Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok geniş yelpaze maddi durumunuz ile alakalı gücünüz nedir nasıl özelliklerde istiyorsunuzSelam arkadaşlar renkli yazıcı alacağım da önerilerinizi bekliyorum
Aynısı bende de var , ofiste kullanıyoruz, çip derdide yok doldur doldur kullanbrother yazıcı var bizde renksiz yazıyor memnunuz tavsiye ederim 1211w modeli
Teşekkürler hocamYazıcıları lazer ve püskürtmeli olarak ikiye ayırabiliriz.
Lazer yazıcılar daha kaliteli ve hızlı baskı sağlar. Ama çıktı başına maliyet fazladır.
Püskürtmeli yazıcılar ise daha ekonomik yazıcılardır. Ama baskı hızı biraz daha yavaş ve kalite biraz daha düşüktür.
Tabi ben bunları reklamcı/baskı işiyle uğraşan biri olarak söylüyorum. Eğerki az çıktı alacaksanız püskürtmeli yazıcılar sizleri ekonomik olarak işinizi görecektir.
Canon ve epson’un püskürtmeli yazıcılarını bütçenize göre inceleyebilirsiniz. Epson daha az arıza/hata verir.
Öneri istemişsin ama nerede ne amaçla kullanacağını yazmamışsın örnek evde mi küçük işletmede mi yada neler yazdırmaz istiyorsun sıradan yazı sayfalarımı yüksek çözünürlüklü renkli baskılar mı bunları bilipamacına uygun bir yazıcı al derimSelam arkadaşlar renkli yazıcı alacağım da önerilerinizi bekliyorum
Epson L3251 en ideali. Yıllardır fotoğraf baskısı için kullanıyoruz. 2 gün önce 1 tane daha aldık.5 6 bin tl bandında bütçe
Selam arkadaşlar renkli yazıcı alacağım da önerilerinizi bekliyorum