atakan1983
Paylaşımcı
- Konular
- 21
Github Hesabım şikayet üzerine kapandığı için artık bu liste paylaşılmayacak
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Atakan py dosyalarını private yap m3u dosya yollarını ayrı repoda public e aktart. Önlem alınmasın.Arkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 11827
Ekli dosyayı görüntüle 11828
doğru dedin yarın ilgilenirim artık işyerinden çıkııyorumAtakan py dosyalarını private yap m3u dosya yollarını ayrı repoda public e aktart. Önlem alınmasın.
Tinyurl sitesine yapıştır bu linki öyle yap bu arada bu Linkin kısasıTeşekkürler de bu uzun linkleri nasıl kısaltıp ıptv uygulamalarına yazacağız, yardımcı olacak arkadaşlar bilgilendirme yapabilirler mi
Eline Emegine Saglik Atakan Kardesim SaolasinArkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler hocam. İnan hiç bilmiyordum bu yöntemi.Tinyurl sitesine yapıştır bu linki öyle yap bu arada bu Linkin kısasıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bilgisizliğim için bağışlayın ,kısa veya uzun linki nereye yazacağız anlamadım ,iss ye url olarak yazdım olmadı ,tinyurl linki nerede bulamadim...?kısa link eklenmiştir ilk mesaja
Televizo IPTV indir MP3 eklemeye gir liste adı REC TV yap sonra da bu kodu gir hepsi bu bu URL gir resimdeki gibiBilgisizliğim için bağışlayın ,kısa veya uzun linki nereye yazacağız anlamadım ,iss ye url olarak yazdım olmadı ,tinyurl linki nerede bulamadim...?
Kardeşim bu kısa linki iptv uygulamana gir ondan sonra kanal listesi gelirBilgisizliğim için bağışlayın ,kısa veya uzun linki nereye yazacağız anlamadım ,iss ye url olarak yazdım olmadı ,tinyurl linki nerede bulamadim...?
Teşekkürler Bu server sabit değilEline emeğine sağlık, ama birazcık eksikler var. Bunu kablo TV yaptığın gibi sınıflandırip epg yi de yaparsan, tadından yenmez
Mor kanallar açmıyorArkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
Rectv bazen kanalları kapatıyor ben eklediğim saatte çalışıyorduMor kanallar açmıyor