Renkli yazıcı önerisi

alikoo

Paylaşımcı
Konular
10
Selam arkadaşlar renkli yazıcı alacağım da önerilerinizi bekliyorum

Yazıcıları lazer ve püskürtmeli olarak ikiye ayırabiliriz.

Lazer yazıcılar daha kaliteli ve hızlı baskı sağlar. Ama çıktı başına maliyet fazladır.

Püskürtmeli yazıcılar ise daha ekonomik yazıcılardır. Ama baskı hızı biraz daha yavaş ve kalite biraz daha düşüktür.

Tabi ben bunları reklamcı/baskı işiyle uğraşan biri olarak söylüyorum. Eğerki az çıktı alacaksanız püskürtmeli yazıcılar sizleri ekonomik olarak işinizi görecektir.

Canon ve epson’un püskürtmeli yazıcılarını bütçenize göre inceleyebilirsiniz. Epson daha az arıza/hata verir.

5 6 bin tl bandında bütçe

Epson EcoTank L3252 Wi-Fi + Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı​

brother yazıcı var bizde renksiz yazıyor memnunuz tavsiye ederim 1211w modeli

Yazıcıları lazer ve püskürtmeli olarak ikiye ayırabiliriz.

Lazer yazıcılar daha kaliteli ve hızlı baskı sağlar. Ama çıktı başına maliyet fazladır.

Püskürtmeli yazıcılar ise daha ekonomik yazıcılardır. Ama baskı hızı biraz daha yavaş ve kalite biraz daha düşüktür.

Tabi ben bunları reklamcı/baskı işiyle uğraşan biri olarak söylüyorum. Eğerki az çıktı alacaksanız püskürtmeli yazıcılar sizleri ekonomik olarak işinizi görecektir.

Canon ve epson’un püskürtmeli yazıcılarını bütçenize göre inceleyebilirsiniz. Epson daha az arıza/hata verir.
Teşekkürler hocam

Epson iyidir. Kartus maliyetiniz sıfır gibi..Epson orjinal mürekkep almak zorunda değilsiniz.Ben 5 yıldır kullanıyorum ve geçenlerde çip süresi doldu uyarısı verdi.Onuda serviste sıfırlıyorlar ama internetten araştırınca bedava hallediliyormuş,kendim hallettim.Kafanın tıkanma sorunu hiç yok.Bir defa yaz tatilinde güneş gören yerde kaldı ve yazmadı.Detaylı temizlik programını çalıştırdım ve hemen açtı.PC ile hiç işiniz yok.Herşeyi telefondan halledebiliyorsunuz.Çocuk sürekli kullanıyor ve mürekkep derdi hiç yok.Bende L4150 modeli var ve çok memnunum.

Herkese teşekkür ederim

Selam arkadaşlar renkli yazıcı alacağım da önerilerinizi bekliyorum
Öneri istemişsin ama nerede ne amaçla kullanacağını yazmamışsın örnek evde mi küçük işletmede mi yada neler yazdırmaz istiyorsun sıradan yazı sayfalarımı yüksek çözünürlüklü renkli baskılar mı bunları bilipamacına uygun bir yazıcı al derim
evde ara sıra kullanacak bile olsan kartuşlu alma kartuşlar yazıcı ile aynı fiyat tanklı al hızlı çıktı almak istiyorsan lazer yazıcı al ofis gibi yerlerde çok baskı almak istiyorsan tonerli yada lazer yazıcı alman uygun olur

Canon PIXMA G3470 Çok Fonksiyonlu Renkli Mürekkep Tanklı Siyah Yazıcı/Tarama ve Fotokopi/Wifi (Canon Eurasia Garantili)​

Kullandığım cihaz çok memnunum.

Brother T 520 aldım çok güzel herkes bilmez brother'ı ama çok kalitelidir

Bu devirde tanklı yazıcılar varken -bence- başka bir seçenek alınmaz. En az 3-4 senedir Canon G3400 kullanıyorum, tek tük bazı renkler tıkanıyor (uzun süre baskı almayınca), onu da temizlik ile çözmek çok kolay.

Fotoğraf baskı kalitesi de çok iyi. Videolarda arka fonda duran A4 boyutundaki tüm posterlerin baskılarını bu yazıcı ile aldım. Kaliteli kağıda çok güzel baskı alıyor.

Ayrıca orijinal mürekkepleri çok ucuz, tam bir set ile 10 bin sayfadan fazla baskı alabiliyorsunuz.

Geri