Rec tv uygulamasında uyarı alıyor musunuz ?

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Merhaba değerli forum üyeleri gördüğüm bir konu üzerine ve özel mesajdan gelen sorular üzerine sizlere de sormak istedim.
Rec tv'de uyarı vs alıyor musunuz ? Lütfen şu uygulamayı kaldırın cloudstream vs gibi.
Bununla ilgili bir konu görmüştüm üstüne rec için farklı bir soru dm olarak gelince sizlere de sormak istedim bende herhangi bir sorun yok acaba bir üyemizin tabiri ile telefonum gerçekten okunmuş olabilir mi diye kendi kendime sormadan edemedim :)

Merhaba değerli forum üyeleri gördüğüm bir konu üzerine ve özel mesajdan gelen sorular üzerine sizlere de sormak istedim.
Rec tv'de uyarı vs alıyor musunuz ? Lütfen şu uygulamayı kaldırın cloudstream vs gibi.
Bununla ilgili bir konu görmüştüm üstüne rec için farklı bir soru dm olarak gelince sizlere de sormak istedim bende herhangi bir sorun yok acaba bir üyemizin tabiri ile telefonum gerçekten okunmuş olabilir mi diye kendi kendime sormadan edemedim :)
Okuyamadım,çok uzun

Bende de bir problem yok üstad :)

DÜZELTME :
patr0n Sen Beğenince NAZAR 📛 değdi !!!!😁😁😁😁😁

Muhtemelen Blocklandık düzelir....

Son düzenleme:
Ben 3 farklı cihazdan denedim sonra hepsini silim tekrar en son sürüm yükledim hepsin de hata verdi açılmadı

Senin mu3 paylaşımların varken kim napsın rec tv ve benzerlerini hocam? :) (programı android emulatör üzerinden pc'de denedim açılış logosunu geçemiyor.)

Buradan güncelledim ben şimdilik çalışıyor...

Uygulama içi güncelleme yaptım, sorunsuz açıldı..

Ben biraz önce denedim rec-tv açılmıyor. Cloudstream i silin diyor. Android tv de çalışıyor

Evet ben blutacks e yeni sürümü kurdum bendede cloudstream kaldırın uyarısı verdi kaldırdım proğram açıldı

Evet bazı cihazlarda cloud stream kaldırın vs diye uyarı veriyor başka bir şey için sorun var mı diye sormak istedim bende hiç bir sorun yok çoğunlukla kimsede de sorun yokmuş nadiren sorun çıkanlar olmuş demek ki

rec box vrs da kanalların siyah ekran olması konusunda haberi olan düzeltme ilgili filan ??*

rec box vrs da kanalların siyah ekran olması konusunda haberi olan düzeltme ilgili filan ??*
REC TV açıklaması : Filmlerde ki takılma sorununu bugün hallettik genel olarak şimdilik kanallar ve film/diziler iyi durumda ama telif ve özellikle Türk tkom. Ve turknet engellemesi olunca takılma olabilir. İyi seyirler.

bu rec box vrs herhalde tv bölümünde uzun süre yalan olucak gibi ek konu açmadan içerdeki konudan devam edelim :))

Üstadlara bir sorum var. Rec tv uygulamasinda tv de paylas simgesi var ayni youtube da oldugu gibi... Ama " Diger cihazin bu telefon ile ayni kablosuz aga baglandigindan emin olun " uyarisi cikiyor tv yi bulup baglanamiyor. Baglanma sorunumu yasiyorum 😄 telefon da ekran yansitma ozelligi yok taş devrinde alinip tablet cakmasi olarak kullanilan samsun j4 tur kendileri

Üstadlara bir sorum var. Rec tv uygulamasinda tv de paylas simgesi var ayni youtube da oldugu gibi... Ama " Diger cihazin bu telefon ile ayni kablosuz aga baglandigindan emin olun " uyarisi cikiyor tv yi bulup baglanamiyor. Baglanma sorunumu yasiyorum 😄 telefon da ekran yansitma ozelligi yok taş devrinde alinip tablet cakmasi olarak kullanilan samsun j4 tur kendileri
Aynı ağda olsa bile tvnin ayarlarından ekran yansıtma sekmesini açıp girmeniz gerekiyor yani hdmi 1 hdmi 2 seçilen seçenekler arasında ekran yansıtma veya wireless display seçeneğini seçmeniz gerek bu şekilde rec içinde tarama yaparken cihazı bulacaktır :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri