Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Cidden İnce Düşünceniz için cok teşekkür ederim dediğiniz gibi uygulayacağımArkadaşlar merhaba.
Kısa süre önce forumda forum üyelerine özel ve kendisi beceremeyebilecek olanlar olabileceği için daddylive, daddylive events ve vavoo kanallarına ait VPN kullanmadan izlenebilecek URL adreslerini paylaştım.
Yapamayacağını düşünenler olabilir yaşı itibariyle o yüzden onların hali hazırda verdiğim URL adreslerini kullanmalarını öneririm. Fakat kendisi yapmak isteyenler için;
Referans ve kullanımı sağlayan GitHub depo sahibi ve ilgili depo adresi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Herkesin kendi başına yapabileceği bir proje olduğu için öğrenmek isteyenler için "Bu kadar basit miydi?" dedirtecek şekilde yöntemini göstereceğim.
ÖncelikleZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.adresine girip üye olmalısınız.
Üyelik ücretsizdir ve sadece bir e-posta adresiniz olması yeterlidir.
Üye olma işleminizi mailinize gelen aktifleştirme bağlantısına da tıklayıp tamamladıktan sonra web sitesinin ana sayfasına gidin.
Sol üstte New butonunu göreceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 8910
New butonuna bastıktan sonra açılacak olan seçeneklerden Space'e tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 8900
Açılacak olan sayfa oluşturacağınız Space bilgilerini gireceğiniz bölümü göreceksiniz. Tek yapmanız gereken kendinizce bir isim vermek. Bu ismi daha sonra değiştirebilecek olsanız da en baştan kısa ve manalı bir isim vermek doğru olabilir. Örnek resimde gösterdiğim gibi ben vpn yazdım mesela.
Diğer alanları doldurmanıza gerek olmadan space name alanına istediğiniz ismi verdikten sonra Select the Space SDK bölümünden Docker'ı seçin.
Sayfanın en altına inin ve Create Space butonuna basın.
Ekli dosyayı görüntüle 8901
Ekli dosyayı görüntüle 8902
Artık geriye sadece yükleyeceğimiz dosyalar kaldı.
Hemen sağ üstteki File yazan menüye tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 8904
Files'a girdiğiniz zaman karşınıza space alanınızdaki mevcut dosyaları göreceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 8905
Bu dosyaları hiç değiştirmeyin veya silmeyin. Onların size zararı olmadığı için aynı kalsınlar.
Görseldeki + Contribute butonuna bastığınızda açılacak olan menüden Create New File veya Upload Files seçerek ister kopyala yapıştır yaparak ve dosya adını kendiniz yazarak isterseniz ekleyeceğim dosyaları tek seferde Upload ederek yükleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 8906
Benim tavsiyem dosyalarda hiçbir kod değişikliği yapmanıza gerek olmadığı için ekleyeceğim dosyaları direkt olarak Upload Files'ı tıklayıp tek seferde tamamını yüklemeniz.
Çünkü bu işlemden sonra geriye sadece ilerlemeyi takip etmek kalacak.
Mesaja YuklenecekDosyalar.rar olarak eklediğim dosyaları dışarı çıkartın.
Upload files butonuna bastığınızda karşınıza bu ekran gelecek:
Ekli dosyayı görüntüle 8908
Üstteki işaretlediğim alana tıkladığınızda dosyaları yükleyebilmek için bilgisayarınız veya cihazınızın istediğiniz bölümüne gidin.
YuklenecekDosyalar.rar adlı dosya içerisinden dışarı çıkarttığınız Dockerfile, app.py ve requirements.txt dosyalarının hepsini seçin ve tamam deyin.
Dosyalar yüklenince alttaki işaretlediğim Commit changes to main butonu aktif olacak. Ona tıklayın ve space'inizin Building aşamasına geçmesini bekleyin.
Hemen sol üstte Ekli dosyayı görüntüle 8909Running yazan yerde Building ile başlar ve bir süre sonra Starting olur ve sorunsuzca çalışıyorsa Running olarak görünmeye başlar görseldeki gibi.
Eğer bu ibareyi görüyorsanız artık sizin de kendinize ait vavoo veya huhu gibi listeleri açabileceğiniz; daddylive listelerindeki kanalları açabileceğiniz birer proxy adresiniz var demektir.
Örneğin üye olduktan sonra kendinize verdiğiniz kullanıcı adınız SinetechForum oldu diyelim. Space oluştururken de örnekte gösterdiğim gibi vpn adıyla space oluşturdunuz.
Bu şu anlama geliyor demektir sizin için:
Artık vavoo.to veya huhu.to veya kool.to benzeri adreslerdeki içerikleri oynatmak için o içeriklerin url adreslerinden önce
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
bu satırı eklerseniz kendi space adresinizde çalıştırıyor olduğunuz proxy sayesinde sadece size ait olan bir proxy ile kullanabileceksinizdir.
Yani örneğin vavoo içerisindeki mor spor 1 kanallarından birinin adresini örnekteki şekilde hesaba ve space adresine sahip birisi bu şekilde listesine eklerse VPN olmadan izleyebilecektir.
ya da daddy mor 1 kanalının linkini
Gördüğünüz gibi iki farklı platform da olsa tek proxy adresi ile iki platformun kanallarını da izleyebileceksiniz.
Herhangi bir header, referrer gibi özellik eklemenize gerek yoktur.
Aynı kullanım şeklini daddylive kanal ve events içerikleri için de yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken gösterdiğim şekilde oluşturduğunuz huggingface kullanıcı adı ve space adresiyle kombine olmuş proxy url adresini kullanmak ve bu içerikleri sorunsuzca izleyebilmek.
Benim paylaştığım vavoo ve daddy listelerini indirirseniz eğer içerisindeki proxy url adreslerini tek seferde tümünü değiştir diyerek kendi adresinizle kullanırsanız en azından aklınızda kapanır mı veya çabuk patlar mı düşüncesi kalmaz.
@tahalayer , bu yöntemi sizin de kullanmanızı rica ederim. Böylece diğer sayfalardan almak yerine kendi adreslerinizi kullanabilirsiniz. Alırsa başkaları sizden alır kullanırlar artık
Kendi uygulamasına bu kanalları eklemeyi düşünen veya isteyen herkesin anlattığım yöntem ile kendi adresini oluşturup kullanmasını özellikle rica ediyorum. Böylece herkese açık olan listeyi kullanmak zorunda kalanlar için hiçbirimiz bir sorun teşkil etmeyiz.
Herkese iyi eğlenceler şimdiden.
Tr golas sadece Türkiye'de çalışıyoreline sağlık @Latte 1 2 sorum olucak bu proxylerimiz biz kulalndıkça kapanmaz mı veya kapansa yeniliyebiliyoruz dimi ücretsiz ? bunu trgls de filan denedim sanırım olmuyor sadece daddy ve vavoo da mı kullanabiliyoruz?
ya o zaten surekli değiştiriyor url ben bununla o tff yı aşar mı diye denıycektım selçuk da geçiyor aslında valla bu proxy işi akarsa kasmadan müthiş bir paylaşım kimseden bekelemden ben şu kablotv yi de aynı şekilde yaaprmıyımd edim senin gibi de sanki orda farklı bişe yapmak mı lazım?Tr golas sadece Türkiye'de çalışıyor
Vallaha herkese açık aynı şekilde kablo TV paysalan olmasa paylaşırım herkes faydalansinya o zaten surekli değiştiriyor url ben bununla o tff yı aşar mı diye denıycektım selçuk da geçiyor aslında valla bu proxy işi akarsa kasmadan müthiş bir paylaşım kimseden bekelemden ben şu kablotv yi de aynı şekilde yaaprmıyımd edim senin gibi de sanki orda farklı bişe yapmak mı lazım?
