Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Çok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi

https://sakultah.org/canlıtv/index.php

Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar
Ellerine emeğine sağlık yalnız önerim var olabilir mi radyo bölümü olursa memnun oluruz

Burada yeniyim ve bu konularda fazla bilgim de yok. VLC ile çalıştırıyorum linkleri. Mesela yukardaki linki açmıyor. Açılan link nasıl bulabilirim? Ya da bu açılıyorsa VLC ile nasıl, tarif eden olur mu? Zahmetiniz için teşekkür ederim.

Bende zaten en iyisini yapmaya çalışıyorum 480 p Bein Sports 1 e alışmış herkes tüplü televizyon yayını gibi her şeyin iyisine uğraşıyoruz
Bein spor yok ki spor kanallarının içinde hatta istek var mı diye sormuşsunuz bende rica ettim eklermisiniz diye tabii 3 saat de bir liste güncelkenecek demişsiniz maç saatimi gelecek yayın onu bilmem ama sürekli açık olan bein spor eklemeniz mümkünse bir daha rica etmek isterim eklemeniz konusunda olursa da olmazsa da şimdiden teşekkürler

Bein spor yok ki spor kanallarının içinde hatta istek var mı diye sormuşsunuz bende rica ettim eklermisiniz diye tabii 3 saat de bir liste güncelkenecek demişsiniz maç saatimi gelecek yayın onu bilmem ama sürekli açık olan bein spor eklemeniz mümkünse bir daha rica etmek isterim eklemeniz konusunda olursa da olmazsa da şimdiden teşekkürler

burada bein kanalllari mevcut ayni kalitede

Konuyu görüntüleyenler

Geri