patr0n
Geliştirici
- Konular
- 44
Hocam ben tepkimin sebebini açıklamıştım şayet @Latte de aynı şekilde açıkladı. Biz zaten bunun bir ayrıcalık olmadığını biliyoruz hatta ta en başında bile tecrübeli üye olduğumuzda ben bir ayrıcalığımızın olmadığını dile getirmiştim. Açıkçası ben biraz göze hitap etsin böyle renkli ışıklı mışıklı gibi bir şey olsun falan istedim.Düşüneceğim bir şey yok. Hoşunuza gitmiyorsa komple kaldırırız olur biter.
Latte ve patr0n en fazla tepkiyi vermiş. Onlar da dediğim gibi kısa süre sonra zaten Paylaşımcı olacaklar. Siz 5 aylık bir site için kısa süreli hemen bir şey olsun istiyorsunuz. Ama zaman ilerledikçe zaten bu sistem oturacak. O zaman anlayacaksınız.
Ha diğer üyelerin yorumu göz önüne alındığı vakit zaten onlar söylenecek şeyi söylemişler ben yanlış anlaşılırım diye söylemek istemedim ama haklılar. Burada herkesin yaptığı paylaşım ortada herkes ona göre bir üye başlığı veya rütbe ne derseniz ona sahipti. Ama şimdi tecrübeli üyeden izleyiciye düşmüş gibi bir şey oldum bilmiyorum ben öyle hissettim. Kıdem kaybetmiş gibi hissettim kendimi.
İlk gördüğümde kendi kendime şey dedim; "Galiba vaziyet artık seyirci modunda takılmak gerektiğini söylüyor" dedim. Tepkim birazda bundan kaynaklı. Ha yok kaldıralım dersenizde amenna kaldırabilirsiniz takdir sizin. Bizim forum içi paylaşımlarımız belli. Bizi yanlış anlamayın biz forumun iyiliğini düşünüyoruz bunun için gelişmesi açısından elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz şayet elimizden bu tür konularda sadece fikir beyan etmek geliyor onuda size iletiriyoruz.
Benim tag ve rütbe sistemi hakkında ki görüşüm insanlara konu açmaya, yardımcı olmaya, bilgi paylaşmaya ikna edici bir sistem olması yönünde, bu şekilde aksine hareket olacağını düşünüyorum tabi bu benim şahsi görüşüm söylediğim gibi takdir yine siz forum yöneticilerinin.