diziproo
Üye
- Konular
- 19
https : // trgoals1332 . xyz /Tr goals hızlı baya onu kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
https : // trgoals1332 . xyz /Tr goals hızlı baya onu kullan
valla üstad control a yaptım kopyala dedim, farklı bir m3u dosyasını not defteri ile düzenle deyip açtım içindekileri silip bu dosyayı yapıştırdım, ancak çalışmıyor, acaba nerede hata yapıyorum.Tümünü seç yap dosya içine kaydet
Düz URL kullansana dosya 2 gün sonra çöp olacak yayınlar çalışmayacakvalla üstad control a yaptım kopyala dedim, farklı bir m3u dosyasını not defteri ile düzenle deyip açtım içindekileri silip bu dosyayı yapıştırdım, ancak çalışmıyor, acaba nerede hata yapıyorum.
Hocam normal bi iptv playerda düz URL gayet güzel çalışıyor elinize sağlık, ancak ben android auto'da fermata auto uygulamasına yükleme yapmaya çalışıyorum, ancak sizin verdiğiniz url'yi girince kanallar görünmüyor, uzantısı.m3u olan url'leri görüyor meselaDüz URL kullansana dosya 2 gün sonra çöp olacak yayınlar çalışmayacak
Bir şey yapmam ona sunucuda önbellekte tutuyo dosyasıHocam normal bi iptv playerda düz URL gayet güzel çalışıyor elinize sağlık, ancak ben android auto'da fermata auto uygulamasına yükleme yapmaya çalışıyorum, ancak sizin verdiğiniz url'yi girince kanallar görünmüyor, uzantısı.m3u olan url'leri görüyor mesela
Linki alıp iptv player içine yazın yayın listesi gelir m3u olup olmaması önemli değil.bu link m3u değil ki php diye bir site açılıyor. hangi programla açılacak bu liste. m3u dosyası verseniz
zaten iptv programın içinden adresten ekle diyorum. index.php çıkıyor. bir kanal listesi gelmiyor. bunu hangi programla açıyorsunuz.Linki alıp iptv player içine yazın yayın listesi gelir m3u olup olmaması önemli değil.
Emeklerine Sağlık Kardeşim. Gayet Güzel Sıkıntısız Bir Şekilde Açılıyor Tüm Kanallar. Başarıların Daim Olsun.Eline Emegine Saglik Kardesim.
Televizozaten iptv programın içinden adresten ekle diyorum. index.php çıkıyor. bir kanal listesi gelmiyor. bunu hangi programla açıyorsunuz.
Teşekkürler ellerine sağlıkÇok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi
https://sakultah.org/canlıtv/index.php
Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar
Merhaba, televizo ile denedim hd kanallar da açtı. Tivimate gibi oldukça yaygın bir programda bu kanalların açmama sebebi nedir? ( sadece Hd kanallar açılmıyor)Başka uygulama ile deneyin
Hocam refefer sistemi var ondan kaynaklıMerhaba, televizo ile denedim hd kanallar da açtı. Tivimate gibi oldukça yaygın bir programda bu kanalların açmama sebebi nedir? ( sadece Hd kanallar açılmıyor)
Bu gece tamamen düzletcemUstam liste harika ötesi eline koluna sağlık fakat kanal sıralamasını önceki gibi yapar mısın? Bu son eklediğin mor kanalları sonlara koyar mısın zahmet olmazsa
Peki çözülemez mi?Hocam refefer sistemi var ondan kaynaklı