla calisan kanallar benim boxta iyi calismiyor
görüntü var ses yok
bunu vlc veya mx le calistirsaniz daha iyi olmazmi
bazi istedigim kanallar acestremla calistigi icin
simdilik sila tv yi boxtan sildim.
Sizi takipteyim dedigim gibi calisirsa, yine yüklerim
kolay gelsin
Merhaba arkadaşlar. 👋

Geri bildirimleriniz doğrultusunda hazırladığım SilaTV PRO v3.1.0 Beta sürümünü yayınladım. 🎉

Watch History, Continue Watching, Speed Test ve Native AceStream tarafında önemli geliştirmeler yaptım.

Müsait olduğunuzda yeni sürümü deneyip görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Özellikle AceStream ile ilgili geri bildirimler benim için çok değerli.

Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

📢 SilaTV PRO v3.1.0 Beta Yayında! 🎉

📥 İndir (GitHub Release)
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba arkadaşlar. 👋

Uzun süredir üzerinde çalıştığım SilaTV PRO v3.1.0 Beta sürümünü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Bu güncellemede özellikle kararlılık, Watch History, Speed Test, çoklu dil desteği ve Native AceStream altyapısı üzerinde önemli geliştirmeler yapıldı.

🚀 Bu Sürümde Neler Yeni?​

🚀 Speed Test​

✅ Uygulama içerisine Speed Test özelliği eklendi.

✅ İnternet bağlantı hızınızı uygulama üzerinden kolayca test edebilirsiniz.

🌐 Dil Desteği​

✅ Uygulamaya çoklu dil desteği eklendi.

✅ Arayüz artık desteklenen dillerde kullanılabiliyor.

📺 Watch History​

✅ İzleme Geçmişi sistemi tamamen yeniden geliştirildi.

▶️ Continue Watching​

✅ Kaldığın Yerden Devam Et sistemi iyileştirildi.

🆕 Son İzlenenler​

✅ Son İzlenenler bölümü yeniden düzenlendi.

🗑️ Geçmişi Temizle​

✅ Geçmiş temizleme özelliği tamamen düzeltildi.

🎬 Native AceStream​

✅ Native AceStream altyapısı büyük ölçüde yenilendi.

✅ Engine bağlantısı ve oynatma süreci optimize edildi.

✅ Birçok AceStream yayını artık uygulama içerisinde daha stabil şekilde çalışıyor.

⚡ Genel İyileştirmeler​

✅ Performans artırıldı.

✅ Uygulama kararlılığı geliştirildi.

✅ Çeşitli hata düzeltmeleri yapıldı.

✅ Kod yapısında iyileştirmeler gerçekleştirildi.

🎬 Native AceStream Durumu​

Native AceStream geliştirmeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Birçok AceStream yayını artık uygulama içerisinde sorunsuz çalışıyor. Ancak bazı yayınlarda hâlâ AceStream'in kendi Reward / Premium ekranı görülebiliyor.

Ayrıca bazı AceStream yayınlarında oynatma başladıktan birkaç dakika sonra takılma veya duraksama yaşanabiliyor. Bu durumun uygulamadan mı yoksa AceStream Engine'in içerik politikalarından veya içerik yapısından mı kaynaklandığını araştırıyorum ve tamamen çözmek için çalışmaları sürdürüyorum.

🙏 Sizden Bir Ricam​

Bu sürümü test edip aşağıdaki konularda geri bildirim paylaşmanız geliştirme sürecine büyük katkı sağlayacaktır.

📺 Açılmayan kanallar

🎬 AceStream davranışı (Reward ekranı, birkaç dakika sonra takılma vb.)

🚀 Speed Test sonuçları ve yaşadığınız sorunlar

🌐 Dil çevirilerinde gördüğünüz eksikler veya hatalar

🔊 Ses veya görüntü sorunları

🐞 Karşılaştığınız diğer hatalar

💬 Ayrıca yeni fikir ve önerilerinizi de her zaman paylaşabilirsiniz.

❤️ Destek veren, test eden ve geri bildirim gönderen herkese gönülden teşekkür ederim.

İyi seyirler! 📺🍿
SIRF ace stream var diye indirip kuruyorum, ace stream candir, keske daha fazla agirlik verilse ace stream yayinlarina, kaliteli ace yayinlari.

ANdroid tv box ta acestream kurulu ve uygulamadaki ace yayinlarina bastigimda kendi oynatici ile aciliyor, ace player in acilmasi gerekmiyormu normalde? Uygulama guzel elinize emeginize tesekkur.

