🔔 Rütbe sisteminde değişiklik yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzleyicisin işte @patr0n ne yorum yapıyorsun?@dehakan7 gibi paylaşımcı değiliz maalesef…
Hocam kışkırtmaya devam ederseniz bu üyeliğiniz de sizin yüzünüzden sonlanacak. Konuya 10 tane açıklama yazdık hala izleyiciyiz deyip yanınıza da adam çekmeye çalışıyorsunuz. Anlamamakta ısrar edecekseniz konuyu sizin açınızdan kilitleyelim.

@dehakan7 Tam forumcu adam. Foruma da çok yakışıyor. Bence bu tür forumları Dehakan gibi adamlar ayakta tutuyor. Hatta forum olmadan önce Dehakan vardı, forum Dehakan'ın üzerine kuruldu. :)

Örnek mesaj sayıları ve rütbeler nasıl olsun mesela.

Kimse kimse yüzünden üyelik kapatmaz, kendi davranışlarınız yüzünden olmuştur. Arkadaşımızın bir sürü paylaşımı var, ayrıca güzel bir şeyi takdir etmek de çoğu zaman bir şey paylaşmak kadar değerli, hızlıca mesaj geçmişine şöyle bir baktım, gayet de pozitif ve paylaşım yapan insanı da motive edecek şeyler yazmış, bir çoğumuzdan daha faydalı olduğu kesin.
aktif mesaj sayıları ne kadar bilmiyorum.
Mesaj SayısıRütbeAçıklama
0 - 10📡 Yeni KullanıcıForuma yeni katılmış üyeler.
11 - 50📺 IPTV ÇaylağıIPTV hakkında temel bilgileri öğrenenler.
51 - 150🎥 Kanal TakipçisiIPTV kullanımında deneyim kazananlar. bu ek olarak her kanal takipçisine de verilebilir
151 - 300📡 Yayın SeverIPTV dünyasında aktif kullanıcılar.
301 - 600🔧 IPTV UzmanıBağlantılar, oynatıcılar ve ayarlar konusunda bilgili üyeler.
601 - 1000🏅 Yayın UstasıForumda sıkça paylaşım yapan ve topluluğa katkı sağlayan üyeler.
1001 - 2000👑 IPTV EfsanesiForumda uzmanlaşmış, yeni üyelere rehberlik edenler.
2001 - 5000🚀 Streaming ProfesörüIPTV konusunda en üst düzey bilgiye sahip, forumda prestijli bir konumda olanlar.
5001+🌍 IPTV PatronuForumda en yüksek seviyeye ulaşmış elit kullanıcılar.
  • Özel Rütbeler:
    • 🛠 Destek Ekibi → Yönetici ve moderatörlere özel.
    • 🔥 Efsane Üye → Yıllardır forumda aktif olan, büyük katkılar sağlayan üyeler için.

Bunlar yapay zeka önerisi sadece başlıklarda değişiklik yapılabilir diye düşünüyorum iptv uzmanı değil de forum uzmanı ya da iptv efsanesi değilde forum efsanesi gibi. Güncel mesaj sayılarını bilmediğim için yapay zekaya mesaj sayısı veremedim o kendisi bir aralık oluşturdu gerekli düzenlemeler yapılırsa sizin içinde uygunsa değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

Başlıkla alakasız mesaj.
Örnek mesaj sayıları ve rütbeler nasıl olsun mesela.

Kimse kimse yüzünden üyelik kapatmaz, kendi davranışlarınız yüzünden olmuştur. Arkadaşımızın bir sürü paylaşımı var, ayrıca güzel bir şeyi takdir etmek de çoğu zaman bir şey paylaşmak kadar değerli, hızlıca mesaj geçmişine şöyle bir baktım, gayet de pozitif ve paylaşım yapan insanı da motive edecek şeyler yazmış, bir çoğumuzdan daha faydalı olduğu kesin.
Smart İptv konusuydu.Ben ücretli aldığımı ve mod bu apkda kesinlikle olmaz dedim.Mod herşeyde olur,hadi arkadaşlar yüklenin bulalım dedi..Böyle söylemedi tabiki onu yazmayacağım.Bulamadılar tabiki.Hiç paylaşımcı biri değil,herkese laf yetiştiren biri.Seviyosanızda sizin takdiriniz.Engellemeyi bilmiyordum başka üyelik açtım ordada takıştık.3. de engellemeyi gördüm.

51 - 150🎥 Kanal TakipçisiIPTV kullanımında deneyim kazananlar. bu ek olarak her kanal takipçisine de verilebilir
301 - 600🔧 IPTV UzmanıBağlantılar, oynatıcılar ve ayarlar konusunda bilgili üyeler.
601 - 1000🏅 Yayın UstasıForumda sıkça paylaşım yapan ve topluluğa katkı sağlayan üyeler.
2001 - 5000🚀 Streaming ProfesörüIPTV konusunda en üst düzey bilgiye sahip, forumda prestijli bir konumda olanlar.
  • Özel Rütbeler:
    • 🔥 Efsane Üye → Yıllardır forumda aktif olan, büyük katkılar sağlayan üyeler için.

Bunlar yapay zeka önerisi sadece başlıklarda değişiklik yapılabilir diye düşünüyorum iptv uzmanı değil de forum uzmanı ya da iptv efsanesi değilde forum efsanesi gibi. Güncel mesaj sayılarını bilmediğim için yapay zekaya mesaj sayısı veremedim o kendisi bir aralık oluşturdu gerekli düzenlemeler yapılırsa sizin içinde uygunsa değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
Yapay zekaya bizim arkadaşlar da sordu, hepsi olabilir.

Dediğim gibi konunun etrafından uzaklaşmadan, kimseye taş atmadan ve kimseyi kışkırtmadan ve tabii ki "İZLEYİCİ" tabirinden bizim de hoşlanmadığımızı bilerek diğer arkadaşlarımız da öneriler getirebilirler.

Başlıkla alakasız mesaj. 2. tekrar
  • Özel Rütbeler:

1700 mesaj,2734 tepkime puanın var kral..

1700 mesaj,2734 tepkime puanın var kral..
Yukarıda bunu da konuştuk, beğeni puanlarına göre ekstralar (istediği tagi almak gibi) hakkında da konuşuyoruz. Hala kışkırtmaya çalışıyorsunuz.

Bunları not alıyoruz, sabah iş var, okul var, tüm isteklerinizi yazabilirsiniz.

Şimdilik iyi geceler herkese.
reis bunuda not al rutbesi artanin maasina zam yapiyonmu ben emekliyim ssk istemem 🤣🤣🤣🤣🤣

Ek olarak:
Moderatörlerin üye başlık teması gibi olabilir mi arka plan sarı yerine beyaz olsa moderatörler gibi bi çerçeve olsa o zaman yazı rengi siyah kalabilir ama yazı puntosu bi tık yükseltilebilir.

Bazı konular doğrudan dile getirilmese de, sizlerin bilmesi gereken bazı detaylar var. Yeni rütbe sistemi üzerine yapılan değişiklikler, yalnızca birkaç dakikalık bir kararın sonucu değil. Sizler rütbe değişimiyle ilgili fikirlerinizi beyan ederken, aynı anlarda yönetim ekibi de arka planda yaklaşık beş saat boyunca fikir alışverişine devam etti. "Neler yapabiliriz, neyi nasıl daha adil hale getirebiliriz?" sorularını enine boyuna tartıştık.

Bu süreçte @Sinetech hiçbir zaman "-şu böyle olacak, şu şöyle olsun" gibi kesin ifadeler kullanmadı. Aksine, "bu konuda ne yapabiliriz, nasıl daha iyi hale getirebiliriz?" diyerek sürekli sizlerin görüşlerini ön planda tutarak bizim görüşlerimizi de sordu . Son karar ise yönetimin ortak bir kararı olarak şekillendi ve şekillenmeye de devam edecektir.

Ayrıca, @patr0n ’un ve diğer aktif kullanıcıların emekleri ve katkıları asla göz ardı edilemez. @Latte , @Lapsetur ve adını anmadığım diğer değerli üyeler de bu topluluğun önemli bir parçasıdır. Unutmayın, sadece dosya paylaşımı değil, fikir paylaşımı da bir katkıdır ve bir kesime gereksiz gibi görünen mesajlar bile başka bir kesim için değerli bir bilgi olabilir. Rütbeler yalnızca semboliktir, asıl değerli olan sizsiniz...

Ancak, bu durumu provokasyon amacıyla tartışma ortamına çevirmek kabul edilemez. Forum konusunu konusundan ısrarla saptırmaya çalışarak kişisel hedeflemelere sürüklemeye çalışan iki üyenin (-ki @Sinetech öncesinde de uyarmasına rağmen kişi ayrıştırma çabalarına devam ettiler!) banlanması, bu nedenle onlar için kaçınılmaz bir sonuç oldu. Herkesin emeğine saygı göstermek zorundayız.

Rütbeler konusu da dahil olmak üzere görüş, öneri ve isteklerinizi Forum Hakkında bölümden paylaşabileceğinizi hatırlatarak konuyu kilitliyorum, gerekli görürse sevgili @Sinetech tekrar açar.

Lütfen bu platformun bir bilgi paylaşım ve dayanışma ortamı olduğunu unutmayalım. Hepinize iyi forumlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri