Emeğine sağlık hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim. Çevrenize önerirseniz çok sevinirim. Google Play'de olmadığımız için böyle şeyler kulaktan kulağa büyüyor biliyorsunuzMuazzam olmuş ustam elinize sağlık
Hocam bence bu tartışmayı sürdürmeye gerek yok. Cümleniz bile manipülatif. Oradaki mesajınızda sizi bundan dolayı değil üslubunuzdan dolayı engelledik. Lütfen emeğimize leke sürdürmeyin sonlandırın konuyu. X'te yaptığınız paylaşımın SS'i de duruyor.Çok yavaş açılıyor dedik diye gruptan engelleyende gelmiş buraya![]()
Leke falan sürdüğüm yok. Açılmıyor dediğim film için, bilgim olmadığından dolayı daha sinemada yeni yayına alındığının. Gidip sohbet grubunda yaptığınız dalga geçercesine yorumunuz bu şekilde diyaloga sürüklüyor. SS almanıza gerek yok ben silmedim yorumumu çünküHocam bence bu tartışmayı sürdürmeye gerek yok. Cümleniz bile manipülatif. Oradaki mesajınızda sizi bundan dolayı değil üslubunuzdan dolayı engelledik. Lütfen emeğimize leke sürdürmeyin sonlandırın konuyu. X'te yaptığınız paylaşımın SS'i de duruyor.
Herhangi bir şekilde dalga geçilmedi hocam. Diğer konulardaki memnuniyetsiz ve tepkili yazılarınız da iletişim dilinizi çok açık şekilde belli ediyor. Uygulamamı beğenmek ya da kullanmak zorunda değilsiniz. Paylaşımıma leke sürmeyin lütfen. İstediği cevabı almadığında "her yere şikayet edeceğim" tehdidi savuran biriyle konuyu daha fazla uzatmayacağım. İyi günlerLeke falan sürdüğüm yok. Açılmıyor dediğim film için, bilgim olmadığından dolayı daha sinemada yeni yayına alındığının. Gidip sohbet grubunda yaptığınız dalga geçercesine yorumunuz bu şekilde diyaloga sürüklüyor. SS almanıza gerek yok ben silmedim yorumumu çünkü![]()
Hocam o cihazla alakalı bir durum olabilir mi acaba. İlk defa böyle bir bildirim geldi de onun için söylüyorum. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım tabiiAndroid box açılışta direk bu uygulamayı açıyor. Nasıl iptal ederim. Cihaz hiremco matador plus
Yok ediyorum zaten btk dahil her yere gerekli bildirimlerde bulundum. Merak etmeyin.Herhangi bir şekilde dalga geçilmedi hocam. Diğer konulardaki memnuniyetsiz ve tepkili yazılarınız da iletişim dilinizi çok açık şekilde belli ediyor. Uygulamamı beğenmek ya da kullanmak zorunda değilsiniz. Paylaşımıma leke sürmeyin lütfen. İstediği cevabı almadığında "her yere şikayet edeceğim" tehdidi savuran biriyle konuyu daha fazla uzatmayacağım. İyi günler
Yöneticilerimiz uygun görürse çok mutlu olurum tabiiDüşünce ve yapım olarak cidden Başarılı ve pratik bir uygulama olmuş eline sağlık
*Forumda öne çıkanlar da yer edinir umarım , başarılar
Çok teşekkürler hocam. Oto kaynak eklemesi bulunuyor. Her gece tarayıp kaynak ekliyoruz. Eklememizi istedikleriniz varsa burada özel mesajdan ya da telegramdan iletebilirsiniz.kısacası mükemmel bir uygulama ama daha fazla kaynak eklenebilir
hocamYok ediyorum zaten btk dahil her yere gerekli bildirimlerde bulundum. Merak etmeyin.
Uslup en büyük efendiliktir geçmişi bilmediğiniz için konuşabiliyorsunuz. Şansın telegram grubunu görüp katıldım. Film kaynaklarının geç açıldığını söyledim yorumumu sildi. Ardından sohbet grubunda daha yayınlanmayan filmi açmaya çalışıyor diye kendince küçümsüyor. Bende X platformunda gönderisine yorum yaptım orda yalvararak kullanıcı çekmeye çalışıyor ama en ufak sözde söz sahibi kendi diye engelliyor. Bana insan gibi açıklamasını yapsa öyle birşey olmayacak zaten. Kaynak açılmıyor dedim sadece. Ve şundan emin olun ki burda da yetkisi olsa kendince susturup engelleyecek. Her neyse kullanıcılardan ben verdiğim rahatsızlık için özür dilerim. Geliştiriciden değil. Bu konu daha fazla söz laf olmasın diye kapatılmıştır benim nezdimde. Tüm kullanıcılara iyi forumlar dilerim.hocam
mesela Apkyı şikayet edip kapatıp elinize ne geçecek
burada her beğenmediğimizi şikayet etsek olurmu
insanlar burada emek verip ücretsiz sunuyorlar
bu tür şeyler yapmayın
beğenmeyebilirsiniz kimse kimseye zorla izletirmiyor
lakin şikayet ile tehdit etme diğer paylaşımcı arkadaşlarada sıkıntı olur
saygılar
Tv ve telefon 2 ayrı cihaz olarak düşündük hocam. İleride ek bir özellik olarak ekleyebiliriz şu an stabil bir sürüm peşinde koşturuyoruzÜstat hesap girişini 3 cihaza çıkarmayı düşünüyor musunuz size bi sakıncası olmazsa
2 TV bi tablet var da bekleyelim o zamanTv ve telefon 2 ayrı cihaz olarak düşündük hocam. İleride ek bir özellik olarak ekleyebiliriz şu an stabil bir sürüm peşinde koşturuyoruz0.8.9 yayınlandı. Hızlıca 0.9.0 için çalışmalara başladıkç
Brocum sağolasın süper walla cloudstrem patladktn sonra abonesi oldum umarım sıkıntısız devam eder ellerin dert görmesin sağlık ve sıhhatler olsun aradıklarını çoğuna ulaştım süper yaww basit hızlı ve 16lık ttnet ile bile sorunsuz.Merhaba Sinetech ailesi,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım Vizyona'yı tanıtmak ve sorularınızı yanıtlamak için bu konuyu açıyorum. Şeffaf olayım: uygulamanın geliştiricisiyim. Eleştiri, hata bildirimi ve önerilerinizi bu konuda bekliyorum; düzenli olarak takip edip yanıtlayacağım.
Vizyona nedir?
Vizyona, Android TV ve Android telefonlar için hazırlanmış bir film ve dizi kataloğu ve oynatıcısıdır. Tek bir APK hem TV'de hem telefonda çalışır. TV sürümü baştan sona kumandayla (D-Pad) kullanılacak şekilde tasarlandı. Katalog bilgileri (afiş, özet, oyuncular, sezon ve bölüm listeleri) TMDB'den gelir.
Önemli not: Vizyona hiçbir video barındırmaz ve yayın sunmaz sadece aracıdır. Ayrıntılar en alttaki "Yasal bilgilendirme" bölümünde.
Öne çıkan özellikler
- Android TV ve telefon için tek paket, Android 6.0 ve üzeri
- Orijinal ses + Türkçe altyazı odaklı: altyazılı kaynaklarda yalnızca Türkçe altyazı açılır
- Türkçe dublajlı kaynaklar listede ayrıca gösterilir
- Introyu atla, özeti geç ve jenerikte "sonraki bölüm" kartı
- Kaldığın yerden devam, İzlemeye Devam Et rafı, favoriler, izleme geçmişi
- Profiller (ör. kendin ve çocuklar için ayrı listeler)
- İsteğe bağlı hesap: favoriler ve kaldığın yer TV ile telefon arasında eşitlenir
- Altyazı görünümü ayarı: boyut, renk, zemin, konum, gecikme
- Görüntü oranı ayarı (Sığdır, Orijinal, 16:9, 4:3, Ekranı doldur)
- Telefonda çift dokunuşla 10 sn ileri/geri, solda parlaklık, sağda ses kaydırma
- Yıllara, ülkelere ve stüdyolara göre gezinme, sonsuz kaydırılan raflar
- Şu an ücretsiz ve reklamsız
Ekran görüntüleri ekte paylaşışmılmıştır.
TV ana sayfa ve sol menü. Kumandayla gezinme, sağ üstte hesap.