SIRF ace stream var diye indirip kuruyorum, ace stream candir, keske daha fazla agirlik verilse ace stream yayinlarina, kaliteli ace yayinlari.
Teşekkür ederim. 🙏 AceStream benim de en çok önem verdiğim özelliklerden biri. Bu yüzden son aylarda özellikle Native AceStream üzerinde yoğun şekilde çalışıyorum. Henüz tamamen istediğim seviyede değil; bazı yayınlarda Reward ekranı veya birkaç dakika sonra takılma yaşanabiliyor. Bunları da çözmek için çalışmaya devam ediyorum. Geri bildirimlerin benim için çok değerli. 😊

Teşekkür ederim, güzel yorumunuz için. 😊

Evet, şu anki sürümde bazı AceStream yayınları hâlâ AceStream uygulamasının kendi oynatıcısıyla açılabiliyor. Native AceStream entegrasyonu üzerinde çalışmalarım devam ediyor. Hedefim, mümkün olduğunca yayınların uygulama içerisindeki dahili oynatıcıyla açılması ve Ace Player'a ihtiyaç duyulmaması.

Test edip geri bildirim paylaşırsanız geliştirme sürecinde çok yardımcı olur. İyi seyirler. 🙏

Umarim hepsini barindiran uygulama olur, ace yayinlari tanindikca uygulamaninda degeri anlasilir diye dusunuyorum.

Umarim hepsini barindiran uygulama olur, ace yayinlari tanindikca uygulamaninda degeri anlasilir diye dusunuyorum.
Güzel düşünceleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. 🙏

Benim de hedefim tam olarak bu. SilaTV PRO'yu sadece normal IPTV oynatan bir uygulama değil, mümkün olduğunca farklı yayın türlerini tek bir uygulamada sorunsuz kullanabileceğimiz kapsamlı bir medya platformu haline getirmek istiyorum.

Özellikle Native AceStream son aylarda en fazla emek verdiğim bölüm oldu. Şu an hâlâ geliştirme aşamasında ve bazı yayınlarda Reward ekranı veya oynatma sorunları yaşanabiliyor. Ancak bunları tamamen çözebilmek için çalışmalarıma devam ediyorum.

Her yeni sürümde uygulamayı biraz daha ileri taşımayı hedefliyorum. Sizlerin yaptığı testler ve geri bildirimler de bu süreçte bana gerçekten büyük katkı sağlıyor.

Bir sonraki hedeflerim arasında AceStream desteğini daha da olgunlaştırmak ve uygulamayı Google Play'de yayınlamak da yer alıyor. Böylece uygulamanın kurulumu ve güncellemeleri herkes için çok daha kolay hale gelecek.

İlginiz, desteğiniz ve güzel yorumunuz için tekrar çok teşekkür ederim. İnşallah zamanla herkesin keyifle kullanabileceği, güçlü ve kapsamlı bir uygulama ortaya çıkacak. 😊🙏

Dropbox linki çalışmadı listenin yeni linki varmı acaba. Kendi uygulamamin acestream özelliği var orada kullanmak isterim.

Dropbox linki çalışmadı listenin yeni linki varmı acaba. Kendi uygulamamin acestream özelliği var orada kullanmak isterim.
Merhaba. 😊

Dropbox linki artık kullanılmıyor. Yeni listeyi hazırlıyorum, en kısa zamanda güncel bağlantıyı paylaşacağım.

AceStream desteğini uygulamanızda denemek istemenize sevindim. Paylaştıktan sonra geri bildirimlerinizi de merakla bekliyorum.

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. 🙏

Merhaba arkadaşlar. 👋

Geri bildirimleriniz doğrultusunda hazırladığım SilaTV PRO v3.1.0 Beta sürümünü yayınladım. 🎉

Watch History, Continue Watching, Speed Test ve Native AceStream tarafında önemli geliştirmeler yaptım.

Müsait olduğunuzda yeni sürümü deneyip görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Özellikle AceStream ile ilgili geri bildirimler benim için çok değerli.

Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Hoca yenisinide yükledim degisen bir sey yok saglikli calismiyor
kolay gelsin

Aynen öyle değişiklik yok

Bu hatayı alıyorum

Ekli dosyalar

• 20260722_224921.jpg
    20260722_224921.jpg
    266.6 KB · Görüntüleme: 22
ANdroid tv box ta acestream kurulu ve uygulamadaki ace yayinlarina bastigimda kendi oynatici ile aciliyor, ace player in acilmasi gerekmiyormu normalde? Uygulama guzel elinize emeginize tesekkur.
Güzel yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. 🙏

Aslında hedefim AceStream yayınlarının mümkün olduğunca SilaTV'nin kendi dahili oynatıcısı ile açılması. Bu nedenle Native AceStream altyapısı üzerinde yoğun şekilde çalışıyorum.

