Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artı olarak reis vavo izlerken 30 saniyede bir durup gri ekran olup tekrar geliyor sağlam bir güncelleme lazım kumanda desteğine önem verilmeli tavsiye olarak
reis reset olayini cozdum ilk vavoya kumada ile tam ekranken kanal degisimi ekledim ama kumandanin geri tusuna basinca koddan atamiyi cozemedim yapay zeka ozellik mevcut deyip kodu yenilemiyor artik butona basip cikacan

spor şifresi soket iyi seyirler
apk guncellendi

hangi kanalda oldugunuz bellirli oldun diye kod ekledim tum apk boyle full kumanda destekli
telegram adresimiz budur

olacakEkli dosyayı görüntüle 3186Ekli dosyayı görüntüle 3187Ekli dosyayı görüntüle 3188Ekli dosyayı görüntüle 3189

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @parstv
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi
ellerine saglık

Artı olarak reis vavo izlerken 30 saniyede bir durup gri ekran olup tekrar geliyor sağlam bir güncelleme lazım kumanda desteğine önem verilmeli tavsiye olarak
reis arti olarak wuffy player bolumundede vavoo yyainlari mevcut hemde sikintisiz calisiyor germay de bar fransada var

Screenshot 20250315 224903

reis arti olarak wuffy player bolumundede vavoo yyainlari mevcut hemde sikintisiz calisiyor germay de bar fransada var

Ekli dosyayı görüntüle 5649
meraba kardeşim roket tv de senin sanirim bunu indirdim şüan ama senin fars tv apk sini telegramim olmadiğindan malesef indiremedim eğer mumkunse apk dosyasını veya apk indire bileceğim güncel siteniz varsa paylaşabilirmisiniz hem boylelikle isteyen güncel sürümünüzü oradan indirip daha aktif olmasi sağlana bilir diye düşünüyoum..... saygı ve sevgilerimle

bu roket apk programi indirdim burdan fakat güncelliği gittimi hiçbir vavoo kanali açmadi yoksa ben tv demi sorun var ( vp yok ) sorun vpn olmayışımıdır

bu roket apk programi indirdim burdan fakat güncelliği gittimi hiçbir vavoo kanali açmadi yoksa ben tv demi sorun var ( vp yok ) sorun vpn olmayışımıdır
vavoo vpn olmadan calismiyor malesef vavoo 1 vavavoo 2 turk 3, bunlar vavoo yayini birde wuffy player bolumunde var vavoo hepsi aktif ama vpn olmadan acmiyor turknet kullanici si isen wiffi ayarlarindan statick yapman yeterli o zaman sorunsuz izleniyor

vavoo vpn olmadan calismiyor malesef vavoo 1 vavavoo 2 turk 3, bunlar vavoo yayini birde wuffy player bolumunde var vavoo hepsi aktif ama vpn olmadan acmiyor turknet kullanici si isen wiffi ayarlarindan statick yapman yeterli o zaman sorunsuz izleniyor
ben turktellekom kullanıcısıyım sevgili kardeşim vpn olmadan ne yapabilirim veya bu vpn dediğin şeyi nerden bulabilirim saygi ve sevgilerimle

ben turktellekom kullanıcısıyım sevgili kardeşim vpn olmadan ne yapabilirim veya bu vpn dediğin şeyi nerden bulabilirim saygi ve sevgilerimle
reis basit bi olay playstora vpn yaz ucretsiz olanindan indirip kur zaten baslat butonuna basinca ekraninda her ayrintiyi yaziyor android tv icinse turbo vpn yi onerorim cunku android tv lerde her vpn olmuyor vpn yi acip kumandadan geri cikinca vpn kendino kapatiyor bir cogu veya interneti kesiyor ekranda baglantiniz koptu hatasi veriyor android tv lerde

reis basit bi olay playstora vpn yaz ucretsiz olanindan indirip kur zaten baslat butonuna basinca ekraninda her ayrintiyi yaziyor android tv icinse turbo vpn yi onerorim cunku android tv lerde her vpn olmuyor vpn yi acip kumandadan geri cikinca vpn kendino kapatiyor bir cogu veya interneti kesiyor ekranda baglantiniz koptu hatasi veriyor android tv lerde
TURBO VPN demeniz iyi oldu sevgili kardeşim çünkü vpn konusunda bilgim nerdeyse sıfır diyebilirim
ben şimdi hemen kurmaya çalişayım kardeşim umarım becerebilirim tıkanirsam yazmama iznin olur umarım kardeşim
saygılarımla

sevgili kardeşim tekrardan merhabalar smart tv ye indirmekte zorlanında bende turbo vpn i bilgisayarıma indirip kurmaya çaliştim
ücretsiz bölümünü sectim fakat 11 saat gibi bi zaman tanidi bu sanirim sinirli ölçüde ücretsizdir 11 saat sonra ücret isteyeceğini düşünüyorum düşüncem doğrumudur bilmiyorum kardeşim yoksa sınırsız ücretsiz baska bi kurulum yontemi var midir kardeşim ?
saygılarımla

sevgili kardeşim tekrardan merhabalar smart tv ye indirmekte zorlanında bende turbo vpn i bilgisayarıma indirip kurmaya çaliştim
ücretsiz bölümünü sectim fakat 11 saat gibi bi zaman tanidi bu sanirim sinirli ölçüde ücretsizdir 11 saat sonra ücret isteyeceğini düşünüyorum düşüncem doğrumudur bilmiyorum kardeşim yoksa sınırsız ücretsiz baska bi kurulum yontemi var midir kardeşim ?
saygılarımla
var usta croma index/of/apk yaz ilk cikan sirada index var orda prenium vpn ler var

burasi bir cok kisinin isine yarar

uygulamaya yaptirdigimiz bod la artik vavoo to huhu.to oha to kool.to
yayonlari bir arada yayinlar vpn ile aciliyor veriler anlik geldigi icin kesildi atladi derdi yok ustamizin eline saglikScreenshot 20250319 105400

emeğine sağlık ah birde şu vpn derdi olmasa ;)

Mrb ustad uygulamada vpn ile yayınları açamıyorum player ekranında kaliyor

Mrb ustad uygulamada vpn ile yayınları açamıyorum player ekranında kaliyor
playerde kaliyorsa usta once bi verileri temizle istersen ayarlarda girip uygulama verilerini bi sil gene acmazsa vpn iş yapmiyor demektir bendeki saglayici turknet tv nin wifi ayarlari statick yapmak bana yetiyo acmasi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri