Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

valla üstad control a yaptım kopyala dedim, farklı bir m3u dosyasını not defteri ile düzenle deyip açtım içindekileri silip bu dosyayı yapıştırdım, ancak çalışmıyor, acaba nerede hata yapıyorum.
Düz URL kullansana dosya 2 gün sonra çöp olacak yayınlar çalışmayacak

Düz URL kullansana dosya 2 gün sonra çöp olacak yayınlar çalışmayacak
Hocam normal bi iptv playerda düz URL gayet güzel çalışıyor elinize sağlık, ancak ben android auto'da fermata auto uygulamasına yükleme yapmaya çalışıyorum, ancak sizin verdiğiniz url'yi girince kanallar görünmüyor, uzantısı.m3u olan url'leri görüyor mesela

Hocam normal bi iptv playerda düz URL gayet güzel çalışıyor elinize sağlık, ancak ben android auto'da fermata auto uygulamasına yükleme yapmaya çalışıyorum, ancak sizin verdiğiniz url'yi girince kanallar görünmüyor, uzantısı.m3u olan url'leri görüyor mesela
Bir şey yapmam ona sunucuda önbellekte tutuyo dosyası

bu link m3u değil ki php diye bir site açılıyor. hangi programla açılacak bu liste. m3u dosyası verseniz

bu link m3u değil ki php diye bir site açılıyor. hangi programla açılacak bu liste. m3u dosyası verseniz
Linki alıp iptv player içine yazın yayın listesi gelir m3u olup olmaması önemli değil.

Samsung Tizen TV SS İPTV, Android televizo ve m3u iptv, PC'De IPTVnator programlarına linki yapıştırdım Mor Kanallar Dahil %95 çalışıyor kanalların ne takılma ne bişey elinize sağlık hocam

Ustam liste harika ötesi eline koluna sağlık fakat kanal sıralamasını önceki gibi yapar mısın? Bu son eklediğin mor kanalları sonlara koyar mısın zahmet olmazsa

Çok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi

https://sakultah.org/canlıtv/index.php

Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar
Teşekkürler ellerine sağlık

Konuyu görüntüleyenler

Geri