🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tevfik76

Paylaşımcı
Puan 61
Çözümler 0
Web sitesi
github.com
@tevfik76
BIR KULLANICININ YAPTIĞI ŞIKAYET NEDENIYLE YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN GÖNDERILEN DMCA BILDIRIMINE ISTINADEN KONU KILITLENMIŞ, IÇERIKLER KALDIRILMIŞTIR.

Selam arkadaşlar 👋

🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Yeni sürüm hazır ve gerçek Android TV/Shield üzerinde v4.0.5'in üzerine sorunsuz şekilde güncellendi. ✅

✨ v4.0.6 Yenilikleri

• ⚡ Daha hızlı açılış ve daha akıcı Android TV deneyimi
  • 🌍 World TV'de ölü kanallar otomatik filtreleniyor
  • 📺 Daha akıcı kanal geçişleri ve oynatma kararlılığı
  • 🎞️ 1080p / 720p / 480p / Source kalite seçenekleri
  • 📋 EPG performans optimizasyonu
  • 📚 Dizi ve bölüm/sezon düzenlemelerinde iyileştirmeler
  • 🧭 Android TV D-pad navigasyon iyileştirmeleri
  • 💾 Bellek ve playlist önbelleği optimizasyonları
  • 🔄 Güncelleme ekranı ve güncelleme butonu düzeltildi
  • 🛡️ Genel stabilite ve performans iyileştirmeleri
🔒 SilaTV PRO v4.0.6 FINAL

📥 APK İndir:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

📦 Tüm Releases:

🚀 Bir haftaya kadar Google Play'dayız! 🎉

️ Herkese iyi seyirler! 🍿📺

Moderatör tarafında düzenlendi:
@tevfik76 Kardeşim.Eline,Sağlık.
Lakin,Eleştirim Olacak.Url Olarak Ekleyebilmek Varken,veya Listeyi Txt Dosyası İle Konu Uzerinden Paylasmak Varken,Neden,Dropbox Uzerinden İndirmek Zorundayız?
Burda Amaç Paylaşımsa,Yanlışmı Düşünüyorum?Saygılarımla.

az sonra direk paylaşıyorum liste tam hazır değildi,herkes yararlansın

@tevfik76 Kardeşim.Eline,Sağlık.
Lakin,Eleştirim Olacak.Url Olarak Ekleyebilmek Varken,veya Listeyi Txt Dosyası İle Konu Uzerinden Paylasmak Varken,Neden,Dropbox Uzerinden İndirmek Zorundayız?
Burda Amaç Paylaşımsa,Yanlışmı Düşünüyorum?Saygılarımla.
Indirme linki şöyle vereyim bunu direkt IPTV oynaticisina yazabilirsiniz

URL:

Kısaltılmış URL:

Son düzenleme:
eyvallah önemli değil bayağı bir uğraştıktan sonra güzel bir liste meydana geldi
@tevfik76 Kardeşim, Saolsun @Memetcandal Kardeşimizin Verdiği Kısaltma Linki
Konu İlk Mesaja Sabitlersen,Kullanıcılar İçinde,Kolaylık,Olur.
Url Olarak,Playerlere,Ekleyebilirler.Url Aktif.Saygılarımla. (y)

Merhaba arkadaşlar sizler hangi Player de izliyorsunuz bende ekran karanlık yer Almanya

Son düzenleme:
selam iptv pro kur ve player olarak mx player dene,ace yazan kanalları AceStream harici playerden izle

selam iptv pro kur ve player olarak mx player dene,ace yazan kanalları AceStream harici playerden izle
Arkadaşım ben android tvboxta izliyorum ve tvboxta tivimate var nasıl bir yol izleyeceğim ayreten cevap için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar sizler hangi Player de izliyorsunuz bende ekran karanlık yer Almanya
Almanya da engelli kanallar sanırım VPN açmanız gerekiyor bende Almanya dan açamıyorum VPN ile açılıyor

Eline sağlık usta da zaten tvlerde depolama sıkıntısı var bi m3u için bu kadar uygulama yüklemek biraz yorucu 😄

zaten bu uygulama playerler bütün Android cihazlarda olmazsa olmaz uygulamalar yüklenmezse zaten izlenmez Sadece fazladan AceStream yüklemek hiç birşey kaybettirmez, neftlix içerikli dizileri netflix hesabımdan çekerek sundum ilerde neflix dönüşümü herşey filmleri dizileri yüklemeyi düşünüyorum internette olmayan diziler hibo neftlixten çekerek listeme ekleyeceğim yapıştırdığım url linkinde mevcet olacak teşekkür ederim

Selam Arkadaşlar Sizler ve Özellikle Gurbetteki arkadaşlar için çok güzel kaliteli liste hazırladım süper katagoriler halinde istediğiniz uygulamada güle güle kullanın,özellikle AceStream tabanlı url linklerini aşağıya bırakıyorum,hayatın kalbini yaşayın paylaşmak güzeldir.İlerki günlerde liste yenilenir tv, fim, dizi eklenir iyi seyirler.

GÜNCELLEME LİNKİ>>>
<<<

BU LİNKİ DİREK [İPTV] OYNATICI url KISMINA YAZABİLİRSİNİZ>
<
Televizo Yok TV'de lerde Hangi M3U Player Var mı Acaba

Televizo Yok TV'de lerde Hangi M3U Player Var mı Acaba
AceSitream >

iptv pro>

bunları yükle sonra iptv proya yapıştır m3u linkini ve harici playeri aceStream seç ve ace url linklerini 4K izle, biraz tamah et uğraş keşke çak kolay olsaydıda herşey ücretsiz olsaydı ama ben ücretsiz nasıl izlenir yukarıda paylaştım liste asla çöp değil test m3u da değil yorumlara bakıyorumda insan oğluna birşey beğendiremiyorsun, isteyen bu yöntemle izler isteyende etraftan test m3u arar neyse takdir size kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri