Şabanoğlu Şaban Filmi Hakkında Goygoy...

Thanos

Paylaşımcı
Konular
58
Selamlar.

Hani filmde şöyle replikler geçiyor;

- Dur! Kimdir O?!
Parola!
+ Benim evladım, Kumandanın Hüsamettin!
- Ahh! Canım Kumandanım, gecenin bu vakti sokakta ne işin var?
+ Şöyle, biraz dolaşayım, dedim de...

'' Şöyle, biraz dolaşayım, dedim de...'' 🤨 Banan hiç inandırıcı gelmedi! :ROFLMAO:

Soru şu; Sizce Kumandan Hüsamettin gecenin o vakti sokakta ne arayordu?

Düşmana bilgi mi sızdırıyordu?

Filmden ve hikyaeden bağımsız, hayal-gücünüzü kullanın! ;)

Sorudan bağımsız olarak belirtmek isterim ki Şabanoğlu Şaban filmi bana göre Türk Sinema Tarihinin salt komedi olarak Tosun Paşa filmi ile beraber en iyi iki filminden biridir. Özellikle filmin ilk 15 dakikalık askerde geçen bölümü en komik bölümdür. Keşke tamamı askerde geçen bir film yapsaymış aynı kadro.

Sorudan bağımsız olarak belirtmek isterim ki Şabanoğlu Şaban filmi bana göre Türk Sinema Tarihinin salt komedi olarak Tosun Paşa filmi ile beraber en iyi iki filminden biridir. Özellikle filmin ilk 15 dakikalık askerde geçen bölümü en komik bölümdür. Keşke tamamı askerde geçen bir film yapsaymış aynı kadro.
Yok öyle'' Sorudan bağımsız'' diyip edabiyat yaparak, kaçmak... Zekanı kullanarak mizahi bir cevap vermeni bekliyoruz. :D

Belki uyanık 3 kişi bulabilirim diye dolaşıyordu. Okey için 4 kişi lazım ya ;)
Muharebede de ilk önce o yaralanıyordu, yaranlamadığı halde. Bir de Şaban, düşman çadırına giderken de; o'nun çadırına giriyordu.
Kesin ajandı. :ROFLMAO:
Belki de zamparalıktan geliyordu gece o saatte. Bakışlarına baktığında bir şey sakladığı belli. :)

Muharebede de ilk önce o yaralanıyordu, yaranlamadığı halde. Bir de Şaban, düşman çadırına giderken de; o'nun çadırına giriyordu.
Kesin ajandı. :ROFLMAO:
Belki de zamparalıktan geliyordu gece o saatte. Bakışlarına baktığında bir şey sakladığı belli. :)
Sargılı eliyle tel çitleri aşması bu ihtimali biraz azaltıyor gibi :)

Geri