hayri paçcı
Paylaşımcı
- Konular
- 35
Bu uygulamayı calistiramadim ben neden nasıl bir türlü çözemedim benim çaylaklığım biliyorumTürkiye_2.apk İlk mesaja eklendi.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu uygulamayı calistiramadim ben neden nasıl bir türlü çözemedim benim çaylaklığım biliyorumTürkiye_2.apk İlk mesaja eklendi.
Estağfurullah üstad , belkide biz bi yerde yanlış yapmışızdır . İndirip kullanan arkadaşlar dönüş yaparsa birlikte çözeriz sorunu.Bu uygulamayı calistiramadim ben neden nasıl bir türlü çözemedim benim çaylaklığım biliyorum![]()
Ok üstad acaba kaldırıp tekrar mı kursamEstağfurullah üstad , belkide biz bi yerde yanlış yapmışızdır . İndirip kullanan arkadaşlar dönüş yaparsa birlikte çözeriz sorunu.
Nere de takıldığınızı yazın fikir vermek isteyen olacaktır.Ok üstad acaba kaldırıp tekrar mı kursam
M3U linklerini ekliyorum ama hiçbir tepki vermiyor kralShamel TV'in başlıca özellikleri
App Açıklaması:
Shamel TV, Android ve diğer uyumlu cihazlarında M3U formatındaki IPTV listelerine kolayca erişmeni ve bunları yönetmeni sağlayan bir multimedya oynatıcısı.
İşlevler:
Uygulama, M3U formatındaki IPTV listelerini destekliyor. Telefonlar, tabletler ve akıllı TV'ler ile uyumlu. Ana ekranını istediğin gibi düzenleyip kategorilere ayırarak kişiselleştirebilirsin. Ayrıca, 4K dahil HD yayınları izleyebilir, oynatma listelerini rahatlıkla izleyebilirsiniz.
Nasıl kullanılır:
Bu uygulama herhangi bir içerik sunmuyor. Android'ine Shamel TV kurduktan sonra M3U formatında IPTV kanal listesini ekleyip uygulama üzerinden oynatabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 7030Ekli dosyayı görüntüle 7031Ekli dosyayı görüntüle 7032Ekli dosyayı görüntüle 7033
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 7043
Ekli dosyayı görüntüle 7104Ekli dosyayı görüntüle 7105
Uzun süredir kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. İSS kaynaklı donmalar oluyordu, operatör değiştirdim, o da düzeldiEstağfurullah üstad , belkide biz bi yerde yanlış yapmışızdır . İndirip kullanan arkadaşlar dönüş yaparsa birlikte çözeriz sorunu.
sizce mac adresini karşı tarafa vermek doğru mutaracıdan panele mac adresi ve şifre ile giriş yapıp 5 adet m3u ekleyip kaydedin. uygulamadan istediğiniz seçip izleyin
Eklediğiniz m3u linklerini kontrol edin diye yazsam, başka oynatıcı da çalışıyor demezsiniz umarım.M3U linklerini ekliyorum ama hiçbir tepki vermiyor kral
Telefon ve tvbox ta kullanıyorum. m3u ları arayüz üzerinden giriyorum.sizce mac adresini karşı tarafa vermek doğru mu
Adı niye Shamel ? Ne demek?Shamel TV'in başlıca özellikleri
App Açıklaması:
Shamel TV, Android ve diğer uyumlu cihazlarında M3U formatındaki IPTV listelerine kolayca erişmeni ve bunları yönetmeni sağlayan bir multimedya oynatıcısı.
İşlevler:
Uygulama, M3U formatındaki IPTV listelerini destekliyor. Telefonlar, tabletler ve akıllı TV'ler ile uyumlu. Ana ekranını istediğin gibi düzenleyip kategorilere ayırarak kişiselleştirebilirsin. Ayrıca, 4K dahil HD yayınları izleyebilir, oynatma listelerini rahatlıkla izleyebilirsiniz.
Nasıl kullanılır:
Bu uygulama herhangi bir içerik sunmuyor. Android'ine Shamel TV kurduktan sonra M3U formatında IPTV kanal listesini ekleyip uygulama üzerinden oynatabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 7030Ekli dosyayı görüntüle 7031Ekli dosyayı görüntüle 7032Ekli dosyayı görüntüle 7033
Yine Milyon dolarlık bir soruAdı niye Shamel ? Ne demek?
Nasıl oluyortarayıcıdan eklediğiniz m3u linkleri ayni sayfada kontrol edebilirsiniz.
ücretsiz bulduğum serverleri ekliyorum sadece bi sorun yok şu ana kadar gayet iyi çalışıyo
Kendimi tekrarlayıp "Neden Şapel ?" diyerek , yine milyon dolarlık bir soru sormak istemiyorum.Yine Milyon dolarlık bir soruŞapel demek.
İsmini ben koymadımKendimi tekrarlayıp "Neden Şapel ?" diyerek , yine milyon dolarlık bir soru sormak istemiyorum.
eklediğin panele info yazan yere bas tüm bilgileri verir bilgi vermesse çalışmıyordurNasıl oluyor
Eline Emegine Saglik KardesimShamel TV'in başlıca özellikleri
App Açıklaması:
İşlevler:
Nasıl kullanılır: