🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam Arkadaşlar ,Sizler ve Özellikle Gurbetteki arkadaşlar için çok güzel liste hazırladım , Güzel katagoriler halinde istediğiniz uygulamada ,aceStream içerikli kanallarla izleyin,güle güle kullanın,özellikle AceStream tabanlı url linklerini aşağıya bırakıyorum, paylaşmak güzeldir.İlerki günlerde liste yenilenir tv, fim, dizi eklenir iyi seyirler.

GURBET TV PRO GELIYOR SUAN YAPIM ASAMASINDAYIM BITTIGINDE BILGI VERECEGIM TAKIPTE KALIN
📌⚡LÜTFEN LİSTEYİ YENİLEYİN 📺⚡[09/06/2026➡🇦🇺AU ➡17:50]
📌PAYLAŞTIĞIM İÇERİKLER SAĞLAM KAYNAKLARDAN ALDIĞIM GÜVENİLİR İÇERİKLERDİR📌
⚡AŞAĞIDA GÜNCELLEME URL LİNKİNİ DİREK [İPTV] OYNATICI url KISMINA YAZABİLİRSİNİZ⚡

✅ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN AŞAĞIDAKİ m3u LİNKİ KULLANIN✅
⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️

📌➡️YENİ m3u URL➡️
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

----------------------------------------
AceStream📌İndir>>>
<<<
Eline emegine saglik güzel bir uygulama olmus.

Program için birşey demiyeyim de, bu gurbet, gurbetçi, Almancı tabirlerini pek sevmem.

icinde calisan kanal az var cogu calismadi

Selam Arkadaşlar ,Sizler ve Özellikle Gurbetteki arkadaşlar için çok güzel liste hazırladım , Güzel katagoriler halinde istediğiniz uygulamada ,aceStream içerikli kanallarla izleyin,güle güle kullanın,özellikle AceStream tabanlı url linklerini aşağıya bırakıyorum, paylaşmak güzeldir.İlerki günlerde liste yenilenir tv, fim, dizi eklenir iyi seyirler.

GURBET TV PRO GELIYOR SUAN YAPIM ASAMASINDAYIM BITTIGINDE BILGI VERECEGIM TAKIPTE KALIN
⚡AŞAĞIDA GÜNCELLEME URL LİNKİNİ DİREK [İPTV] OYNATICI url KISMINA YAZABİLİRSİNİZ⚡

📌➡️YENİ m3u URL➡️

AceStream📌İndir>>>
<<<
Teşekkür ederim kardeşim

AceSitream >

iptv pro>

bunları yükle sonra iptv proya yapıştır m3u linkini ve harici playeri aceStream seç ve ace url linklerini 4K izle, biraz tamah et uğraş keşke çak kolay olsaydıda herşey ücretsiz olsaydı ama ben ücretsiz nasıl izlenir yukarıda paylaştım liste asla çöp değil test m3u da değil yorumlara bakıyorumda insan oğluna birşey beğendiremiyorsun, isteyen bu yöntemle izler isteyende etraftan test m3u arar neyse takdir size kalmış
Çok güzel liste kardeşim eline sağlık

Emeğine sağlık. Sinaema kanalı PC de çalışırken telefon yada tvbox da çalışmıyor. TRT 1 ACE olan PC de çalışıyor TRT 1 sar tel ve TV box da çalışıyor.
Selam şuan bir proje için uğraş veriyorum bu yüzden listeme odaklanamadım Sıla TV çalışmam bittiğnde m3u gerek kalmayacak güvenilir kaliteli bir uygulama çok yakında az kaldı,hem apk,hemde play storede aktif olacak çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Program için birşey demiyeyim de, bu gurbet, gurbetçi, Almancı tabirlerini pek sevmem.
isimler degisir çok öneri alıyorum çok farklı bir uygulama geliyor,aksilik olmazsa geri sar izle işte tam burada Sılatv evet gurbetteki vatandaş kaçırdığı program çok bu yüzden Sılattv ismini verdim,birçok yenilikler gurbetteki alamancı bilmem neci ama bende gurbeççiyim okyanuslar ötesi ben insanlara çapraz bakışla bakmam herkese saygılıyım eyvallah kardesim bu senin düşüncen,ama bu uygulamada her özellik olacak ismi degistirebilirim bomba acestream ücretli paketi yükleme yaptım artık harici ve dahili birçok player seçme özellği olacak bunlar sadece bir kaçı bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Azmin elinden birşey kurtulamaz. İnşallah tam istediğin gibi olur.

