alikoo
Paylaşımcı
- Konular
- 9
Şuan çalışmıyor kanallar bi anda gitti bendeŞimdi bunları bu listeye eklyecem böylece sorunu çözecez inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şuan çalışmıyor kanallar bi anda gitti bendeŞimdi bunları bu listeye eklyecem böylece sorunu çözecez inşallah
Düzeldi tamamdr önbelleği temizledimŞuan çalışmıyor kanallar bi anda gitti bende
teşekkürler ekledim televizo'yaya bu liste cloudstream içinde eklenti olarak vardı sayenizde televizyo'yada eklemiş oldumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
burada bein kanalllari mevcut ayni kalitede
Mükemmel diye bir kelime var ya işte o kelimenin ötesinde bir şey yine yeniden harikalar yapmaya devam ediyorsunuz bazen bir şeyin güzelliğini anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır işte bu da onlardan biri işte sizin tüm yaptığınız çalışmalar için söylüyorum bu yorumumu bütün yaptıklarınızın altına kopyala yapıştır yaptığımı farz edin lütfen tüm emekleriniz için çok çok.....çok teşekkürler başarılarınızın devamını diliyorumÇok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi
https://sakultah.org/canlıtv/index.php
Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar
Büyük Harf Yazmayalım lütfen!...MÜKEMMEL DİYE BİR KELİME VAR YA İŞTE O KELİMENİN ÖTESİNDE BİR ŞEY YİNE YENİDEN HARİKALAR YAPMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ BAZEN BİRŞEYİN GÜZELLİĞİNİ ANLATMAYA KELİMELER KİFAYETSİZ KALIR İŞTE BU DA ONLARDAN BİRİ İŞTE SİZİN TÜM YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALAR İÇİN SÖYLÜYORUM BU YORUMUMU BÜTÜN YAPTIKLARINIZIN ALTINA KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIĞIMI FARZ EDİN LÜTFEN TÜM EMEKLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK.....ÇOK TEŞEKKÜRLER BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM![]()
Tamam özür dilerim bir arkadaş daha uyardı unutmuşum büyük harf yazmak yasak dı galiba dikkat ederim dalgınlığıma verin kusura bakmayınBüyük Harf Yazmayalım lütfen!...
Sonsuz teşekkürler rica mı yerine getirdiğiniz için bein spor ve diğer spor kanallarınıda eklediniz bu kadar kısa sürede beklemiyordum.Ama iş aşkınıza hayran kaldım tekrar ediyorum sonsuz teşekkürler kolay gelsin bundan sonra ki çalışmanızda başarılar diliyorumÇok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar
Hocam şimdi sizin işi halledecem api yapacamBüyük Harf Yazmayalım lütfen!...
Emeğine sağlık mükemmel olmuşÇok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
Dizi film eklemek saçma olur forumda bi arkadaş 6 ,7 k M3u listesi paylaşmış ona haksızlık etmiş olurumEmeğine sağlık mükemmel olmuş
Galiba yakında diziler filmler bölümü de gelecek gibi duruyor uğraşların ve çalışmalarınız için tekrar tekrar teşekkürler
Hocam şimdi sizin işi halledecem api yapacam
Ben görmedim pardon yardımcı olabilir misiniz o yazıyı bende göreyim teşekkür ederim hızlı cevap için emeklerinize sağlık tekrarDizi film eklemek saçma olur forumda bi arkadaş 6 ,7 k M3u listesi paylaşmış ona haksızlık etmiş olurum
Hocam herkes onu istiyor ne kanalı orası merak ettimeline sağlık harika birliste sadece tjk1 ve 2 lazım teşekkürler
At yarisi kanallariHocam herkes onu istiyor ne kanalı orası merak ettim
TJK 1 Türkiye TJK 2 yabancı at yarislariAt yarisi kanallari
Eklemem o zaman sapık gibi kumar oynayan var biri mailimi bulmuş bet reklamı teklif ediyor bu yüzden istemeyinAt yarisi kanallari
Sadece bir örnekBen görmedim pardon yardımcı olabilir misiniz o yazıyı bende göreyim teşekkür ederim hızlı cevap için emeklerinize sağlık tekrar