Ancak bazı yayınlarda veya bazı cihazlarda AceStream uygulamasının devreye girmesi gerekebiliyor. Bu konuda geliştirmelerim devam ediyor ve her yeni sürümde daha stabil hale getirmeyi hedefliyorum.

Geri bildiriminiz benim için çok değerli. İyi seyirler dilerim. 😊

Hoca yenisinide yükledim degisen bir sey yok saglikli calismiyor
kolay gelsin
Teşekkür ederim hocam. 🙏 Geri bildiriminiz benim için çok değerli. Sorunu tam olarak tespit edebilmem için mümkünse hangi AceStream kanallarında bu durumu yaşadığınızı ve kullandığınız cihaz modelini paylaşabilir misiniz? Bu bilgiler sorunu çözmem konusunda bana çok yardımcı olacaktır. İnşallah bir sonraki güncellemede daha stabil hale getireceğim.

Aynen öyle değişiklik yok
Teşekkür ederim hocam. 🙏 Geri bildiriminiz benim için çok değerli. Bu sürümde özellikle Native AceStream altyapısını yeniden geliştirdim ancak henüz istediğim seviyeye ulaşmış değil. Çalışmalar devam ediyor. Mümkünse kullandığınız cihazı ve sorun yaşadığınız AceStream kanallarını paylaşırsanız, sorunu tespit etmem konusunda çok yardımcı olur. Amacım bir sonraki sürümlerde AceStream tarafını çok daha stabil hale getirmek.

Bu hatayı alıyorum
Teşekkür ederim hocam. 🙏 Ekran görüntüsünü paylaşmanız benim için çok faydalı oldu. Hata mesajını inceleyeceğim. Mümkünse kullandığınız cihaz modelini ve bu hatayı aldığınız AceStream kanalını da paylaşabilir misiniz? Farklı cihazlardan gelen geri bildirimler sorunun kaynağını bulmam konusunda bana çok yardımcı oluyor. Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam. 🙏 Ekran görüntüsünü paylaşmanız benim için çok faydalı oldu. Hata mesajını inceleyeceğim. Mümkünse kullandığınız cihaz modelini ve bu hatayı aldığınız AceStream kanalını da paylaşabilir misiniz? Farklı cihazlardan gelen geri bildirimler sorunun kaynağını bulmam konusunda bana çok yardımcı oluyor. Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Android tv andrid versiyon 11 bu hatayı tüm acestream kanallarda alıyorum acestream sıkıntılı onun yerine farklı güncel player olabilir

Android tv andrid versiyon 11 bu hatayı tüm acestream kanallarda alıyorum acestream sıkıntılı onun yerine farklı güncel player olabilir
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam. 🙏 Android TV 11 cihazlarda yaşadığınız AceStream sorununu not aldım. Şu an AceStream tarafında iyileştirmeler üzerinde çalışıyorum. Mümkün olduğunca mevcut sistemi daha stabil hale getirmeyi hedefliyorum. Farklı oynatıcı seçeneklerini de değerlendiriyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim.

📢 Geliştirici Notu

Arkadaşlar, paylaştığınız geri bildirimler sayesinde önemli bir sorunu tespit ettim. Yeni bir cihazda AceStream Engine yüklü değilse, uygulamadaki "Ace Yükle" butonunun eski/çalışmayan bir bağlantıya yönlendirdiğini fark ettim. Bu nedenle bazı kullanıcılar AceStream'i kuramıyor ve Ace kanallarını test edemiyor.

Bu sorunu öncelikli olarak düzeltiyorum. Ardından AceStream kanal geçişleri ve stabilitesi üzerinde çalışmaya devam edeceğim.

Geri bildirim gönderen herkese teşekkür ederim. Paylaştığınız her yorum geliştirme sürecine gerçekten katkı sağlıyor. 🙏

🎉 SilaTV PRO v3.1.1 yayınlandı!

Yeni sürümü deneyip görüşlerinizi benimle paylaşabilirsiniz.

Özellikle aşağıdaki konulardaki geri bildirimleriniz benim için çok değerli:

📺 Android TV arayüzü
⚡ Performans ve akıcılık
🎮 Kumanda ile kullanım deneyimi
🎬 Film, dizi ve canlı TV oynatma
📂 Playlist yönetimi
🐞 Karşılaştığınız hatalar veya öneriler

Tüm geri bildirimleri tek tek değerlendiriyorum. Destek veren herkese teşekkür ederim!

📥 İndirme

En son sürümü buradan indirebilirsiniz:

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri