Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler emeğine sağlık @sakultahÇok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi
https://sakultah.org/canlıtv/index.php
Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar
Direkt api adresi ile çekiyoruz tokenli yayın linkini sonrasında belli bir süre içinde bu linkleri yenileyip kendi sunucularımızda yayına veriyoruz böylece sizlerde sorunsuz yayın oluyo ama arka planda belli saatlerde ya da günlerde token sistemine göre oto link yenilemesi yapıyoruz yani benim kendi yaptığım ve kullandığım sistem bu şekilde muhtemelen @sakultah da böyle yapıyordur php ile apiden verileri çekip sunucudan dağıtım yapıp belli sürede arka planda oto link yeniletiyodur böylece kesintisiz yayın oluyo eğer yenilemeye denk gelirseniz maks 10 veya 20 sn takılma olur sonra devam eder o sırada bilin ki arka planda yeni linkler çekiliyodur tabi bu söylediklerim sunucuya yapılan ddos saldırıları dışındaTeşekkürler.kanal geçişleri gerçekten çok hızlı.mümkünse tarih TV yi de eklermisiniz.ayrıca bende kablo TV kullanıyorum.diğer odada izlemek için kanal adresleri nasıl alıyorsun.meslek sırrı değilse tabitekrar teşekkürler.
Teşekkürler.o zaman bu konu bu yaştan sonra beni aşar siz gençlerin eline emeğine sağlıkDirekt api adresi ile çekiyoruz tokenli yayın linkini sonrasında belli bir süre içinde bu linkleri yenileyip kendi sunucularımızda yayına veriyoruz böylece sizlerde sorunsuz yayın oluyo ama arka planda belli saatlerde ya da günlerde token sistemine göre oto link yenilemesi yapıyoruz yani benim kendi yaptığım ve kullandığım sistem bu şekilde muhtemelen @sakultah da böyle yapıyordur php ile apiden verileri çekip sunucudan dağıtım yapıp belli sürede arka planda oto link yeniletiyodur böylece kesintisiz yayın oluyo eğer yenilemeye denk gelirseniz maks 10 veya 20 sn takılma olur sonra devam eder o sırada bilin ki arka planda yeni linkler çekiliyodur tabi bu söylediklerim sunucuya yapılan ddos saldırıları dışında![]()
Denk geldi bı şekildeTeşekkürler.kanal geçişleri gerçekten çok hızlı.mümkünse tarih TV yi de eklermisiniz.ayrıca bende kablo TV kullanıyorum.diğer odada izlemek için kanal adresleri nasıl alıyorsun.meslek sırrı değilse tabitekrar teşekkürler.
Deniycemottplayer kullanıyorum linki yazıyorum eklenmiyor. linki tr karakter olmayan canlı yerine canli yazabilirmisin. birde php yerine m3u olabilirmi ottplayer php olduğundan kabul etmiyor sanıyorum.
bide bu uygulama 12 saatte bir linki kontrol ediyor daha erkeni kabul etmiyor.
E hocam forumda 1 kişi bile 6 saatde 1 linke girse güncelleme çeker ki o tokenler 1 günlük en az ben daha erken güncelleme yapıyomottplayer kullanıyorum linki yazıyorum eklenmiyor. linki tr karakter olmayan canlı yerine canli yazabilirmisin. birde php yerine m3u olabilirmi ottplayer php olduğundan kabul etmiyor sanıyorum.
bide bu uygulama 12 saatte bir linki kontrol ediyor daha erkeni kabul etmiyor.
EPG cekersem donar liste baya uzun oluyor ama yapılır uğraşılsaHocam yine harikalar yaratıyorsunuz. Bir gün girmedik hiç boş durmamışsınız. Maşallahınız var, nazar değmesin
Kolay mı bilmiyorum ama kablotv epg'sini de çektirecek şekilde dosya tepesine url eklemek mümkün olur mu? tvg-id leri çok kendine has. İsim eşleşmesi de biliyorsunuz yarısı oluyor yarısı olmuyor. Sıkıntılı operasyonel işler.
Eğer kendi epg'leri yoksa veya sizi gereksiz uğraştıracaksa gerek yok tabii.
Selamlar.
elinize emeğinize sağlıkÇok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar
Eline sağlık. Daha çok azeri kanallar ekleyebilir misin? TeşekkürlerVar mı istek
Merhaba, son eklenen mor kanalların ve diğerlerinin hd leri açılmıyor, bilgi. ( tivimate uygulamasında)Denk geldi bı şekilde
Başka uygulama ile deneyinMerhaba, son eklenen mor kanalların ve diğerlerinin hd leri açılmıyor, bilgi. ( tivimate uygulamasında)
hocam bunu m3u dosyasına nasıl dönüştürebiliriz?Çok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
Tümünü seç yap dosya içine kaydethocam bunu m3u dosyasına nasıl dönüştürebiliriz?