İzleyicisin işte @patr0n ne yorum yapıyorsun?@dehakan7 gibi paylaşımcı değiliz maalesef…Ekli dosyayı görüntüle 3904
Ek olarak bu üye başlığı ortalanabilir mi böyle bi garip gözüküyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İzleyicisin işte @patr0n ne yorum yapıyorsun?@dehakan7 gibi paylaşımcı değiliz maalesef…Ekli dosyayı görüntüle 3904
Hocam kışkırtmaya devam ederseniz bu üyeliğiniz de sizin yüzünüzden sonlanacak. Konuya 10 tane açıklama yazdık hala izleyiciyiz deyip yanınıza da adam çekmeye çalışıyorsunuz. Anlamamakta ısrar edecekseniz konuyu sizin açınızdan kilitleyelim.İzleyicisin işte @patr0n ne yorum yapıyorsun?@dehakan7 gibi paylaşımcı değiliz maalesef…
aktif mesaj sayıları ne kadar bilmiyorum.Örnek mesaj sayıları ve rütbeler nasıl olsun mesela.
Kimse kimse yüzünden üyelik kapatmaz, kendi davranışlarınız yüzünden olmuştur. Arkadaşımızın bir sürü paylaşımı var, ayrıca güzel bir şeyi takdir etmek de çoğu zaman bir şey paylaşmak kadar değerli, hızlıca mesaj geçmişine şöyle bir baktım, gayet de pozitif ve paylaşım yapan insanı da motive edecek şeyler yazmış, bir çoğumuzdan daha faydalı olduğu kesin.
Mesaj Sayısı | Rütbe | Açıklama |
---|---|---|
0 - 10 | ![]() | Foruma yeni katılmış üyeler. |
11 - 50 | ![]() | IPTV hakkında temel bilgileri öğrenenler. |
51 - 150 | ![]() | IPTV kullanımında deneyim kazananlar. bu ek olarak her kanal takipçisine de verilebilir |
151 - 300 | ![]() | IPTV dünyasında aktif kullanıcılar. |
301 - 600 | ![]() | Bağlantılar, oynatıcılar ve ayarlar konusunda bilgili üyeler. |
601 - 1000 | ![]() | Forumda sıkça paylaşım yapan ve topluluğa katkı sağlayan üyeler. |
1001 - 2000 | ![]() | Forumda uzmanlaşmış, yeni üyelere rehberlik edenler. |
2001 - 5000 | ![]() | IPTV konusunda en üst düzey bilgiye sahip, forumda prestijli bir konumda olanlar. |
5001+ | ![]() | Forumda en yüksek seviyeye ulaşmış elit kullanıcılar. |
Smart İptv konusuydu.Ben ücretli aldığımı ve mod bu apkda kesinlikle olmaz dedim.Mod herşeyde olur,hadi arkadaşlar yüklenin bulalım dedi..Böyle söylemedi tabiki onu yazmayacağım.Bulamadılar tabiki.Hiç paylaşımcı biri değil,herkese laf yetiştiren biri.Seviyosanızda sizin takdiriniz.Engellemeyi bilmiyordum başka üyelik açtım ordada takıştık.3. de engellemeyi gördüm.Örnek mesaj sayıları ve rütbeler nasıl olsun mesela.
Kimse kimse yüzünden üyelik kapatmaz, kendi davranışlarınız yüzünden olmuştur. Arkadaşımızın bir sürü paylaşımı var, ayrıca güzel bir şeyi takdir etmek de çoğu zaman bir şey paylaşmak kadar değerli, hızlıca mesaj geçmişine şöyle bir baktım, gayet de pozitif ve paylaşım yapan insanı da motive edecek şeyler yazmış, bir çoğumuzdan daha faydalı olduğu kesin.
Yapay zekaya bizim arkadaşlar da sordu, hepsi olabilir.aktif mesaj sayıları ne kadar bilmiyorum.
