[Rehber] Vizyona: Android TV & Telefon için Film/Dizi İzleme Kataloğu – Türkçe Altyazı, İntro Atlama

Uygulamayı kurdum, deneme amaçlı ana sayfadaki Spiderman filmini açtım. Sanırım kült flmlerdeki holy spider ile eşleşti. Kaynak değiştirince düzeldi. Kaynaklarda filmin çok değişik kalitede versiyonları var. Altyazısı İngilizce gömülü olan, ilk sinema çekimi vs, elle kaynak seçmek daha iyi gibi. Kolay gelsin1000145447.png

Uygulamayı kurdum, deneme amaçlı ana sayfadaki Spiderman filmini açtım. Sanırım kült flmlerdeki holy spider ile eşleşti. Kaynak değiştirince düzeldi. Kaynaklarda filmin çok değişik kalitede versiyonları var. Altyazısı İngilizce gömülü olan, ilk sinema çekimi vs, elle kaynak seçmek daha iyi gibi. Kolay gelsinEkli dosyayı görüntüle 33479

Bazı kaynaklarda problem mevcut bunları gidereceğiz hocam bilgi için çok teşekkürler 🙏

Fevkalade nuvio kullanıcı olarak söylüyorum fevkalade eksiklikler mutlaka olacaktır çalışmalarınız için tebrik ediyorum boş muhabbetlere takılmayın telegram grubuna katıldım size sonsuz destek

Şümdi denedim süper. Resmen nuvioya çap atlatılmış, herşey hazır. Eline yüreğine sağlık
Brocum sağolasın süper walla cloudstrem patladktn sonra abonesi oldum umarım sıkıntısız devam eder ellerin dert görmesin sağlık ve sıhhatler olsun aradıklarını çoğuna ulaştım süper yaww basit hızlı ve 16lık ttnet ile bile sorunsuz.
Başarılar bombaaa yawww.
Çok iyi olmuş elinize sağlık. İndirme özelliği de olsa harika olurdu.
Fevkalade nuvio kullanıcı olarak söylüyorum fevkalade eksiklikler mutlaka olacaktır çalışmalarınız için tebrik ediyorum boş muhabbetlere takılmayın telegram grubuna katıldım size sonsuz destek

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏

Hocam teşekkür ederim. Arama butonundan dizilere bakmış mıydınız. Bir çok dizi aslında mevcut ama eksik varsa bana DM'den iletebilirsiniz.

Çok teşekkürler hocam.
Özür dilerim,fazla
Hocam teşekkür ederim. Arama butonundan dizilere bakmış mıydınız. Bir çok dizi aslında mevcut ama eksik varsa bana DM'den iletebilirsiniz.

Çok teşekkürler hocam.
Haklıymışsın, özür dilerim. Çok detaylı bakmamışım. Biraz daha kurcalayıp aklımdaki dizileri yazınca hepsi varmış. Eksik bulursam yazarım. Eleştiri için yazmamıştım, daha iyi olması için bir öneriydi sadece. Ellerine sağlık.

Özür dilerim,fazla

Haklıymışsın, özür dilerim. Çok detaylı bakmamışım. Biraz daha kurcalayıp aklımdaki dizileri yazınca hepsi varmış. Eksik bulursam yazarım. Eleştiri için yazmamıştım, daha iyi olması için bir öneriydi sadece. Ellerine sağlık.
Yok hocam estağfurullah tabii ki de 🙏🏻 bu öneriyi dikkate alıp yeni versiyonda ana sayfayı daha dolu göstereceğiz

Çok güzel olmuş uygulama. Eline emeğine sağlık dostum.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri