SAKU TV İNDİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favorideki kanaldan geri ciktigimizda favoriden de çıkıyor. Bilgin olsun.

@sakultah ellerine sağlık güzel sade bir uygulama olmuş fakat bazı belgesel kanallarında örnek discovery vb çift dil olan kanallarda ingilizce ses çıkıyor sadece dil seçimi yapılmıyor player üzerinde onlara bir çözüm bulunursa güzel bir uygulama

Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim 😀

Ekli dosyayı görüntüle 8552

Ekli dosyayı görüntüle 8553

• Android tv tamamen uyumlu
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar 😁
Elıne saglık kardeşim

Windows pc de webden acmak için web linki var mı
eline sağlık bu arada

Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim 😀

• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar 😁
eline sağlık deniyelim bakalım neler çıkmış ortaya :)

• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Emekleriniz için teşekkürler 👍

@sakultah yayın çalışmada sorun yok kablo da sanırım 24 geri sarma yoktu vavoo ya diger ulkeleri de eklersen güzel olur bide player biraz sevimsiz gibi ilk giriş sanki web den bişe açar gibi neyse o önemli değil eline sağlık açılış için güzel :)

m3u olanlar çok iyidi hem görüntü hem kanal geçişleri çok iyidi yeni apk görüntü kalitesi düşük ve kanal degişince başa atıyor daha iyi olabilir teşekkür ederim iyi çalışmalar

teşekürler eline sağlık çok güzel olmuş yalnız kumanda üzerinden kanaları degiştire bilsek çok güzel olacak zamnla her şeyin düzelecegine inanıyorum
çok sağ olun

• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Eline sağlık

kablotv yayınlar çabuk açılıyor, vavootv ya geç yada hiç açılmıyor çoğu kanallar.

Film ve dizileri kendi server'ın da yayınlayacaksan boş zamanlarımda 4k film upload edebilirim

windows üzerinde android studio ile google tv android 11 ve 14 android tv 11 ve 14 sürümlerinde denedim gayet stabil ve hızlı

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-06-03 125144.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-03 125144.png
    44.6 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2025-06-03 125208.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-03 125208.png
    728.8 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2025-06-03 125229.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-03 125229.png
    906.1 KB · Görüntüleme: 34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri