sakultah
Paylaşımcı
- Konular
- 26
EvetWebview mi yapıyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
EvetWebview mi yapıyon
Dediklerimi ekle unutma
gerek yok bence çok kaşınan olursa sağlam token sistemi eklerimVpn engeli ekle, paket koruması ekle imza doğrulama ekle
Vpn engeli ve paket koruma eklemezsen bizim kullandığımız uygulamalar gibi yayın linklerini çekerler yine aynı mevzuya dönergerek yok bence çok kaşınan olursa sağlam token sistemi eklerim
Apcreator24 ile yaptımEklediğin paketleri de şifreli ekle
Onu bilmiyom web arayüzde kod eklemek için gerekli alan falan yok muApcreator24 ile yaptım
Dirket web view yaptım kimse kolay kolay giremez linklere paket adı doğrulama varOnu bilmiyom web arayüzde kod eklemek için gerekli alan falan yok mu
Bitince şutla bakıyım bi reklam falan ekledin mi bide onla uğraştırmaDirket web view yaptım kimse kolay kolay giremez linklere paket adı doğrulama var
Cihaz jail break değilse dışarıdan uygulama yükleyemezsiniz appstore da yayınlamak içinde ücret ödeyip geliştirici key almak zorundabide iphone için bir uygulama olsa rahat rahat izlesek
Ne apksi virüs bey VPN blok ekledim olana bak buneBitince şutla bakıyım bi reklam falan ekledin mi bide onla uğraştırma![]()
ustam beklemedeyizYakında açılacak
Hah tamam yine bi deneme yaparızNe apksi virüs bey VPN blok ekledim olana bak bune
Vay be neler varmış sjsjs
Bi kaç tanesi debug key var üstünde ondan birazda potansiyel risk taşıdığını söylüyor diğerleri net gözükmüyor ama tahminimce bilinmeyen yayıncı olduğu için
2019 çıkan uygulama 6 yıllıkBi kaç tanesi debug key var üstünde ondan birazda potansiyel risk taşıdığını söylüyor diğerleri net gözükmüyor ama tahminimce bilinmeyen yayıncı olduğu için