atakan1983
Paylaşımcı
- Konular
- 20
İlk mesajdaki kısa link güncelledim tekrar deneyin liste gelirRec tv kanalları gelmiş yeni liste yok mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İlk mesajdaki kısa link güncelledim tekrar deneyin liste gelirRec tv kanalları gelmiş yeni liste yok mu?
Tekrar deneyin lütfen repo düzenlemesi yaptımAçılmıyor
Aynı açılmıyorTekrar deneyin lütfen repo düzenlemesi yaptım
kısa link güncelledim
Teşekkürler farklı oynatıcı açtıVlc player en sağlamı bununla deneyin
Sevindim iyi seyirler bende acaba benim kaynakta mı problem var düşünmeye başladım bugün 2 saat uğraştım repoları tekrar elden geçirdim bazı kişiler yine boş durmuyorTeşekkürler farklı oynatıcı açtı
Yarın ilgilenirimAyni hocam acilmiyor
Eline sağlık kardeş Lig başlarken çok iyi olduArkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 11827
Ekli dosyayı görüntüle 11828
OTT nevigatör ile sorunsuz tüm kanallar çalışıyor.Televizo uygulamasında sorunsuz çalışıyor.
ATAKAN REİS TESEKKÜRLER.Arkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 11827
Ekli dosyayı görüntüle 11828