Taktım ama tıklama yapmıyortaktik yok usta normal fare ile tikliyom kablosuz fare ile gecen gun bi arkadas soruyordu viasat nature turkce ekledim Ekli dosyayı görüntüle 1265
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Taktım ama tıklama yapmıyortaktik yok usta normal fare ile tikliyom kablosuz fare ile gecen gun bi arkadas soruyordu viasat nature turkce ekledim Ekli dosyayı görüntüle 1265
reis yeni bi apk hazirlaniyor bir kac gune biter ins bunu kapatacagiz efsane pars tv geri dönecekUygulama logosu ana ekrana gelmiyor. Geldigi zaman deneyecegim. Turk uygulamalari konusunda hassasim 50 tane kurdum sildim. Sadece inat ve rec mevcut su an bende.
İnsallah kardesım sabırsızlıkla bekliyoruz simdiden elıne sağlık kardeşimreis yeni bi apk hazirlaniyor bir kac gune biter ins bunu kapatacagiz efsane pars tv geri dönecek
usta golge tv panellerin olduğu gibi ınatın s+plus kadar iyi tv dizileri ve platformların klasörker içinde web sitesi yönlendirmesiz olanı örnek bilgi filan tarzı veya ınat tarzı bişe yaparsan hepsini silebilirim reklamı da koy girişte filan destek olsun emek veriyosunuz neticede ama bu tarz bişe yaparsanreis yeni bi apk hazirlaniyor bir kac gune biter ins bunu kapatacagiz efsane pars tv geri dönecek
güzel mobil mi bu ? yeni uygulama konusunda ne düşünüyosun oluru var mı dediklerimin
hocam hepinizin emeğine sağlık sızlerden bır rıcam olacak bilgisayarımda masa östü video ve dosyalarımı silmişim geri dünüşümdede silmişim video ve dosyalarımı nasıl geri getirebilirim varsa bir program ismini bana yazarsanız çok memnun olurumBu var bende klavye ve air mouse 3 senedir , şimdilik sorun yok 2 pilli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tesekkur ler eline sağlık kardesımGÜNCELLEME NOTLARİ
.TABİ TV YE 24 SAAT GERİ SARMALİ 1080P YAYİNLAR EKLENDİ GOZLERİ YORMASİN DİYE
UYGULAMADA PLAYER DEGİSİKLİGİ YAPİLDİ
CALİSMAYAN KANALLAR SİLİNDİ
SPORDAKİ ANKA OLANLAR VAVOO DAN YAYİN CEKMEKTE ACİLİSİ BİRAZ UZUN SURUYO 40 SANİYE KADAR AMA TAKİLMADAN DEVAM EDİYO
PLAYERDEKİ KAPATMA SORUNUNU İNŞ ÇOZDUK
İYİ SEYİRLER
bu hazır olmayan uygulama mı eski uygulama mı?GÜNCELLEME NOTLARİ
.TABİ TV YE 24 SAAT GERİ SARMALİ 1080P YAYİNLAR EKLENDİ GOZLERİ YORMASİN DİYE
UYGULAMADA PLAYER DEGİSİKLİGİ YAPİLDİ
CALİSMAYAN KANALLAR SİLİNDİ
SPORDAKİ ANKA OLANLAR VAVOO DAN YAYİN CEKMEKTE ACİLİSİ BİRAZ UZUN SURUYO 40 SANİYE KADAR AMA TAKİLMADAN DEVAM EDİYO
PLAYERDEKİ KAPATMA SORUNUNU İNŞ ÇOZDUK
İYİ SEYİRLER
golgede var hepsi golgeye bi garezin mi vars+plus inat tv gibi verebilicek 1 uygulama öne çıkarır dizileri de klasör klasör içersinden açabilen bilgin gibi inat gibi yine bunlar olan uygulamalar şuan farkettiri world bölümü gölge de olan ulkelerın futbol kanalları attıyorum portekiz sport 1 gibi şuan bunları yapan uygulama öne çıkar gerisi kopyala yapıştır oluyor eskiden anka gölge ile hemen hemen aynıydı tercih edilebiliyodu
yok gayet seviyorum arkadaşımız uygulama hazırlıyor dıye bu arada apple kalsötu olarak yok ve splus 1 ınat deüil gerı kalan herşey de gölge iyigolgede var hepsi golgeye bi garezin mi var![]()
golgede var hepsi golgeye bi garezin mi var![]()
Reiz senin gibi adamların yeri ayrı yabancılarda çok fazla penguen dost buluyorda türkiyede de çok az gibi geliyor bana ama lütfen kodiye eklenti yapmayada çalışın web apple beraber cloudstream kodi var işte milyon APK dosyası aramayalımDostlar önce şunu bilin bu uygulamayi yapmamdaki amac hobby her hangi bir reklam veya ticari amac gutmuyorum mumkunse uygulamayi baska yerlerde paylaşmayın biz bize yeteriz kulanmak isteyen yuklesin kullansin istemeyenin canı sagolsun
uygulamaya giriş
şifreniz
(soket) iyi seyirler
NOT: SİNEMA DA BULUNAN TEST YAZAN YAYİN 18+ YAYİNLARIN GİRİŞİDİR UYGULAMA ŞİFRESİ İLE AYNIDIR
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.