Mesaj Sayısı Rütbe Açıklama 0 - 10 Yeni Kullanıcı
Foruma yeni katılmış üyeler. 11 - 50 IPTV Çaylağı
IPTV hakkında temel bilgileri öğrenenler. 51 - 150 Kanal Takipçisi
IPTV kullanımında deneyim kazananlar. bu ek olarak her kanal takipçisine de verilebilir 151 - 300 Yayın Sever
IPTV dünyasında aktif kullanıcılar. 301 - 600 IPTV Uzmanı
Bağlantılar, oynatıcılar ve ayarlar konusunda bilgili üyeler. 601 - 1000 Yayın Ustası
Forumda sıkça paylaşım yapan ve topluluğa katkı sağlayan üyeler. 1001 - 2000 IPTV Efsanesi
Forumda uzmanlaşmış, yeni üyelere rehberlik edenler. 2001 - 5000 Streaming Profesörü
IPTV konusunda en üst düzey bilgiye sahip, forumda prestijli bir konumda olanlar. 5001+ IPTV Patronu
Forumda en yüksek seviyeye ulaşmış elit kullanıcılar.
- Özel Rütbeler:
- 🛠 Destek Ekibi → Yönetici ve moderatörlere özel.
Efsane Üye → Yıllardır forumda aktif olan, büyük katkılar sağlayan üyeler için.
Bunlar yapay zeka önerisi sadece başlıklarda değişiklik yapılabilir diye düşünüyorum iptv uzmanı değil de forum uzmanı ya da iptv efsanesi değilde forum efsanesi gibi. Güncel mesaj sayılarını bilmediğim için yapay zekaya mesaj sayısı veremedim o kendisi bir aralık oluşturdu gerekli düzenlemeler yapılırsa sizin içinde uygunsa değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
1700 mesaj,2734 tepkime puanın var kral..aktif mesaj sayıları ne kadar bilmiyorum.
Mesaj Sayısı Rütbe Açıklama 0 - 10 Yeni Kullanıcı
Foruma yeni katılmış üyeler. 11 - 50 IPTV Çaylağı
IPTV hakkında temel bilgileri öğrenenler. 51 - 150 Kanal Takipçisi
IPTV kullanımında deneyim kazananlar. bu ek olarak her kanal takipçisine de verilebilir 151 - 300 Yayın Sever
IPTV dünyasında aktif kullanıcılar. 301 - 600 IPTV Uzmanı
Bağlantılar, oynatıcılar ve ayarlar konusunda bilgili üyeler. 601 - 1000 Yayın Ustası
Forumda sıkça paylaşım yapan ve topluluğa katkı sağlayan üyeler. 1001 - 2000 IPTV Efsanesi
Forumda uzmanlaşmış, yeni üyelere rehberlik edenler. 2001 - 5000 Streaming Profesörü
IPTV konusunda en üst düzey bilgiye sahip, forumda prestijli bir konumda olanlar. 5001+ IPTV Patronu
Forumda en yüksek seviyeye ulaşmış elit kullanıcılar.
- Özel Rütbeler:
- 🛠 Destek Ekibi → Yönetici ve moderatörlere özel.
Efsane Üye → Yıllardır forumda aktif olan, büyük katkılar sağlayan üyeler için.
Bunlar yapay zeka önerisi sadece başlıklarda değişiklik yapılabilir diye düşünüyorum iptv uzmanı değil de forum uzmanı ya da iptv efsanesi değilde forum efsanesi gibi. Güncel mesaj sayılarını bilmediğim için yapay zekaya mesaj sayısı veremedim o kendisi bir aralık oluşturdu gerekli düzenlemeler yapılırsa sizin içinde uygunsa değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
Yukarıda bunu da konuştuk, beğeni puanlarına göre ekstralar (istediği tagi almak gibi) hakkında da konuşuyoruz. Hala kışkırtmaya çalışıyorsunuz.1700 mesaj,2734 tepkime puanın var kral..
hocam bu yapay zekaya ait dediğim gibi mesaj aralıklını bilmediğim için aralık veremedim o rastgele belirledi o yüzden öyle1700 mesaj,2734 tepkime puanın var kral..
Bunu da hallettik.Ekli dosyayı görüntüle 3904
yazı puntosu bi tık büyük olsa ve rengi beyaz olsa ?Bunu da hallettik.
Bunları not alıyoruz, sabah iş var, okul var, tüm isteklerinizi yazabilirsiniz.yazı puntosu bi tık büyük olsa ve rengi beyaz olsa ?
hayırlı geceler.Bunları not alıyoruz, sabah iş var, okul var, tüm isteklerinizi yazabilirsiniz.
Şimdilik iyi geceler herkese.
reis bunuda not al rutbesi artanin maasina zam yapiyonmu ben emekliyim ssk istememBunları not alıyoruz, sabah iş var, okul var, tüm isteklerinizi yazabilirsiniz.
Şimdilik iyi geceler herkese.