Ekli dosyayı görüntüle 33354
Dizi sayfası. Sezonlar, bölüm adları ve tek tuşla devam.
Ekli dosyayı görüntüle 33356
Yükleme ekranı. Açtığınız içeriğin kendi logosu, gerçek ilerlemeye göre dolar.
Ekli dosyayı görüntüle 33357
Introyu atla ve özeti geç. Düğme 10 saniyede dolup kapanır, kumandada tek "Tamam" yeterlidir.
Ekli dosyayı görüntüle 33358
Türkçe altyazı. Görünümü ayarlardan istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 33359
Sonraki bölüm. Jenerik başlayınca kart çıkar, odak "Şimdi oynat"tadır, 10 saniye sonra kendiliğinden geçer.
Ekli dosyayı görüntüle 33360
Telefon sürümü. Aynı uygulama, dokunmatik hareketlerle.
Ekli dosyayı görüntüle 33361
Kurulum
Ekli dosyayı görüntüle 33362
Android TV / Google TV / TV Box:
1. Google Play'den "Downloader" uygulamasını kurun.
2. Downloader'ı açın ve kod kutusuna 4338341 yazın.
3. İndirme bitince "Yükle", ardından "Aç" deyin.
(İlk kurulumda Downloader için "bilinmeyen kaynaklardan yükleme" izni istenebilir.)
Telefon:
1. vizyona.net adresine girin.
2. "Android & Android TV için İndir" düğmesine dokunun.
3. Bilinmeyen kaynak iznini verip yükleyin.
Güncellemeler uygulamanın içinden duyurulur ve tek dokunuşla kurulur, yeniden indirmeniz gerekmez. Güncel sürüm: v0.8.9.
Sık sorulanlar
Ücretli mi, üyelik zorunlu mu?
Şu an ücretsiz ve reklamsız. Hesap isteğe bağlıdır, yalnızca cihazlar arası eşitleme için gerekir.
Hangi cihazlarda çalışır?
Android 6.0 ve üzeri TV, TV Box ve telefonlarda. Google TV Streamer ve çeşitli Android telefonlarda test ediyoruz. Farklı bir cihazda sorun yaşarsanız model adıyla birlikte yazın.
Bir içerik açılmıyor ya da takılıyor, ne yapmalıyım?
Oynatıcıdaki kaynak listesinden başka bir seçenek deneyebilirsiniz. Uygulama açılmayan kaynağı atlayıp sıradakini kendisi de dener. Sorunu içerik adı, sezon/bölüm ve cihaz modeliyle buraya yazarsanız inceleriz.
Türkçe altyazı neden bazen yok?
Bazı içeriklerin Türkçe altyazısı henüz bulunmuyor olabilir. Bu durumda ekranda açıkça yazar ve uygulama arka planda Türkçe altyazılı başka bir seçenek arar.
Hangi verileri topluyor?
Çökme raporları (uygulamayı iyileştirmek için) ve hesap açarsanız e-posta adresiniz ile eşitleme verileriniz. Ayrıntılar vizyona.net/gizlilik sayfasında.
Neden Google Play'de yok?
Şimdilik APK olarak dağıtıyoruz. Güncellemeler uygulama içinden geldiği için kullanım farkı yoktur.
Yasal bilgilendirme
- Vizyona hiçbir video dosyası barındırmaz, hiçbir yayın (stream) sunmaz ve hiçbir içeriğin satışını yapmaz. IPTV satışımız yoktur.
- Katalog üstverisi TMDB'den alınır. Bu ürün TMDB API'sini kullanır, ancak TMDB tarafından onaylanmamış veya sertifikalanmamıştır.
- Oynatma bağlantıları, kullanıcının zaten erişebildiği herkese açık sayfalardan derlenir. Sunucumuz yalnızca bağlantı listeler; oynatma, kullanıcının cihazı ile kaynak arasında doğrudan gerçekleşir.
- 5651 sayılı Kanun çerçevesinde aracı konumundayız ve "uyar-kaldır" (notice & takedown) ilkesini benimsiyoruz. Hak sahibi olduğunuz bir içeriğe yönlendiren bir bağlantı görürseniz [email protected] adresine bildirmeniz yeterlidir. Geçerli bildirimlerde bağlantı 48-72 saat içinde derlemeden çıkarılır. Usul için: vizyona.net/telif
- Üçüncü taraf sitelerin içeriğinden ve bu sitelere erişimin sonuçlarından Vizyona sorumlu değildir. Uygulamayı bulunduğunuz ülkenin mevzuatına uygun şekilde kullanmak kullanıcının sorumluluğundadır.
- Kullanım koşulları: vizyona.net/kosullar · Gizlilik: vizyona.net/gizlilik · Yasal bilgi: vizyona.net/yasal
İletişim ve duyurular
- Web: vizyona.net
- X (Twitter): @vizyonanet
- Telegram: t.me/vizyonanet
- Destek: [email protected]
Konu altında soru sormaktan çekinmeyin. Hata bildirirken cihaz modeli, Android sürümü ve içerik adı/bölüm bilgisini yazarsanız çok daha hızlı çözebilirim.
İyi seyirler!
Çok iyi olmuş elinize sağlık. İndirme özelliği de olsa harika olurdu.Merhaba Sinetech ailesi,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım Vizyona'yı tanıtmak ve sorularınızı yanıtlamak için bu konuyu açıyorum. Şeffaf olayım: uygulamanın geliştiricisiyim. Eleştiri, hata bildirimi ve önerilerinizi bu konuda bekliyorum; düzenli olarak takip edip yanıtlayacağım.
Vizyona nedir?
Vizyona, Android TV ve Android telefonlar için hazırlanmış bir film ve dizi kataloğu ve oynatıcısıdır. Tek bir APK hem TV'de hem telefonda çalışır. TV sürümü baştan sona kumandayla (D-Pad) kullanılacak şekilde tasarlandı. Katalog bilgileri (afiş, özet, oyuncular, sezon ve bölüm listeleri) TMDB'den gelir.
Önemli not: Vizyona hiçbir video barındırmaz ve yayın sunmaz sadece aracıdır. Ayrıntılar en alttaki "Yasal bilgilendirme" bölümünde.
Öne çıkan özellikler
- Android TV ve telefon için tek paket, Android 6.0 ve üzeri
- Orijinal ses + Türkçe altyazı odaklı: altyazılı kaynaklarda yalnızca Türkçe altyazı açılır
- Türkçe dublajlı kaynaklar listede ayrıca gösterilir
- Introyu atla, özeti geç ve jenerikte "sonraki bölüm" kartı
- Kaldığın yerden devam, İzlemeye Devam Et rafı, favoriler, izleme geçmişi
- Profiller (ör. kendin ve çocuklar için ayrı listeler)
- İsteğe bağlı hesap: favoriler ve kaldığın yer TV ile telefon arasında eşitlenir
- Altyazı görünümü ayarı: boyut, renk, zemin, konum, gecikme
- Görüntü oranı ayarı (Sığdır, Orijinal, 16:9, 4:3, Ekranı doldur)
- Telefonda çift dokunuşla 10 sn ileri/geri, solda parlaklık, sağda ses kaydırma
- Yıllara, ülkelere ve stüdyolara göre gezinme, sonsuz kaydırılan raflar
- Şu an ücretsiz ve reklamsız
Ekran görüntüleri ekte paylaşışmılmıştır.
TV ana sayfa ve sol menü. Kumandayla gezinme, sağ üstte hesap.
Ekli dosyayı görüntüle 33354
Dizi sayfası. Sezonlar, bölüm adları ve tek tuşla devam.
Ekli dosyayı görüntüle 33356
Yükleme ekranı. Açtığınız içeriğin kendi logosu, gerçek ilerlemeye göre dolar.
Ekli dosyayı görüntüle 33357
Introyu atla ve özeti geç. Düğme 10 saniyede dolup kapanır, kumandada tek "Tamam" yeterlidir.
Ekli dosyayı görüntüle 33358
Türkçe altyazı. Görünümü ayarlardan istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 33359
Sonraki bölüm. Jenerik başlayınca kart çıkar, odak "Şimdi oynat"tadır, 10 saniye sonra kendiliğinden geçer.
Ekli dosyayı görüntüle 33360
Telefon sürümü. Aynı uygulama, dokunmatik hareketlerle.