📌➡️YENİ m3u URL➡️

AceStream📌İndir>>>
<<<
Emeğine sağlık usta

Listeyi patlatmışlar açılmıyor

Listeyi patlatmışlar açılmıyor
Selam Arkadaşlar, Sila TV PRO üzerinde ciddi şekilde çalışıyorum. Şu an uygulamanın temel mimarisini yeniden kuruyorum. Acele edip yarım bir sürüm paylaşmak istemiyorum. Hedefim sadece çalışan bir IPTV uygulaması değil; Android TV için hızlı, düzenli ve akıllı bir medya merkezi oluşturmak.

Planlanan özelliklerden bazıları:

• Otomatik kanal ve kategori düzenleme
  • Film ve dizi afişleri ile detay bilgileri
  • Otomatik logo ve EPG eşleştirme
  • Favoriler, son izlenen ve akıllı arama
  • Android TV'ye uygun, akıcı bir arayüz
  • Büyük M3U listelerinde yüksek performans
💥Github m3u listesini otomatik okuma
💥Liste güncellendiğinde uygulamanın otomatik güncellenmesi
💥Menü ve katagorilerin M3U'dan otomatik oluşturması
💥Dahili Oynatıcı(exoPlayer)
💥AceStream desteği
💥VLC,MX Player gibi harici oynatıcı desteği
💥Hızlı arama
💥AndroidTV kumandasına tam uyum
💥GeriSar izle özelliği
💥Turkce _ ingilizce Dil Destegi

Hazır olmadan paylaşmayacağım. Ama ilk test sürümü çıktığında denemeniz için sizlere göndereceğim. Görüşleriniz de uygulamayı daha iyi hale getirmeme yardımcı olacak.

Selam Arkadaşlar, Sila TV PRO üzerinde ciddi şekilde çalışıyorum. Şu an uygulamanın temel mimarisini yeniden kuruyorum. Acele edip yarım bir sürüm paylaşmak istemiyorum. Hedefim sadece çalışan bir IPTV uygulaması değil; Android TV için hızlı, düzenli ve akıllı bir medya merkezi oluşturmak.

Planlanan özelliklerden bazıları:

• Otomatik kanal ve kategori düzenleme
  • Film ve dizi afişleri ile detay bilgileri
  • Otomatik logo ve EPG eşleştirme
  • Favoriler, son izlenen ve akıllı arama
  • Android TV'ye uygun, akıcı bir arayüz
  • Büyük M3U listelerinde yüksek performans
💥Github m3u listesini otomatik okuma
💥Liste güncellendiğinde uygulamanın otomatik güncellenmesi
💥Menü ve katagorilerin M3U'dan otomatik oluşturması
💥Dahili Oynatıcı(exoPlayer)
💥AceStream desteği
💥VLC,MX Player gibi harici oynatıcı desteği
💥Hızlı arama
💥AndroidTV kumandasına tam uyum
💥GeriSar izle özelliği
💥Turkce _ ingilizce Dil Destegi

Hazır olmadan paylaşmayacağım. Ama ilk test sürümü çıktığında denemeniz için sizlere göndereceğim. Görüşleriniz de uygulamayı daha iyi hale getirmeme yardımcı olacak.
Hadi hayırlısı bakalım 👍

hayırlısı olur inşaAllah 👍

hayırlısı olur inşaAllah 👍

tes edin demişsiniz ama ana sayfa dışında görünen yok kanallara tıklayınca başka bir uygulama indirmemiz söylüyor bir uygulama ile acamadıktan sonra ikinci uygulama mantığı biraz tuhaf geldi genede emeğine sağlık

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. 🙏

Haklısınız, ilk kullanımda ikinci bir uygulama istemesi kafa karıştırabiliyor.

AceStream yayınları, normal IPTV yayınlarından farklı bir teknoloji kullandığı için şu an AceStream Engine desteği gerekiyor.

Bir sonraki sürümlerde bu süreci mümkün olduğunca otomatik ve kullanıcı dostu hale getirmek için çalışıyorum.

Bu geri bildiriminizi not aldım. Amacım uygulamayı herkesin kolay kullanabileceği hale getirmek.

Tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadasim eline saglik yanliz kanal isimleri yok
Değerli yorumlarınız ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederim. Özellikle AceStream deneyimiyle ilgili görüşlerinizi dikkatle takip ediyorum.. Şu anda önceliğimi bu bölümü daha pratik ve sorunsuz hâle getirmek. Hedefim, mümkün olduğunca kanala tıklandığında yayının ekstra uğraş gerektirmeden açılmasıdır. Bunun yanında arayüz, performans, kararlılık ve genel kullanım kolaylığı üzerinde de geliştirmelerim devam ediyor. Yeni sürümü testlerin ardından sizlerle paylaşacağım. İlginiz ve sabrınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri