Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Zaten derdi o da ama google/android neden biz izin vermediğimiz halde bu uygulamaların cihazımızda ne yüklü olup olmadığı bilgisi iznini veriyor ki anlamadım?!Enteresan Bende ikiside yüklü , acaba ben önce RecTV yimi yükledimCloudstream içinde RecTV de var bu arada ,belki bu yüzden sorun yaşıyorlardır
![]()
Uygulamayı yüklerken zaten biz izin veriyoruz buna google/androıd değilZaten derdi o da ama google/android neden biz izin vermediğimiz halde bu uygulamaların cihazımızda ne yüklü olup olmadığı bilgisi iznini veriyor ki anlamadım?!
İşte o izin vermemiş ona rağmen niye böyle oluyo diyoUygulamayı yüklerken zaten biz izin veriyoruz buna google/androıd değil
İlginç bir sorun ben hergün kullanıyorum rec tvyi hiç öyle bi sorun olmadıKonu dışı olucak ama rec tv arama kısmına gelince ekranda görünen sanal klavyeyi kumandadan kontrol edemiyorum diğer hiç bir uygulamada yaşamıyorum bunu şaşırdığım şeyse klavye android işletim sisteminin bir parçası nasıl çalışmadığını bir türlü çözemiyorum yaşayan varmı bu sorunu?
Evet, bende öyle maalesef. Cloudstream Rec'in canlı kanal kaynağını çalıyor diye aralarında kan davası çıkmış muhtemelen.Bende de ikisi birden yüklü herhangi bir sorun yok yanlış hatırlamıyorsam zamanında yine bir kaç üye aynı sorunu yaşadığını belirtmişti
Bahsettiğim izinler apkların peşinen aldığı izinler, bizim insiyatifimize bağlı izinler değil. Yoksa herhangi bir izin vermiş değilim.Uygulamayı yüklerken zaten biz izin veriyoruz buna google/androıd değil
Ayarlar/ cihaz tercihleri/ klavye/ mevcut klavye bölümündeki ayarları kontrol edin farklı bir klavye seçilmiş olabilir.
Uygulama QUERY_ALL_PACKAGES iznini yada en basit audio_play gibi izinleri kullanırken manifeste geçip geçmediği önemli eğer benim gibi bilgisi olmayan biriyse yüklü uygulama çalıştırılmadan adb ile uygulama izin kontrolü yapmalı çünkü yüklediği uygulama zaten google market uygulaması değilİşte o izin vermemiş ona rağmen niye böyle oluyo diyo
Ben bunları zaten biliyorum hocam beni etiketleyerek anlatmanıza gerek yok direkt konuya mesaj atmanız daha etkili olur ama yinede teşekkürlerUygulama QUERY_ALL_PACKAGES iznini yada en basit audio_play gibi izinleri kullanırken manifeste geçip geçmediği önemli eğer benim gibi bilgisi olmayan biriyse yüklü uygulama çalıştırılmadan adb ile uygulama izin kontrolü yapmalı çünkü yüklediği uygulama zaten google market uygulaması değil
Sorun çözüldü mod başarılı, eline sağlık.RecTV de kafayı Cloudstream'a takmış. Az önce yükledim'' Şu uygulamayı kaldır( Cloudstream) ondan sonra aç diyor. Uygulamalar da bile bir afra tafra, trip var.![]()
Sağ olunSorun çözüldü mod başarılı, eline sağlık.
https://forum.sinetech.tr/konu/rec-tv-cloudstream-uyarisi-cozum.1581/