Öneri 🕊️ Sadece size ait bir proxy ile Daddylive veya Vavoo kanallarını izlemek istemez misiniz? - ❷ Yöntem

Hocam github dan aldığım docker dosyasını yüklüyorum. Bu sizin verdiğiniz dosyalar sorunsuz çalışıyor, daddy için ayrı bir tane daha oluşturup docker dosyasını atıyorum ama building kısmında kalıyor.
Ayrıca oluşturmanıza gerek yok ki.
Aynı space her ikisi için de çalışıyor sonuçta.

üstad yapmışsın tertemiz de anlatmışsın unu hamuru da vermişsin bu böyle akarsa 2025 in en iyi paylaşımı diyebilirim bunu da verdikten sonra tv kısmı için daha ip vs para veren varsa da artık bişe demiyorum eline sağlık :D

bide cloudstream de kendi deponu yapma olayı da şu şekilde çözülse daha çözülücek bişe kalmaz😂😂😂😂

@QCerberusQ aklıma gelmişken GitHub deposundan aldım dediğiniz oradaki anlatım gibiyse DockerfileHF dosyasını alıp adını değiştiriyorsanız sorun olması normal. Oradan alıyorsanız bile onu değil direkt Dockerfile yazan dosyayı alıp kullanmalısınız.

@QCerberusQ aklıma gelmişken GitHub deposundan aldım dediğiniz oradaki anlatım gibiyse DockerfileHF dosyasını alıp adını değiştiriyorsanız sorun olması normal. Oradan alıyorsanız bile onu değil direkt Dockerfile yazan dosyayı alıp kullanmalısınız.
direkt dockerfile dosyasını alıyorum

@QCerberusQ bazen derleme uzun sürebilir ama hep öyle kalıyorsa bir şeyleri farklı yapmış olabilirsiniz.

@bij tam olarak ne yaptığınızı adım adım anlatırsanız sorunu daha net anlayabiliriz. Diğerlerinde olmayan ve sizde olan bu uyarı bir şeyi eksik yapmış olabileceğiniz düşündürüyor.
Hocam ben dosyayı zıpten çıkarmamisim çıkarıp 3 dosya hâlinde yapacak misim mesajı silmeyi unuttum emekleriniz için teşekkürler

Proxy yapmayı çalışıyordum

Hocam birde profilinize giremiyorum bir hatam mi oldu

üstad proxy adresini yaptım sanırım. ama listeleri yüklediğimde kanallar görünüyor ama oynatma yapamıyor. televizo ve sfvip player da denedim. neyi yanlış yapıyor olabilirim acaba. bir tahmininiz olur mu. sizin örnek olsun diye koyduğunuz 'vpn' yerine başka isim verdim ben. bu sorun mudur

Hocam ben dosyayı zıpten çıkarmamisim çıkarıp 3 dosya hâlinde yapacak misim mesajı silmeyi unuttum emekleriniz için teşekkürler

Proxy yapmayı çalışıyordum

Hocam birde profilinize giremiyorum bir hatam mi oldu
Anladım sorun buymuş demek ki neyse ki halletmişsiniz.

Profil konusunda gizlilik ayarlarımdan dolayı öyle görünüyor. Derseniz gizleyecek ne var, hiç bir şey yok doğrusu ;))

üstad proxy adresini yaptım sanırım. ama listeleri yüklediğimde kanallar görünüyor ama oynatma yapamıyor. televizo ve sfvip player da denedim. neyi yanlış yapıyor olabilirim acaba. bir tahmininiz olur mu. sizin örnek olsun diye koyduğunuz 'vpn' yerine başka isim verdim ben. bu sorun mudur
Hayır verdiğiniz isim herhangi bir isim olabilir bunun bir önemi yok.

Space'e girdiğinizdd sol üstte Proxy Started yazıyor mu?

işte liste yükleme aşamasında yaptığım bir hata var bence. bu konuda neredeyse hiç bilgim yok, tariflerinizle yaptım. daddylive ve vavoo listleri direk yükleyince çalışıyor ama kendi proxy imde çalışmadı bir türlü. url içinde değiştirdiğim yerler yanlış olabilir mi sizce

işte liste yükleme aşamasında yaptığım bir hata var bence. bu konuda neredeyse hiç bilgim yok, tariflerinizle yaptım. daddylive ve vavoo listleri direk yükleyince çalışıyor ama kendi proxy imde çalışmadı bir türlü. url içinde değiştirdiğim yerler yanlış olabilir mi sizce
Evet sorun orada muhtemelen.

Mesela içerisindeki kanallarda adres ile başlayan bir liste var diyelim.
Yapmanız gereken bu adreslerin önüne satırını eklemek.

Yani kanalların URL adresleri

....

Bu şekilde olmalı.

Aynı şey daddylive kanallarının linkleri için de geçerli. Önce sonra onlaırn linki.

Teşekkürler üstad, tekrar deneyip yapmaya çalışacağım 🙏

Teşekkürler üstad, tekrar deneyip yapmaya çalışacağım 🙏
Denemek için siz de editör sayfamı kullanın daha hızlı olur.
Sağ alttaki hazır liste butonuna basıp 3 lü Türkiye kanallarını açın.
Herhangi birini düzenle diyerek Steam URL adresi yerine bir tane vavoo ya da daddylive kanal linkini gösterdiğim proxy adresinizi önüne ekleyerek kaydedin.
Hala yeşil görünüyorsa açılacak demektir ve üzerindeki play butonuna basarak izleyebilirsiniz.

En hızlı test etme araçlarından biri olabilir bu gibi durumlar için.

üstad m3u web editörde dosya yükle diyerek kanal çalıştırabildim. pc de sfvip e yüklediğim liste görünüyor ama kanal açmıyordu. değiştirdiğim adresleri sürükleyip playerin içine atınca çalışıyor, ama her defasında sürüklemem gerekiyor.

üstad m3u web editörde dosya yükle diyerek kanal çalıştırabildim. pc de sfvip e yüklediğim liste görünüyor ama kanal açmıyordu. değiştirdiğim adresleri sürükleyip playerin içine atınca çalışıyor, ama her defasında sürüklemem gerekiyor.
Tamamdır demek ki proxy'de sorun yok.

Dosya olarak kullanacaksanız tüm listeyi tek dosyaya kaydedip çalma listesi oluştur diyerek onu ekleyebilirsiniz ama kullandığınız uygulamaları daha önce denemediğimden ne dersem yalan olur.

Benim önerim kendi adresinizle düzenlediğiniz listeyi dropbox veya GitHub gibi ücretsiz bir alana ekleyip URL olarak çalıştırın bu sorunu yaşamazsınız. GitHub olursa ortalarda görünebileceği için adresiniz diğer seçenekler daha iyi olabilir.
Hatta statik bir web sayfası desteği veren herhangi bir ücretsiz web hizmeti sayfasına da yükleyebilirsiniz. Size gerekecek olan dosyanın URL adresi neticede.

tamamdır üstad, demek ki çalma listesi oluşturmam lazım. bunu araştırıp yapınca olacak . çok teşrkkür ederim tekrardan. yyavaş da olsa başarmak güzel duygu.

Geri