RecTv Vs Cloudstream

Thanos

Paylaşımcı
Konular
55
RecTV de kafayı Cloudstream'a takmış. Az önce yükledim'' Şu uygulamayı kaldır( Cloudstream) ondan sonra aç diyor. Uygulamalar da bile bir afra tafra, trip var. :)

Enteresan Bende ikiside yüklü , acaba ben önce RecTV yimi yükledim 😂 Cloudstream içinde RecTV de var bu arada ,belki bu yüzden sorun yaşıyorlardır 😁

Enteresan Bende ikiside yüklü , acaba ben önce RecTV yimi yükledim 😂 Cloudstream içinde RecTV de var bu arada ,belki bu yüzden sorun yaşıyorlardır 😁
Zaten derdi o da ama google/android neden biz izin vermediğimiz halde bu uygulamaların cihazımızda ne yüklü olup olmadığı bilgisi iznini veriyor ki anlamadım?!

Bende de ikisi birden yüklü herhangi bir sorun yok yanlış hatırlamıyorsam zamanında yine bir kaç üye aynı sorunu yaşadığını belirtmişti

Zaten derdi o da ama google/android neden biz izin vermediğimiz halde bu uygulamaların cihazımızda ne yüklü olup olmadığı bilgisi iznini veriyor ki anlamadım?!
Uygulamayı yüklerken zaten biz izin veriyoruz buna google/androıd değil

Konu dışı olucak ama rec tv arama kısmına gelince ekranda görünen sanal klavyeyi kumandadan kontrol edemiyorum diğer hiç bir uygulamada yaşamıyorum bunu şaşırdığım şeyse klavye android işletim sisteminin bir parçası nasıl çalışmadığını bir türlü çözemiyorum yaşayan varmı bu sorunu?

Konu dışı olucak ama rec tv arama kısmına gelince ekranda görünen sanal klavyeyi kumandadan kontrol edemiyorum diğer hiç bir uygulamada yaşamıyorum bunu şaşırdığım şeyse klavye android işletim sisteminin bir parçası nasıl çalışmadığını bir türlü çözemiyorum yaşayan varmı bu sorunu?
İlginç bir sorun ben hergün kullanıyorum rec tvyi hiç öyle bi sorun olmadı

İşte o izin vermemiş ona rağmen niye böyle oluyo diyo
Uygulama QUERY_ALL_PACKAGES iznini yada en basit audio_play gibi izinleri kullanırken manifeste geçip geçmediği önemli eğer benim gibi bilgisi olmayan biriyse yüklü uygulama çalıştırılmadan adb ile uygulama izin kontrolü yapmalı çünkü yüklediği uygulama zaten google market uygulaması değil

Ekli dosyalar

• IMG_0083.png
    IMG_0083.png
    212.7 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_0082.png
    IMG_0082.png
    251.2 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_0081.png
    IMG_0081.png
    253.4 KB · Görüntüleme: 8
Uygulama QUERY_ALL_PACKAGES iznini yada en basit audio_play gibi izinleri kullanırken manifeste geçip geçmediği önemli eğer benim gibi bilgisi olmayan biriyse yüklü uygulama çalıştırılmadan adb ile uygulama izin kontrolü yapmalı çünkü yüklediği uygulama zaten google market uygulaması değil
Ben bunları zaten biliyorum hocam beni etiketleyerek anlatmanıza gerek yok direkt konuya mesaj atmanız daha etkili olur ama yinede teşekkürler :)

Geri