Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
decompression bomb
buluyor problem olurmu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Apcreator24 ile yapıldıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
decompression bomb
buluyor problem olurmu
Hocam anca deneme şansım oldu yayınlarda bir skinti göremedim eline sağlık ...Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 8552
Ekli dosyayı görüntüle 8553
• Android tv tamamen uyumlu
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari
Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar![]()
emeğinize sağlık canlı tv kısmı problemsiz çalışıyor film ve dizi kısmınıda en yakın zamanda görmek isteriz emeklerinize sağlık <3Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari
Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar![]()
Çok güzel yayınlar mükemmel emeğine sağlık şimdi test ettim teşekkür ederim bir ricam olurmu bilmem ama canlı yayın geri alma özelliği olabilir mi sadece soruWeb tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari
Ayni sorun bende de var. Ayrica uygulama simgesi gorunmuyor nvidia tv boxta.APK yi indirdim ..internet olmasina rağmen bağlantı yok diyor
Cep telefonunda da aynı hatayı alıyorum. İnternet bağlantınızı kontrol edin diyorAPK yi indirdim ..internet olmasina rağmen bağlantı yok diyor