Kabloyu proxy ile geçirsen yine arkada sakultah ile uyguladığımız yöntemin uygulanması gerekiyor yayınlar tokenli linkten geliyor bu tokeni belirli aralıklarda çekmek gerek yoksa proxyde olsa yayın patlar. Kablo için proxy niye ben onuda anlamadım.ya o zaten surekli değiştiriyor url ben bununla o tff yı aşar mı diye denıycektım selçuk da geçiyor aslında valla bu proxy işi akarsa kasmadan müthiş bir paylaşım kimseden bekelemden ben şu kablotv yi de aynı şekilde yaaprmıyımd edim senin gibi de sanki orda farklı bişe yapmak mı lazım?
onu şimdilik kerim halletti sen yazın tadını çıkar hocam ben bu proxyi kablo tv yi tokensiz olarak ayapbilirmiyim onu merak ettim yani sen proxy li paylaşınca id ile yapıyoduk bunu ben nasıl yapabilirimVallaha herkese açık aynı şekilde kablo TV paysalan olmasa paylaşırım herkes faydalansin
heh tam onu dedim ya s sportu güzel tek işe yarayan bir ara baya akmıştı bir ssp1 ve 2 vardı bir yerden gelen o baya çalıştı şuan kbl tv de olan sabit guzel o iş nasıl tokenlide uzun hikaye mi onu merak ettim işte bunlar hep boşluktanKabloyu proxy ile geçirsen yine arkada sakultah ile uyguladığımız yöntemin uygulanması gerekiyor yayınlar tokenli linkten geliyor bu tokeni belirli aralıklarda çekmek gerek yoksa proxyde olsa yayın patlar. Kablo için proxy niye ben onuda anlamadım.![]()
onu şimdilik kerim halletti sen yazın tadını çıkar hocam ben bu proxyi kablo tv yi tokensiz olarak ayapbilirmiyim onu merak ettim yani sen proxy li paylaşınca id ile yapıyoduk bunu ben nasıl yapabilirim
atıyorum şunu düşünZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.buraya id li kablotv yapmak senin gibi
Kablo yayınlarında token sistemi var arka planda sakultahta bende kendi sunucumuzda belirli saatte token çekiyoruz. Mesela ben kendi sunucumda 45 ya da 46 saate bir yayınları yeniden çekiyorum böylece token yenilemiş oluyorum sonra bu yayını sunucumdan dağıtıyorum kullanıyorum. Burada bilerek paylaşmadım çünkü windows vds sunucu üstünden yaptığım için ve yayınları sunucudan çıkardığım için çok yük biniyo sunucu kaldırmayabilir 3 gb ram var sunucuda Windows kullanıyor arka planda diğer yaptığım işler kullanıyor bide kablo kullanıyor fazla yük olunca sunucu donuyo o yüzden kendim kullanıyorum.heh tam onu dedim ya s sportu güzel tek işe yarayan bir ara baya akmıştı bir ssp1 ve 2 vardı bir yerden gelen o baya çalıştı şuan kbl tv de olan sabit guzel o iş nasıl tokenlide uzun hikaye mi onu merak ettim işte bunlar hep boşluktan![]()
yok onu bu latte sistemi ile çözüyor daddy de o da tamam ben biraz token işine de dalmak istedim hızımı alamadımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu şekil nasış yapabılırız dıyo arkadaşımız vavoo yayınlarını
Evet onlara özel hazırlanmış kodları. Yani liste içerisinde onlara özel arıyor liste elemanlarını.eline sağlık @Latte 1 2 sorum olucak bu proxylerimiz biz kulalndıkça kapanmaz mı veya kapansa yeniliyebiliyoruz dimi ücretsiz ? bunu trgls de filan denedim sanırım olmuyor sadece daddy ve vavoo da mı kullanabiliyoruz?
Hocam github dan aldığım docker dosyasını yüklüyorum. Bu sizin verdiğiniz dosyalar sorunsuz çalışıyor, daddy için ayrı bir tane daha oluşturup docker dosyasını atıyorum ama building kısmında kalıyor.@QCerberusQ bazen derleme uzun sürebilir ama hep öyle kalıyorsa bir şeyleri farklı yapmış olabilirsiniz.
@bij tam olarak ne yaptığınızı adım adım anlatırsanız sorunu daha net anlayabiliriz. Diğerlerinde olmayan ve sizde olan bu uyarı bir şeyi eksik yapmış olabileceğiniz düşündürüyor.