Romanica35
Üye
- Konular
- 0
TESEKKÜRLEREyvallah dostlar bende dedim yine sıkıntı çıktı kendi kendime hayıflanıyordum neyse yayınlar çalışıyor hepinize iyi seyirler.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TESEKKÜRLEREyvallah dostlar bende dedim yine sıkıntı çıktı kendi kendime hayıflanıyordum neyse yayınlar çalışıyor hepinize iyi seyirler.![]()
Açılmıyor agaEyvallah dostlar bende dedim yine sıkıntı çıktı kendi kendime hayıflanıyordum neyse yayınlar çalışıyor hepinize iyi seyirler.![]()
Televizo uygulamasını indir. İlgili konu linki: Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)Açılmıyor aga![]()
Emeğine sağlıkArkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 11827
Ekli dosyayı görüntüle 11828