Ekli dosyayı görüntüle 33361
Kurulum
Ekli dosyayı görüntüle 33362
Android TV / Google TV / TV Box:
1. Google Play'den "Downloader" uygulamasını kurun.
2. Downloader'ı açın ve kod kutusuna 4338341 yazın.
3. İndirme bitince "Yükle", ardından "Aç" deyin.
(İlk kurulumda Downloader için "bilinmeyen kaynaklardan yükleme" izni istenebilir.)
Telefon:
1. vizyona.net adresine girin.
2. "Android & Android TV için İndir" düğmesine dokunun.
3. Bilinmeyen kaynak iznini verip yükleyin.
Güncellemeler uygulamanın içinden duyurulur ve tek dokunuşla kurulur, yeniden indirmeniz gerekmez. Güncel sürüm: v0.8.9.
Sık sorulanlar
Ücretli mi, üyelik zorunlu mu?
Şu an ücretsiz ve reklamsız. Hesap isteğe bağlıdır, yalnızca cihazlar arası eşitleme için gerekir.
Hangi cihazlarda çalışır?
Android 6.0 ve üzeri TV, TV Box ve telefonlarda. Google TV Streamer ve çeşitli Android telefonlarda test ediyoruz. Farklı bir cihazda sorun yaşarsanız model adıyla birlikte yazın.
Bir içerik açılmıyor ya da takılıyor, ne yapmalıyım?
Oynatıcıdaki kaynak listesinden başka bir seçenek deneyebilirsiniz. Uygulama açılmayan kaynağı atlayıp sıradakini kendisi de dener. Sorunu içerik adı, sezon/bölüm ve cihaz modeliyle buraya yazarsanız inceleriz.
Türkçe altyazı neden bazen yok?
Bazı içeriklerin Türkçe altyazısı henüz bulunmuyor olabilir. Bu durumda ekranda açıkça yazar ve uygulama arka planda Türkçe altyazılı başka bir seçenek arar.
Hangi verileri topluyor?
Çökme raporları (uygulamayı iyileştirmek için) ve hesap açarsanız e-posta adresiniz ile eşitleme verileriniz. Ayrıntılar vizyona.net/gizlilik sayfasında.
Neden Google Play'de yok?
Şimdilik APK olarak dağıtıyoruz. Güncellemeler uygulama içinden geldiği için kullanım farkı yoktur.
Yasal bilgilendirme
- Vizyona hiçbir video dosyası barındırmaz, hiçbir yayın (stream) sunmaz ve hiçbir içeriğin satışını yapmaz. IPTV satışımız yoktur.
- Katalog üstverisi TMDB'den alınır. Bu ürün TMDB API'sini kullanır, ancak TMDB tarafından onaylanmamış veya sertifikalanmamıştır.
- Oynatma bağlantıları, kullanıcının zaten erişebildiği herkese açık sayfalardan derlenir. Sunucumuz yalnızca bağlantı listeler; oynatma, kullanıcının cihazı ile kaynak arasında doğrudan gerçekleşir.
- 5651 sayılı Kanun çerçevesinde aracı konumundayız ve "uyar-kaldır" (notice & takedown) ilkesini benimsiyoruz. Hak sahibi olduğunuz bir içeriğe yönlendiren bir bağlantı görürseniz [email protected] adresine bildirmeniz yeterlidir. Geçerli bildirimlerde bağlantı 48-72 saat içinde derlemeden çıkarılır. Usul için: vizyona.net/telif
- Üçüncü taraf sitelerin içeriğinden ve bu sitelere erişimin sonuçlarından Vizyona sorumlu değildir. Uygulamayı bulunduğunuz ülkenin mevzuatına uygun şekilde kullanmak kullanıcının sorumluluğundadır.
- Kullanım koşulları: vizyona.net/kosullar · Gizlilik: vizyona.net/gizlilik · Yasal bilgi: vizyona.net/yasal
İletişim ve duyurular
- Web: vizyona.net
- X (Twitter): @vizyonanet
- Telegram: t.me/vizyonanet
- Destek: [email protected]
Konu altında soru sormaktan çekinmeyin. Hata bildirirken cihaz modeli, Android sürümü ve içerik adı/bölüm bilgisini yazarsanız çok daha hızlı çözebilirim.
İyi seyirler!