Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uygulama logosu ana ekrana gelmiyor. Geldigi zaman deneyecegim. Turk uygulamalari konusunda hassasim 50 tane kurdum sildim. Sadece inat ve rec mevcut su an bende.

Uygulama logosu ana ekrana gelmiyor. Geldigi zaman deneyecegim. Turk uygulamalari konusunda hassasim 50 tane kurdum sildim. Sadece inat ve rec mevcut su an bende.
reis yeni bi apk hazirlaniyor bir kac gune biter ins bunu kapatacagiz efsane pars tv geri dönecek

reis yeni bi apk hazirlaniyor bir kac gune biter ins bunu kapatacagiz efsane pars tv geri dönecek
usta golge tv panellerin olduğu gibi ınatın s+plus kadar iyi tv dizileri ve platformların klasörker içinde web sitesi yönlendirmesiz olanı örnek bilgi filan tarzı veya ınat tarzı bişe yaparsan hepsini silebilirim reklamı da koy girişte filan destek olsun emek veriyosunuz neticede ama bu tarz bişe yaparsan :)

Screenshot 20241207 111941

uygulamanin giris munusunu degistirdik guzel oldu

NOT PARS TV HAZİR OLANA KADAR BUNDAN DEVAM EDECEGİZ BİZDE USTAMİZİN İŞİNİN BİTMESİNİ BEKLİYOK

Bu var bende klavye ve air mouse 3 senedir , şimdilik sorun yok 2 pilli :)

hocam hepinizin emeğine sağlık sızlerden bır rıcam olacak bilgisayarımda masa östü video ve dosyalarımı silmişim geri dünüşümdede silmişim video ve dosyalarımı nasıl geri getirebilirim varsa bir program ismini bana yazarsanız çok memnun olurum

uygulamanin ilk gorseli bu daha ici dolmasi lazim

GÜNCELLEME NOTLARİ
.TABİ TV YE 24 SAAT GERİ SARMALİ 1080P YAYİNLAR EKLENDİ GOZLERİ YORMASİN DİYE

UYGULAMADA PLAYER DEGİSİKLİGİ YAPİLDİ
CALİSMAYAN KANALLAR SİLİNDİ
SPORDAKİ ANKA OLANLAR VAVOO DAN YAYİN CEKMEKTE ACİLİSİ BİRAZ UZUN SURUYO 40 SANİYE KADAR AMA TAKİLMADAN DEVAM EDİYO

PLAYERDEKİ KAPATMA SORUNUNU İNŞ ÇOZDUK
İYİ SEYİRLER

GÜNCELLEME NOTLARİ

SPORDAKİ ANKA OLANLAR VAVOO DAN YAYİN CEKMEKTE ACİLİSİ BİRAZ UZUN SURUYO 40 SANİYE KADAR AMA TAKİLMADAN DEVAM EDİYO

İYİ SEYİRLER
Tesekkur ler eline sağlık kardesım

GÜNCELLEME NOTLARİ

İYİ SEYİRLER
bu hazır olmayan uygulama mı eski uygulama mı?

Bi önerim olucak yabancı spor kanalları gelirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler ve s sport da bazı maçlar plus altın veriliyor. Onu da yapa bilirsin.

s+plus inat tv gibi verebilicek 1 uygulama öne çıkarır dizileri de klasör klasör içersinden açabilen bilgin gibi inat gibi yine bunlar olan uygulamalar şuan farkettiri world bölümü gölge de olan ulkelerın futbol kanalları attıyorum portekiz sport 1 gibi şuan bunları yapan uygulama öne çıkar gerisi kopyala yapıştır oluyor eskiden anka gölge ile hemen hemen aynıydı tercih edilebiliyodu

Ellerine sağlık güzel olmuş bide geçişleri belirgin olsa hangi icon,un üzerinde olduğun çok zor anlaşılıyor.

s+plus inat tv gibi verebilicek 1 uygulama öne çıkarır dizileri de klasör klasör içersinden açabilen bilgin gibi inat gibi yine bunlar olan uygulamalar şuan farkettiri world bölümü gölge de olan ulkelerın futbol kanalları attıyorum portekiz sport 1 gibi şuan bunları yapan uygulama öne çıkar gerisi kopyala yapıştır oluyor eskiden anka gölge ile hemen hemen aynıydı tercih edilebiliyodu
golgede var hepsi golgeye bi garezin mi var 😁

golgede var hepsi golgeye bi garezin mi var 😁

aynen ama golge tv de olmayanlarda var bende misal iptv 1 deki sinema kanallari iptv 2 deki dinamik sinemelar benim tek sikintim player ve gorselim iyi degil yeni apk hazirlaniyo kumanda uyumlu iyi playerli o zaman daha farkli icerikler eklenir

herşey imkan meselesi yoksa bende biliyom vavoo nun veya benzeri uygulamalarin iptv yayinlarini nasil binlerce kisi kullansada takilmadigini benim ad hıdır elimden gelen budur

Son düzenleme:
Dostlar önce şunu bilin bu uygulamayi yapmamdaki amac hobby her hangi bir reklam veya ticari amac gutmuyorum mumkunse uygulamayi baska yerlerde paylaşmayın biz bize yeteriz kulanmak isteyen yuklesin kullansin istemeyenin canı sagolsun

uygulamaya giriş
şifreniz
(soket) iyi seyirler

NOT: SİNEMA DA BULUNAN TEST YAZAN YAYİN 18+ YAYİNLARIN GİRİŞİDİR UYGULAMA ŞİFRESİ İLE AYNIDIR

Reiz senin gibi adamların yeri ayrı yabancılarda çok fazla penguen dost buluyorda türkiyede de çok az gibi geliyor bana ama lütfen kodiye eklenti yapmayada çalışın web apple beraber cloudstream kodi var işte milyon APK dosyası aramayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri